Şimdi Ara

Acun Ilıcalı Hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaşım 33 ve hatırladığım kadarı ile eskiden Acun Beşiktaş muhabirliği yapıyordu. Tıpkı şuan Loran Vayloyan'ın fenerbahçe muhabirliği yaptığı gibi. demek istediğim takım muhabirliği için genelde o takımın taraftarı olanlar seçiliyor. ama şimdi Acun Fenerbahçeliyim diyor. ilginç değil mi ? yoksa ben beşiktaş olayını yanlış mı hatırlıyorum ?

konu hakkında bilgisi olanlar yazsın.

• Doğrusun ama Atakan Kurt da Beşiktaş'lı değil zaten.
  • Bjk muhabirliği yaptığı doğru fakat hiçbir zaman Beşiktaşlıyım dememiştir aksine her yerde Fenerli olduğunu gösteriyor ve kuluple içli dışlı bir isim. Buda dün akşam ki kareden.

Acun Ilıcalı Hakkında.
  • Rengimiz farklı olsada aynıyız beraberiz. O takımı tutmuşuz bu takımı tutmuşuz bunun bir önemi yok. Acunun kaşkolundada yazdığı gibi. Biz bize benzeriz.
  • Hiç sevmiyorum şu herifi
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

Rengimiz farklı olsada aynıyız beraberiz. O takımı tutmuşuz bu takımı tutmuşuz bunun bir önemi yok. Acunun kaşkolundada yazdığı gibi. Biz bize benzeriz.

Biz bir aileyiz yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Light

quote:

Rengimiz farklı olsada aynıyız beraberiz. O takımı tutmuşuz bu takımı tutmuşuz bunun bir önemi yok. Acunun kaşkolundada yazdığı gibi. Biz bize benzeriz.

Biz bir aileyiz yazıyor

sus çaktırma
  • adam muhabirlikten tv patronu óldu deselerki acun sen tv sahibi olcaksin adam inmazdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

adam muhabirlikten tv patronu óldu deselerki acun sen tv sahibi olcaksin adam inmazdi

Tam olarak bilmiyorum ama adam çalmıyor, kaçırmıyor. Acun Firarda programı harika bir programdı ve hiç kaçırmazdım. Adam basamakları tek tek çıktı. Yurt dışından ithal yarışmalar düzenledi. Kafası çalışıyormuş demek ki. Bizim milletimiz de yaptığı işlerden büyük zevk aldıkça adamın cebi parayla doldu. Ben siyasi tavırlarından dolayı sevmiyorum ama işine saygım var.
  • Fraulein kullanıcısına yanıt
    benim anlatmak istediğim o değildi :) yani aynı sekilde kim olursa olsun ilerde büyük adam olcaksın deseler hadi be oradan deriz hepimiz takdir etmek lazım bu konuda onu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.