Şimdi Ara

AD Alistar(Denendi Onaylandı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce forumda konusu da vardı.Az önce mage alistar oynarken aklıma geldi.Deneyim dedim ve işe yaradığı kanısına vardım.İşte SS

Not: Mage Alistar daha eğlenceli

AD Alistar(Denendi Onaylandı)

• AD Alistar oynamanın sana ne avantajı var ? AD Taric desen anlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

AD Alistar oynamanın sana ne avantajı var ? AD Taric desen anlarım

Avantajı yok.Sırf fantazi.Ama tabii AD lux gibi değil en azından alistarı AD oynamanın bi sebebi var(Ultisi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

AD Alistar oynamanın sana ne avantajı var ? AD Taric desen anlarım

ultisi ile 2 tane cc reyizi var panpa
  • dominionda oynaman benım için bi bişe teşkil etmiyor.normal oyunda ad kasmak biraz saçma olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: raydric

dominionda oynaman benım için bi bişe teşkil etmiyor.normal oyunda ad kasmak biraz saçma olur

Yakında onu da yapıcam.Bu deneme amaçlıydı iyi sonuç aldım
  • alistar geçirdiği bir takım reworkumsü işlemlerden önce baya baya ad oynattırılıyordu :D full ad olmasa bile trinity vs.
    ben normal game de taric ile buna benzer bir skorumu hatırlıyorum, gerçi taricin dmg yapabilitesi daha çok tabii ama eğlenceli olması bile yeterli yani :D
  • dominion da kime ad kassangider zaten. HAtta hiç bir şey kasma sadece as ve ms kas falan o bile olur. BEnce de pek gerçekçi sonuçlar elde edilemez ama 2 cc si ve pasifinin ad den ne kadar olduğunu bilmesem de scale alması iyi şeyler.

Edit: lol wikia dan baktım da ad den scale almıyor yazıyor da vardı sanki öyle bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter777 -- 11 Kasım 2011; 21:49:03 >
  • Full AD degil ama hybrid olarak gecenki macimda ve daha oncesinde cok kez denedim. Lichbane den sonra Trinityforce gerekirse biraz defans kasip sonrasinda Rabadon yada Hextech kasmisligim vardir. Sonuc bana gore cok iyi ama bizim takim icin "WTF Ali" demeleri oluyor. Akaliyi Katarinayi hatta Jaxi bile bu halimle kovalayabiliyorum. Ama gel gorki bizim takim bunu cok gec farkediyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Full AD degil ama hybrid olarak gecenki macimda ve daha oncesinde cok kez denedim. Lichbane den sonra Trinityforce gerekirse biraz defans kasip sonrasinda Rabadon yada Hextech kasmisligim vardir. Sonuc bana gore cok iyi ama bizim takim icin "WTF Ali" demeleri oluyor. Akaliyi Katarinayi hatta Jaxi bile bu halimle kovalayabiliyorum. Ama gel gorki bizim takim bunu cok gec farkediyor :)

Tabi canım, o yüzden geçen oyun Troll olduğun halde bizim takımdaki Nasus ve benim çabalamamla almıştık oyunu.
  • trinty forceden sonra lichbane mi hadi canim :D naptın panpa ya amac ne burda stacklenioda benmi bilmiorum stackleniosa pardonda stacklenmiosa baska yerde trolle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi healheal -- 11 Kasım 2011; 21:56:49 >
  • @Gurcellonline

Trinity Force ile Lich Bane stacklanmaz. Sheen sadece tek işe yarar
  • jungler alistar gördüm bugun baya iyiydi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcn

jungler alistar gördüm bugun baya iyiydi :D

Aynen , jungler alistar fena oluyor ya.
  • Iyide arkadasim ben stacklenir demiyorumki. Alistari tank haricinde kullanilabilir hale getiriyorum. Sonucda ben attacker degilim sadece hedefi elimden kacirmamak icin cabaliyorum. Ayrica aptal herifler bana dalmak icin sira beklerken siz hepsini aldiniz oyle degilmi?

Talon yada Akali ile rahatlikla 1v1 girebiliyorum ustelik onlari alabiliyorum. Hos Talonun yardimina takim gelmeseydi midde onu hatta bir baskasinida sirasiyla alabilirdim.
  • Bence ad alistar ap alistardan daha iyi olur. 2 tane cc, ultisi falan baya iyi yani şimdi düşündüm de Kocaman bişey hem gören kaçar
  • Alistar'ı tank haricinde kullanmak istersen,ya Trinity Force kasarsın yada Lich Bane.Ya Ad build gidersin yada AP build(Ki Alistar'da ad gidilmesi gereken ne skilli var onuda bilmiyorum.).Öyle hybrid yapıp hem Trinity Force hemde Lich Bane kasarsan troll dışında başka birşey olmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchAngel-

Alistar'ı tank haricinde kullanmak istersen,ya Trinity Force kasarsın yada Lich Bane.Ya Ad build gidersin yada AP build(Ki Alistar'da ad gidilmesi gereken ne skilli var onuda bilmiyorum.).Öyle hybrid yapıp hem Trinity Force hemde Lich Bane kasarsan troll dışında başka birşey olmazsın.

Hybrid = lichbane + triforce ? wtf?

o tip bir hybrid yok malesef :D guinsoo, hextech felan desen neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchAngel-

Alistar'ı tank haricinde kullanmak istersen,ya Trinity Force kasarsın yada Lich Bane.Ya Ad build gidersin yada AP build(Ki Alistar'da ad gidilmesi gereken ne skilli var onuda bilmiyorum.).Öyle hybrid yapıp hem Trinity Force hemde Lich Bane kasarsan troll dışında başka birşey olmazsın.

Evet trinity de olası.Ben ilk denememde normal AD denedim.Sebepleri 2 tane CC'si var bu onu diğer adlerden ayırıyor.Ve ultisi son levelinde 90 AD ekliyor ve ultin açıkken hemen herkese çok yüksek dmg atabiliyorsun(Bu oyunun sonlarına doğru bufflı warwick+ashe+pantheon ile 3v1 yaptım(kulesiz) warwicki kestim pantheonun ve ashenin ise yüzde 15 civarlarında canı kaldı.Ashe'in slowu olmasa veya pantheon kaçmasa onları da keserdim) Diceğim o ki illa trollencekse AD alistar iyi bir seçim

• Sana ne desem bilmiyorum ama mutlaka dene bir ara. Lane push ve kule yikimi icin ozellikle kullanmalisin.
    Dunku oyundada Trolledim ona birsey demiyorum ama 1v1 yakaladigim hangi rakibi elimden kacirdim soylermisin?

Yada bosver vazgectim. Sen haklisin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.