En sonunda geleceği doğru tahmin edebilen bi firma çıktı sonunda gözüm açık gitmez artıkın.....
E artık PS3 satışlarıda XBOX360 satışlarını geçsin. PS3'ün bomba oyunlarından MGS4 çıktığında PS3'ün satışları tavan yaptı. Birde God Of War 3 ve Killzone 2 çıksın iyice çoşacak PS3. Resistance 2 falan da belki PS3 satışlarını arttırabilir veya Motor Storm 2 vb...
mantıklı konusmus, yalnız ps2 ye bakarmısınız. tahminimde 2010'un sonunda total satıslarda ps3 xbox 360 ı geride bırakacaktır.
Activisiona bir hareket çekerddim de Rtük izin vermez
Şaka bir yana ps3'ün öncelikle iyi bir online sisteminin olması şart.En azından benim için Multiplatform oyunlarda genelinde 360 daha üstün ( Grafiksel+Online desteği) Ps3 yukarıda saydığım eksikliklerini kapatırsa zaten zirveye oturur
ps3 15 milyonda
xbox 20 milyonda satılan her 360 başı 1.8 ps3 satılıyor.. ve hızla yaklaşıyor ps 3
yaw inanamiyorum kisin veya gelecek yaz ps3 alicam Azerbaycana geri donucem diye oradada xbox oyunlari yok xbox u fazla bilende yok insallah o zamana kadar kiri**is olur bende k&&&a oyun oynayabilirim xbox oyunlarini internettende yukleyemem internet acayip pahali uffffffffff