Şimdi Ara

Acun Ilıcalı IPTV 'lere kök söktüreceğiz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Acun Ilıcalı IPTV 'lere kök söktüreceğiz


    Telekomünikasyon Uydu ve Elektronik Sanayicileri İş İnsanları Derneği (TUYAD), korsan yayıncılığın durumu hakkında toplantı düzenledi. Toplantıya Digiturk, D-Smart, Tivibu, Turkcell TV+ Türksat Kablo ve Exxen yetkilileri katıldı. Bu platformlar, korsan yayıncılık ile mücadele için ortak çalışma kararı aldı. TUYAD, yasa dışı yayın sağlayıcıların tespitini yaparak Ticaret Bakanlığı’nın ilgili birimine iletecek bir hukuk komisyonu kurulmasına karar verildi.


    Tüm Türkiye Çapında Billbord Reklamları ve Kamu spotu hazırlanacak


    Toplantıda son tüketicinin bilinçlenmesi ve haksız rekabete destek verdiği yasa dışı bir ürünü satın aldığı algısının yaratılması için kamu spotu hazırlanması kararı da alınarak hazırlanan kamu spotunun tüm kanallarda yayınlanması ile yasal takip ve yaptırımlara hız verileceğini belirtildi.


    Ilıcalı “Bu yasa dışı uygulama ile en etkin mücadele başlatıldı!”

     

    Bazı fırsatçıların yasa dışı olarak yürüttükleri IPTV hizmetleri ile müşterilerine spor, film ve diziler de dahil olmak üzere binlerce kanal ve içeriği kendilerinin ürünü gibi sunarak haksız gelir elde ettiğini dile getiren acun

     “İllegal yayıncılık ile mücadele kararı alan yayın hak sahipleri derneğimiz bünyesinde ortak oluşturulacak bir hukuk komisyonu ile hareket edecektir. Ulusal kanalların yanı sıra lisanslı filmler, radyo istasyonları ve futbol maçlarına da erişim sağlayan bu yasa dışı uygulama ile en etkin mücadele başlatıldı. 8 milyon gibi bir abonenin kayıtlı olduğu sistemde son tüketici de yayınları yasa dışı izlediği için suçlu sayılacaktır.

     

    Ticaret Bakanlığı’nın ilgili birimleri ve bizim kuracağımız hukuk komisyonunun ortak çalışması ile izleten ve izletmeye aracılık eden, izleyen kişi ve kurumlara adli para cezası yanı sıra ağır hapis cezaları da verilebilecek şekilde yeni bir düzenleme getirilmesini talep ediyoruz. TV ve alıcı üreten firmaların Android ve IOS mağazalarında bulunan IPTV uygulamalarının şifreli kanal ve içerik hakları olan yayınları izinsiz kullanmalarından dolayı durdurulması hakkında uyarı ve sonrasında yaptırım uygulanması da bu mücadelede elimizi güçlendirecektir. e-ticaret sitelerinin PAY TV yayınlarını illegal izleten ürünleri sattırmamaları için ilgili kurumlarla iletişim kurularak bu ürünlerin satışının önlenmesi ve satış yapmaya devam edenlere yaptırım uygulanması da bir diğer talebimizdir.” diye konuştu.


    Acun Ilıcalı IPTV 'lere kök söktüreceğiz





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewSphere -- 9 Eylül 2021; 12:23:0 >



  • 8 MİLYON KİŞİYİ İÇERİMİ ATACAKMIŞ LAR :)

  • Yasa dışı iptv satışı yapanlar engellenirse, yasa dışı izleyenler de büyük oranda engellenmiş olur. Acun'un ifade etmeye çalıştığı şey bu.


    Nasıl olacak bu? İlk olarak yurtdışından yasadışı ve ruhsatsız iptv yayın kaynakları bulunup engellenecek.


    Yurtiçindeki yayın noktaları tespit edilip operasyon yapılacak. Düzenekleri kuran, işletenler hakkında yasal takibat başlatılacak.


    Böylece yasadışı iptv satışı minimize edilmiş olacaktır.


    Değilse, yasadışı iptv izleyenleri tek tek tespit edip, yaptırım uygulanması gibi bir uygulamaya gidilmesi fiziken mümkün değil.


    Hasılı kelam; fiyatlar biraz uygun tutulursa, yasadışı iptv satışı kendi kendine son bulur. Bu kadar zorlu takibatlara da gerek kalmaz diye değerlendirmekteyim.

  • Korsan iptv ile Acun bey savaşamaz.Açık net bir durum ..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yahu bu ne saçma bir platform. Hiç mi başarılı örneklere bakılmaz. Avrupa maçları için yıllık reklamlı aldım. Meğer spor paketini de almak gerekiyormuş. Neyse hadi onu alayım dedim. Ulen zaten üyeyim. Bana paketin fiyatını almıyorda sıfırdan üyelik gibi alıyor. Hâlbuki ben yılık ödemişim benden sadece paketin fiyatını alması gerekiyor o yok! Bilen varsa nasıl çözebilirim bu sorunu? Teşekkürler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İllegal yayıncılıkla mücadele etmek istiyorlarsa legal olarak iptv hizmeti vermeye başlasınlar böylece Belçika'da Kanada'da Amerika'da ya da Dünya'nın bir başka ülkesinde yaşayan Türk vatandaşları da Sayın Acun Ilıcalı'nın vereceği iptv hizmetine abone olur. Böylece 8 milyon veya daha fazla abonesi olmuş olur.

  • Alıntı

    metni:
    Böyle mi cümle yok ki haberde, Acun Ilıcalı IPTV 'lere kök söktüreceğiz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QRocKfire

    Korsan iptv ile Acun bey savaşamaz.Açık net bir durum ..
    Acun Ilıcalı'nın kendisi korsan, şunlara bakın bir de yasallığın temsilcisi olmuşlar, o gitsin Survivor'daki rezaletlerine baksın...

    Saman alevi gibi yükselmek böyle oluyor işte; asıl sizin kökünüzü kurutacaklar, kökünüze kibrit suyu bile dökmeyecekler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.