Şimdi Ara

Adam yerine konmamak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnsanlar beni adam yerine koymuyor, sanki ben yokmuşum gibi davranıyolar.Forumda ki tavsiyelere kulak verip milletle muhabbet etmeye çalışıyorum ama adeta ben yokmuşum gibi davranıyolar, söylediklerime cevap dahi vermiyolar bakın kısa cevap değil hiç cevap vermiyolar diyorum.Ben fikrimi söylediğimde sen ne anlarsın falan diyolar veya aşağılar gibi bakıyolar böyle.Bakımımı falan yapıyorum, ayrıca salakta değilim bilgim var her konuda ama çok eziğim.Özgüven falan yok hiç utangaçlık var baya ve insanlar beni öyle tanıdıkları için değişemiyorum.Acaba bu yüzden mi? Dediğim gibi insan yerine koymuyolar beni dışarda top oynuyodu millet top bana geldi biri bişey varmı dedi iyi niyetli bi şekilde diğerleri ölsün olum nolcak ya falan dediler.Cidden çok aşağılık hissediyorum kendimi.Ağırlığımı koymak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ağırlığını koyacaksan çıkarıp masaya vurman lazım

• her actıgın konu sacma sapan
    ciddiye alıp cevap vermeyin fake uyeye

• baris195 kullanıcısına yanıt
    Bu konunun nesi saçma sapan? Bunlar hayatta kalmak için gerekli olan şeyler ekmek su gibi eziksen insandan bile saymıyolar varlığım yokluğum belli değil.Yaşayamıyorum.

• Yavaşça nick'e bakın.
  • ya adamakıllı içlerinden birine geçireceksin bir tane bak bakalım daha yapıyor mu ya da ünide değilsen sabredip ünide başka şehir yazıp bambaşka hayata merhaba diyeceksin .
  • Hocam neden vurayım ki bi sebep yok ortada adam bana cevap vermedi bende vurdum mu olucak hem vurursam daha çok dışlanırım neden sevilen sayılan biri yerine daha cok dıslanayım ki insanlar beni sevmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TechR

Hocam neden vurayım ki bi sebep yok ortada adam bana cevap vermedi bende vurdum mu olucak hem vurursam daha çok dışlanırım neden sevilen sayılan biri yerine daha cok dıslanayım ki insanlar beni sevmiyor.

kardeş bir dediğin bi dediğini tutmuyor gibi csb mi yazıyon burda ? ''beni dışarda top oynuyodu millet top bana geldi biri bişey varmı dedi iyi niyetli bi şekilde diğerleri ölsün olum nolcak ya falan dediler.'' ne demek ölsün olum nolcak ? insanlar ne bakıyon diye adam dövüyor tipini beğenmedim diyip dövüyor herif sana ölsün diyor sen sebep yok diyon. bu kafa devam...
  • İnsan düşmekten değil, düşerse 'hadi kalk' diyebilecek bir dost sesi duyamamaktan korkar.
    _Aldous Huxley

• Up

• baris195 kullanıcısına yanıt
    her konuya
    "her actıgın konu sacma sapan
    ciddiye alıp cevap vermeyin fake uyeye" yazmış liseli !

• Mission Completed

• Yukarı

• okulda aynı şey benim başımdada var umrumda değil kimse sadece dersime bakar başka sınıfta samimi olduğum arkadaşımla takılıyorum
  • Hocam ben sosyal olmak istiyorum ama milletle konuşmak istiyorum

•  Adam yerine konmamak.

Bu mesaja eklenen görseller:

Adam yerine konmamak.

• Yukarıı

• Evlat insanları değerlendirmeye almadan önce analiz et, bak bakalım devreleri yanmışmı ? ondan sonra karar ver. Şahsen ben etrafımdaki insanların %99 nun tamamen bittiğini hissediyorum. Ne yaparsın hayat işte...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.