Şimdi Ara

Adam öldüren öldürülsün! Devlet paramızla yedirip korumasın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Duygu Delen, Feyza Nur, Deniz Poyraz... Nur içinde yatsınlar... Yine gencecik canlara kıyıldı. Herkes twitterda çıldırmış "mehmet kaplan tutuklansın" diye haykırıyor. Diyelim tutuklandı, özgürlüğü kısıtlandı, 30 yıl boyunca yemeğini içeceğini biz karşıladık, noldu adalet mi oldu böyle? Biraz empati kurun. Öldürülen sizin kız kardeşiniz olsa o kişiyi öldürmek mi yoksa evin bir odasında 30 yıl boyunca kilitleyip yemeğini içeceğini vermek mi isterdiniz?


    Her ne halt işlesek tutuklanıp cezaevine gönderiliyoruz. Adam öldürsek hapis yatıyoruz taciz etsek hapis yiyoruz 3 kişi öldürsek hapis yiyoruz 600 kişi öldürsek yine hapis yiyoruz, haaa 8 bin yıl yiyebiliriz o ayrı tabi. Hadi müebbet verdin diyelim ha hayatını elinden aldın ha ölene kadar hapiste yatırdın ne oluyor yani bırakın bu entelektüelliğinizi artık. Hukuk hayatın olağan akışına aykırı olan bu uygulamayı nasıl bu kadar zamandır sürdürebiliyor?


    hamile kadını karnındaki bebeğiyle öldüren ateşe de verip yakan caniyle hırsızlık yapan biri neden aynı türden cezayı alıyor? aynı suçu mu işlemiş ki? cezaevinde 3 yıl kalmakla 50 yıl kalmak arasında ne fark var? ben 50 yıl ceza yesem artık orayı evim gibi görür ona göre yaşarım artık çok da sıkıntı etmem alışmak zorunda hissederim kendimi. aksine 3 yıl yesem "ulan nasıl geçecek bu 3 yıl be" diyerekten sıkıntıdan kafayı yerim.


    Adam öldüren öldürülmelidir NET! Bu konuda NET olmalıyız. Öldürüleceğimi bilsem öldürmem. Bitmez son bulmaz evet ama azalır. Adalet böyle yerini bulur! Hırsıza yolsuzluğa ülkeyi bölene adam öldürene minik çocukları taciz edene kadınları öldürenlere herkese aynı muameleyi yapmakla adalet madalet olmaz. Daha sert cezalar gelmeli.


    İktidara söyleyeceğim 2-3 yıl boyunca idam cezasını siyasete alet ettiniz. "Meclise sunulsun, bana gelsin kabul edeceğim" dediniz. İdam cezasının sizi ilgilendiren tek yönü bunun siyasetini yapıp 3-5 oy almak.


    Duygu, Feyza Nur, Deniz geri gelmeyecek. Ama ona kıyan it de rahat nefes almamalı. Feyza Nur'un nefesini kestiği gibi onun da nefesi kesilmeli! İdam cezası derhal gelmelidir.


    İdam cezası insan haklarına karşı bir ceza değil. Bir insanın hakkını savunayım derken aslında Duygu Delen'in hakkını koruyamadığınızı, mehmet kaplan, onur gencer gibilerininin hakkını koruduğunuzu ve böyle yaparak Duygu Delen, Feyza Nur, Deniz Poyraz cinayetlerine dolaylı ortak olduğunuzu unutmayın! Unutmayın...


    Adam öldüren öldürülsün! Devlet paramızla yedirip korumasın!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih_47 -- 18 Haziran 2021; 16:43:35 >







  • İyi, güzel, ama 1 kişi yanlış veya yalan dellillerlerle idam edildiğinde, kararı alan hakimden adalet bakanına kadar sorumlu kişiler de "ama, hoppa, rabbim affetsin" diyemeden otomatik idam edilecek. Ve bu kendi kontrollerinde olmayan birilerinin elinde olacak.

    Buna razı olan varsa, buyursun getirsin idamı.

  • Bahsettiğiniz durum da mümkün olmakla birlikte, gerçekten birini ortadan kaldırmak istediklerinde şuan yapmıyorlar mı sanıyorsunuz?

  • O zaman pkk lıların, kadın katillerinin, çocuk tacizcilerinin yemeği içmesi bakımını ve sairesini de siz ödemeye razısınızdır. Onların da yaşama hakkı var değil mi? 33 askeri şehit etmiş vs salla canım bırak yaşasın hakkıdır(!)

  • Aleni adam oldurenler icin gelmeli .
    Esinden bosanip kameralar onunde bogaz kesenleri imha etmek gerekiyor.
    Bu tarz yatar cikarim diyen 100 kisiden yarisini engelleseniz basaridir.
    Mesela dunku hdp binasini basan adam bilerek isteyerek kanitli sekilde toplum gozunde suclu o adamin idami olmali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece cinayet değil diğer suçlara da idam gerekir. Genel bir temizlik şart. Hapishaneler adamı akıllandırmıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WonderCx -- 18 Haziran 2021; 17:21:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öldürülmesi gereken biri varsa senelerdir idam edilmeyen, bebek katili terörist başıdır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kisiyi öldüreni sadece öldürmek ona iyilik olur. En az 10 kere öldürüp diriltmek gerekir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İdam gelirse bizim gibi yargısı bağımsız olamayan ülkelerde katilleri değil ( göz boyamak için referandumda algı operasyonlarıyla tecavüzcüleri asacaz falan derler) muhalif twit atanları hükümeti yıkmaya teşebbüsden idam ederler. Unutmayın fettullahçıların vatanseverlere ergonokon ismi verilen davalarda neler yaptığını biliyoruz. Ağırlaştırılmış Müebbet alanlar o davada ilker başbuğ dahil idam asılacaklardı. Sonradan anlaşıldıki suçsuz oldukları davanın kurmaca olduğu kanıtlar uydurma olduğu. Amerikadaki gibi yargın olsun gelsin idam. Ama bizde iktidar muhaliflerini asar katilleri serbest bırakırlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • adam öldüren 2 gün yatıp çıkıyor, idam gelirse gerçekten adam öldürenlerin idam edileceğini zannedenler var hala :D

  • Terörist öldüren cezaevine atılıyor.

    Saçmalık.

    Üstüne öldürülsün Diyorsunuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.