Şimdi Ara

Adana-Denizli yol tarifi hangisi daha iyi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ramazandan sonra abimin nişanı için denizliye gideceğiz. hangi yol daha düzgün az çalışma var duble yol fazla şimdi seçenekler.

1.adana-ereğli-konya-çay-dinar-denizli(gece otobüsle geçtim bu yaz tek şerit genelde ve dağlık)
    2.adana-ereğli-konya-çay-afyon-sandıklı-dinar-denizli
    3.adana-ereğli-konya-ısparta-dinar-denizli

bu 3 seçenekten en kstirme en az radar en fazla duble yol en fazla lpg istasyonu bulunan yol hangisidir ? cevaplarınız için şimdiden tşk ederim

• 3. seneçek iyidir...
    Konya-Isparta arası duble değildir fakat rahattır, radar hemen hemen yoktur bir iki yerde oda bazen radar olur... Manzaralıdır özellikle Eğirdir yolu çok güzel manzaraya sahiptir. LPG istasyonu sıkıntısı olmaz...
    Isparta-Dinar-Denizli arası dubledir, konforludur, radar oldukça fazladır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webcin -- 27 Ağustos 2010; 16:42:43 >
  • Duble yol ve rahatlık bakımından ele alırsak 2. seçenek daha ağır basıyor. Radar sayısı fazla olabilir diğer seçeneklere göre.
  • 8 yıldır gidip geldiğim aydın-adana-kahramanmaraş yolculukları sırasında her 3 güzergahı da denedim ve en uygununun 1. seçenek olduğuna karar verdim.. son 3-4 senedir de hep aynı yolu kullanıyorum..tercih sizin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

8 yıldır gidip geldiğim aydın-adana-kahramanmaraş yolculukları sırasında her 3 güzergahı da denedim ve en uygununun 1. seçenek olduğuna karar verdim.. son 3-4 senedir de hep aynı yolu kullanıyorum..tercih sizin..

diğer güzergahlardaki sıkıntıları ve beğendiğiniz güzergahın öne çıkan yönlerini paylaşırsanız sevinirim
  • 3. seçenek en uygunudur Kerem abi.Isparta'dan geçecek olursan Ayazmana diye bi mesirelik var.Herhangi birisine sorsan hemen gösterir.Orda 30 dk mola ver tüm yorgunluğunu atarsın.Tüm şehir görünüyor biraz yüksek bir yer püfür püfür eser.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

3. seçenek en uygunudur Kerem abi.Isparta'dan geçecek olursan Ayazmana diye bi mesirelik var.Herhangi birisine sorsan hemen gösterir.Orda 30 dk mola ver tüm yorgunluğunu atarsın.Tüm şehir görünüyor biraz yüksek bir yer püfür püfür eser.

tm saola hemşerim ali artık gitmeye yakın karar verecem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

3. seçenek en uygunudur Kerem abi.Isparta'dan geçecek olursan Ayazmana diye bi mesirelik var.Herhangi birisine sorsan hemen gösterir.Orda 30 dk mola ver tüm yorgunluğunu atarsın.Tüm şehir görünüyor biraz yüksek bir yer püfür püfür eser.

Arkadaşların da söylediği gibi en mantıklısı 3.seçenek. Ben de orada olursam yardımcı olurum,ararsın.Bu arada Cem abiyle bacanak oluyoruz demek,benim hatun da Denizli'li.

• quote:

Orijinalden alıntı: xradiancex

quote:

quote:

Arkadaşların da söylediği gibi en mantıklısı 3.seçenek. Ben de orada olursam yardımcı olurum,ararsın.Bu arada Cem abiyle bacanak oluyoruz demek,benim hatun da Denizli'li.

hadi ya öylemi dayı ısrarla ısparta üzeri tavsiye ediyorsunuz yani hmmm seni ararım

• Peki KM olarak bu yollar arasında çok fark var mı? Bende Aydın-Mardin yapıcam. Zaten mesele Konya'da otobana girene kadarki yolun rahatlığı. akorkmaz11 isimli arkadaş 1. seçeneği önermiş fakat tek şerit ve dağlık bir yolmuş orası da. Şimdi 3 mü diyoruz en iyisine? Bu yolların mesafelerine ulaşabilen birisi yazarsa mesafeleri sevinirim...

Bu arada şu anda duble yollarda hala hız sınırı 90 değil mi? En son resmi gazetede yayınlanmış ve askıya alınmıştı...
  • kardeş ben hesapladım şimdi ısparta yolu 20-30 km fazla çıkıyor.afyon yoluda keza öyle otobüslerin gittiği yol 1. yol 1. yolda duble olmayan yollar: dinar-çay ve çay-sultanhanı arası bu yaz otübüsle geçmiştim birde konya ovasında çalışma var zana zaman tek şeride düşüyor.
  • quote:

kardeş ben hesapladım şimdi ısparta yolu 20-30 km fazla çıkıyor.afyon yoluda keza öyle otob¨¹slerin gittiği yol 1. yol 1. yolda duble olmayan yollar: dinar-çay ve çay-sultanhanı arası bu yaz ot¨¹b¨¹sle geçmiştim birde konya ovasında çalışma var zana zaman tek şeride d¨¹ş¨¹yor.

Peki şimdi seçimimiz 1 mi 3 m¨¹? 10 g¨¹n sonra gidicem bu yolu en iyisini seçmek lazım. Tabi g¨¹ncel zamanda yol yapım çalışmaları vs. gibi engelleri de gözardı etmemek lazım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.