Şimdi Ara

AD Jax jungle hakkında 1 soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun süredir lol oynuyorum. Jax ile ad tanky bir jungle gitmeyi planliyorum.
    Sizce iyi yaparmı bir iki kez gördüm gayet sağlam oluyorlar ne alinmali fikirleriniz neler

• trinity-gunblade den şaşma derim.

AD pekte iyi olur mu ? zannetmiyorum ama denenebilir.
  • Trinity Force
    Hextech
    Warmog
    Atma's Impaler
  • Trinity+ Warmog+
    Berserker's Greaves + Hexdrinker + Gurdian angel+ Atma impaler nasıl olur sizce?
  • Full ad-offtank pek tercih etme bence, hextech+tforce ikilisini çektinmi gerçekten ölümcül oluyorsun.
  • Hocam bence Jax'in 3 tane şaşılmayacak itemi var, Hextech & Guinsoos ve Trinity Force bu itemler olmadan Jax olmaz bence. Botu tank bot alıyorum. (Merc-Ninja) Sonrası keyfine kalmış 2 slot boş yer kalıyor, Warmog's - Atma's yapabilirsin ve ya Guardian Angel- karşıya göre bir tank item. Benim düşüncem Guardian Angel- karşıya göre tank item yönünde fakat kişiden kişiye değişir tabi.
  • AD Jax useless
    Hybrid unstoppable

birde %100 dodge nedir ya çok OP !!1!1!bir!1

Jax oynayasım geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lantern trinity warmog atma's sonradan lantern satılır gunblade alınır rune lar armor ms as mov speed dir bot as alınır bu 5 core dan sonra banshee veya guardian angel çıkılabilir karşıya göre istediğini alırsın
  • jaxın pasifinin değiştiği günden beri hiç jaxa atmog yapmadım. bence siz de yapmayın. jungle giderken hybrid/offtank kas. wriggle-mercury-triforce-gunblade diye başla kalanını defans olarak yaparsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.