Bildirim
AD Jax jungle hakkında 1 soru
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
trinity-gunblade den şaşma derim.
AD pekte iyi olur mu ? zannetmiyorum ama denenebilir. -
Trinity Force
Hextech
Warmog
Atma's Impaler -
Trinity+ Warmog+
Berserker's Greaves + Hexdrinker + Gurdian angel+ Atma impaler nasıl olur sizce? -
Full ad-offtank pek tercih etme bence, hextech+tforce ikilisini çektinmi gerçekten ölümcül oluyorsun. -
Hocam bence Jax'in 3 tane şaşılmayacak itemi var, Hextech & Guinsoos ve Trinity Force bu itemler olmadan Jax olmaz bence. Botu tank bot alıyorum. (Merc-Ninja) Sonrası keyfine kalmış 2 slot boş yer kalıyor, Warmog's - Atma's yapabilirsin ve ya Guardian Angel- karşıya göre bir tank item. Benim düşüncem Guardian Angel- karşıya göre tank item yönünde fakat kişiden kişiye değişir tabi. -
AD Jax useless
Hybrid unstoppable
birde %100 dodge nedir ya çok OP !!1!1!bir!1
Jax oynayasım geldi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
lantern trinity warmog atma's sonradan lantern satılır gunblade alınır rune lar armor ms as mov speed dir bot as alınır bu 5 core dan sonra banshee veya guardian angel çıkılabilir karşıya göre istediğini alırsın -
jaxın pasifinin değiştiği günden beri hiç jaxa atmog yapmadım. bence siz de yapmayın. jungle giderken hybrid/offtank kas. wriggle-mercury-triforce-gunblade diye başla kalanını defans olarak yaparsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X