Şimdi Ara

Adana da yaşanır mı ? İş Teklifi aldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Adanada bir firmadan teklifi aldım.

Fakat bazı tereddütlerim var.

Kiralar nasıl,sosyal hayat,yaşam koşulları,güvenlik vb.

48k maaş + yılda 4 maaş ikramiye. olarak sizce kira ile sıkıntı olmadan tek başıma eşyalı ev tutarak sosyal hayatımdan mahrum kalmadan yaşayabilir miyim ?

• Gayet güzel yaşanır biryer ve kiralar piyasaya göre uygun ama çoğu yer yıllık alıyor kirayı. Sosyal yaşam çok iyi denmesede güzel ortamlar çok iyi. Çarşı vs çok var ailecek bile yaşanacak güzel yerlerden birisi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adana vize istiyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~4 yıldır Osmaniye'de yaşıyorum. Adanada yaşanır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yaşanır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Meslek ne hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sontakip kullanıcısına yanıt

Yıllık alması sıkıntı biraz.Ama diğer şehirlere göre uygunsa neden olmasın tabi.:) Yemek olayı cezbedebilir.

Teşekkür ederim hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • muRTah kullanıcısına yanıt

doğma büyüme osmaniyeliyim o kadar çöp bir şehir yok ne yolu var ne adam akıllı kafesi

• YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt
    Osmaniyeden daha çok "şehir"e benzeyen en az 30 ilçe gördüğüm doğrudur. Bazı siyasilerin hatırına il yapılmış gördüğüm kadarıyla. Gerçi il olmadan önce uzak ilçelerde (Kadirli, Hasanbeyli gibi) yaşayanların vilayet vs işleri olduğunda Adana'ya kadar çok ciddi yol kat etmeleri gerekiyormuş. Bu da bir gerçek.
    Düzenleme: Cafesiyle falan ilgilenmiyorum ben tabii ama gençler için sosyal ortam önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muRTah -- 9 Ocak 2024; 19:1:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adana'da hiç yaşamadım 2-3 kez gitme fırsatım oldu ama kalmadım. Beyaz tenli çok görmedim, öyle böyle sıcak değil. Mersin'e yakın olmasından ötürü ayrı bir güzeldir. En azından bi hafta sonu git- gel denize bile girilir.

• cevaplarınız için çok teşekkür ederim

• Hocam mesleği söylememişsin.

Ne olarak gideceksin gidersen.Bu bile ortamı konumunu karşılacağın insan profilini değiştiren bir şey.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.