Şimdi Ara

Ad Astra - Brad Pitt, Liv Tyler, Tommy Lee Jones (Eylül 2019) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yeni bitti pek beğenmedim.

    uzak diyarlara asırlardır merak edilen bir sorunun cevabını bulmak üzere yola çıkan adamın oğlunun hikayesi..


    4/10.
  • Kolay kolay bir film hakkinda bu kadar kotu yorum yapmam ama film gercekten berbatti. Mantik hatalari almis basini gitmis, uzay dinamigine hic onem verilmeden senaryo yazilmis.
    Yukaridaki arkadasin dedigi gibi Brad Pitt olmasa imdb puani 5' in uzerinde kesinlikle olamaz.
    Aslinda temel olarak ele alinan konu gayet iyi ama yukarida yazdigim sebeplerden dolayi yerle bir edilmis film.
  • Bluray düştü
  • bu akşam seyrettim ben de. buradaki olumsuz yorumlar gereksiz derecede abartılı bana kalırsa. özellikle ilk yarısı çok çok iyi, sona doğru biraz ivme kaybetse de gayet izlenebilecek bir film. uyuya kaldımlar falan şaka olsa gerek, sırf film temposuz diye böyle de denmez yani.

    ayrıca brad pitt muhteşem oynamış hayran kaldım izlerken.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlkyarısı olağanüstü ve heyecan uyandırıcıydı ama 2.yarı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, zorlama bir finale gitti film hele sonlarda mantıksızlık iyice arttı. Sonuçta filmin verdiği mesajda hayal kırıklığı oldu, umduğumu bulamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Andy Selva

    bu akşam seyrettim ben de. buradaki olumsuz yorumlar gereksiz derecede abartılı bana kalırsa. özellikle ilk yarısı çok çok iyi, sona doğru biraz ivme kaybetse de gayet izlenebilecek bir film. uyuya kaldımlar falan şaka olsa gerek, sırf film temposuz diye böyle de denmez yani.

    ayrıca brad pitt muhteşem oynamış hayran kaldım izlerken.
    Bende beğendim. Temposu düşüktü ama yinede güzeldi. Felsefi yönü daha ağır basıyor filmin. Sonu güzeldi bence.
    Babasıyla geçirdiği sahneler çok iyiydi. Dünyamızın ne kadar sıradışı, muhteşem olduğunu vurguluyor.




  • Çok sıkıcıydı. Brad Pitt bu role hiç olmamış. İleri sararak bitirdim.

  • Gereksiz uzun bomboş sahneler vardı, Türk dizileri gibiydi resmen. Bazı yerlerde boş boş bakışmalar bile vardı yani. Melankolik bi hava vermeye çalışmışlar ama hiç verememişler.
    Yani anlamıyorum neden cesetleri uzay boşluğuna atıyorlar ? Geri dönecekleri bi dünya var sonuçta yani dünyanın sonunu işlemiyor film... Uzayda ceset çürümez, dünyada ailesi vardır ne bileyim merak etmezler mi yani.
    Bi yerde yine anlmasızca uzayda maymunlar saldırıyor ve sanırım bu maymunlar oksijene ihtiyaç duymuyor. Bunlar neden var açıklanmıyor.
    Filmin başında bi enerji patlaması oluyor ve diyolar ki bunu araştırmak için marsa gitmen gerek ama seni çok gizli ticari bi gemiyle göndericez yoksa halk korkuya kapılır falan diyolar. Saçmalığa bak şimdi... Kim ki bu adam ? Marsta üsse giden sıradan biri gibi olamaz mı yani. Olay mesaj göndermekse neden Marsa gidiyor ? O enerji patlaması anti maddeymiş ama neden orada olduğu ve neden enerji patlaması yaptığı falan açıklamıyor. Son kalan mürettebat kaçmaya çalışırken bunu yaptı falan diyerek sanki önemsiz bi şeymiş gibi geçiştiriyor. Babası o gemide enerji patlamasına rağmen nasıl hayatta kalıyor ?
    Lima projesini dünya dışı canlı bulmak için başlattıklarını falan söylüyorlar. Filmin başında bundan bahsettiklerinde herhalde başka bi güneş sistemine gittiler falan diye düşündürüyor film ama gittikleri yer Neptün... 13 yıldır Neptünde gemi kayıpmış ve arama ekibi bile göndermemişler belli ki. Çünkü bu teknoloji ile 13 yıldır bu güneş sisteminde bi gemi kayıp olması o kadar saçma ki. Marsa rahat gidebildikleri gibi bi de üsleri var ve Marstan yine Neptüne rahatça gidiliyor ve Lima gemisini eliyle koymuş gibi buldu Brad Pitt. Uydu gönderilir bi şey gönderilir, yani o 13 yılda yine bulunurdu. Mantıksızlıklar beni bitiriyor... Böyle bi ton aşırı saçma sapan sahneler var ve hepsi melankolik hava yaratmak için herhalde.
    Baba oğul dramasını hiç alamadım.

    Sırf filmin görseli için 10 üzerinden 4.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C36D8071F -- 9 Aralık 2019; 2:26:36 >




  • Filmi klasik uzay filmi olarak ele alıp, bilim kurgu diye nitelendirmek bence doğru değil. Varoluşsal bir tema içinde yürüyor. Evlilikten ve dünyadan tamamen kopmuş, arayış içerisinde olan bir adamın içsel yolculuğu. Bunu yaparken de uzay yolculuğunu, güzel atmosfer içerisinde işlemişler açıkçası. Falsoları elbette ki fazla. En başından baba - oğul ilişkisi çok yapay. İster istemez izleyici Interstellar baba - kız duygusunu burada bekliyor.

    İzlenebilir, gayet ortalama. Fakat ön plana çıkan ya da izlenmeli denecek yönü hiç yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta izlemiştim . Başlığı görünce yazmadan geçemedim. Beklentimin altında kaldı film. Yönetmen sanki Space odyssey i yeni izlemiş FIRAT gibi "Ben bundan bişey yaparım ki" modunda oturmuş çekmiş filmi. Bazı sahneleri beğensem de genel olarak sürükleyicilik düşük konu zayıf . Brad abimizin hatrına izlenilecek bir film çıkmış ortaya. Çok boş vaktiniz varsa bakın ama vakti kıymetli olanlar hiç uğraşmasın .
  • Nedense uzayla alakalı filmler hep ilgimi çekmiştir. Bilim kurgu anlamında demiyorum. Uzaydaki bilinmezliği yönetmenin hayal gücüyle görmek gayet güzel oluyor.

    Her ne kadar İnterstaller kadar etkili olmasa da duyguyu insanın içine işletmese de , filmi sıkılmadan izledim.
  • 2001 a space odyssey tarzında , onun gibi iz bırakacak (ki bence gereğinden fazla abartılıyor) bir şeyler yapılmaya çalışılmış ama pek de olmamış. Temelde bilim kurgu olarak bakmıyorum ama uzay ve bilimin bu kadar içine edilmesini de es geçmek mümkün olmuyor. İzlerken sıkılmasam da benim için en fazla "vasat" olarak derecelendirilebilir .
  • İzlediğim en sıkıcı uzay filmlerinden biri iyi ki sinema da izlememişim yazık olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmin geçtiği zaman, artık uzay yolculuklarının rutine bindiği, sanki uçakla seyahat eder gibi bir hale geldiği öyle ki ayda bile korsanların cirit attığı bir gelecekten bahsediyor. İlk yarı böyle bir geleceğin tasfiri yapılıyor açıkçası. Ayda araç takibi, Ay üssünün detayları, insanların galesiz tavırlarları falan ilginç detaylardı. İzleniyor ama sonu olmamış.

    Yani ben merakla izledim, yerden yere vurulacak kadar da değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sıkılmadan izledim güzeldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçeklikten uzak bir film. 90 larda olsa yerdik belki. Ay ve marsda yaşayan insanların dünyada gibi hareket etmesi, 79 gün süren neptün yolculuğu falan filan işte. Martian saçmalığının bi değişik versiyonu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film güzeldi puanım 7/10

    Yalnız teknoloji çok gelişmiş filmde. O kadar uzak mesafe yolculuğun bu kadar kısa sürmesi ilginç
  • Quentin Tarantino: "Ad Astra'nın ikinci yarısında yaşananları anlamadım açıkçası, film hikayede yaşananları açıklamıyor."

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi bitirdim filmi fakat pek hoşuma gittiğini söyleyemem dengesiz bir film gibi geldi bana
  • Film bence iyiydi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.