Şimdi Ara

AD CARRY Yardımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Caitlyn'in Kog maw ve Ezreal'a göre daha basit bir yapısı var. Cait alabilirsin, iyidir de. Gravesi bilmiyorum, ama oynayabilirim dersen Kog maw veya Ezreal alman daha iyi olur ve tavsiyem ezrealdan yana olur. (Oynanış yapısı biraz daha basit ve benim gibi hareketli oynamayı seviyorsan sanki daha uygun. :) )

    Ayrıca ad carry oynayan birinin Tristina'yı denemesi gerekiyor mutlaka bence. Zaten Facebook ile ücretsiz olarak veriliyor. Ondan dolayı Tristina yazmama gerek yok sanırım.

    Ama benim kalbimde Ashe var. Herhangi bir değişiklik geldi mi bilmiyorum(2. sezonun başlangıcından beri oynamıyorum) ama ultisi sayesinde oyunu çevirebiliyorsunuz ve ayrıca değişiklik gelmediyse pasifi early de karşıyı harraslarken bayağı kolaylık sağlıyor, hem stun hem slowu var, ayriyeten ganklardan daha iyi korunmak ve daha iyi farm yapmak için de skili bulunuyor. Statları ve fiyatı da iyi. F/P olarak Ashe en iyisi. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi League0fLegends -- 19 Aralık 2011; 23:26:28 >
  • AD Carry oynamaya bayılan birisiyim. Vayne oldukça güçlü çok iyi bir potansiyeli var fakat anca nabşit takımlara karşı kimseye görünmeden penta menta alırsınız. Lanede vayne in durumu diğerlerine göre çok daha iyi. Support kötü olsada minionlara dokunmadığı sürece bir problem yaşamaz. Graves öyle değil. Agresif olmak zorundasın. Supportun çok iyi olmalı o yüzden. Ashe ve sivirin lategameleri çok iyi. Özellikle ashe infinity phantom ve bansheesden sonra gayet iyi oluyor. Sivir çok sinir bozucu. Lanede çok iyi yanına yaklaştırmaz. Ezreal iyi değil. Kağıt üstünde iyi bir champion ne aman aman oynayabildim ne de oynayanı gördüm daha. Tristana early game çok iyi mid game biraz zayıf late game %80 win getirir. Miss fortune diğerlerinin aksine late gamede biraz düşük kalıyor fakat mid game ve early game i çok iyi olan championlardan biri. Support seçimi ad carrye göre yapılırsa çok iyi olur. Vayne taric buna örnek olabilir. Ya da janna mf. Kogmaw çok zor ilk başta fakat sonradan alışıyosun ve sıkıyor. Urgot ve corki pek tercih edilmiyor fakat ikiside oldukça güçlü. Özellikle urgot rakibe kan kusturuyor. Corki iyi oynamayı gerektiren bir champion. Oyuncu ne kadar iyiyse corkide o kadar iyi. Vayne i GERÇEKTEN iyi oynuyorsan Corki ve Ashe dene. Ashe ayrıca lv1 fightlarda da oldukça iyi bir champion. Ashe e alışman kısa sürer fakat corkide biraz uğraşırsın.




  • Kog'Maw ne nerf yedi bu arada ?

    ayrıca gravesi de banlıyolar
  • Yorumlar için teşekkürler ama anlaşılmayan bi yer olmuş galiba. Oynadığım her 3 rankedin 2 si AD carry. Yani tüm ad caryleri oynadım. Oynamadığım hiçbiri yok. Yalnız bende olmayanlar "Corki , MF , Urgot , Kogmaw, Graves" bunlarıda free oldukları zamanlarda oynadım. Ama çok profesyonel değil.

    Ben range hastasıyım yani rangenin uzaklığı çok önemli mesela Caitlyn'i sırf 650 rangesinden dolayı aldım. Tristanayı da facebooktan aldım. Vaynenin rangesi iyi değil 550 ama o heroya hastayım. Hani insanlar için kimine göre müzik kimine göre spor bir "lifestyle" ise benim içinde Vayne bir lifestyle.

    Yemek yiyecem kısa kesiyorum.

    Mf : Başta çok sevdim ama çok kullanışlı değil yani çok iyi kaçamıyor ganklardan filan.
    Urgot : Çok zor geldi bana ve çok öyle skil üzerine kurulu rangedleri sevmiyorum. Yani Ezreal urgot filan.
    Corki : Çok iyi oynayamadım .
    Kogmaw : Dediğim gibi çok skil kullandığı için sevmedim sonr nerf de beni biraz etkiledi.
    Graves : Rangesi 525. Rangesi çok düşük. Ve pasifi çok rahatsız etti beni. Yani tamam belki çok iyi ama mesela o 1 atack yapınca o hızlı dönen bişey var ya tekrar ateş etmeyince o "0" lanıyor. O çok rahatsız etti beni sıfırlanmaması için sürekli ateş ediyorum ve last hit yapamıyorum.

    Yani " Ashe weak geldi bana onun dışında tristana vayne ezreal arasında bi değiş tokuş yapıcaz." Ezreal düşünüyorum. Biraz zor ama iyi işler yapar gibi.




  • kimse sivirden bahsetmemiş -.- buff dan sonra yegane carry lerden biridir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scalentorn

    kimse sivirden bahsetmemiş -.- buff dan sonra yegane carry lerden biridir

    Rangesi halen çok iyi değil, buff alsada w skili nerf yedi, buff çokda büyük değil ama kullanışlı
  • akıllı oynarsan mf çok güzel dağıtabiliyor ben ilk rankedda ultiyle triple attım ve devamında pentamı aldım fakat kaçacağın zamanı iyi ayarlaman gerek ultiyi tf'ın en ateşli anında atman lazım falan özel bir sempatim de var o hatuna ondan mı bana böyle geliyor acaba
  • 2. olarak almak istersen Graves en idaeli olur.
  • graves
  • graves falan alma caitlyn al
  • 2 sayfa okuduktan sonra halkimizin ne kadar bos oldugunu gordum. Adamin yazdigini 1 kisi okumamis hala trist vayne ashe cait diyorlar. Soruna gelicek olursak bence graves earlyde burst late de as boostuyla aralarindakki 2 favorimden 1i. Digeri ise kog maw. Takimin birazcik iyiyse kog 2-15 gidip de latede harrasla o skoru 20-15e cevirmek mumkun. Takimin midde yikilmasin yeter. Hos 2-15 kotu bir senaryo biraz iyi oynayisla earlyde de iyi bi skor yapabilirsin. Devami sahsen zayif buldugum herolar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.