Şimdi Ara

Active Movie Window

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün bilgisayarda bir filmi BSPlayer'la açmak istedim ama film BSPlayer'la değil, Active Movie Window başlıklı bir pencereyle açıldı. Daha önce böyle bir şeyle karşılaşmamıştım. 2 gün önceki Vista güncellemesiyle geldiğini düşünüyorum bu özelliğin. Yanılıyor da olabilirim ama. Active Movie, bildiğim kadarıyla Microsoft'un bir video aracı. Bilgisayarda aradım, taradım ama bir kontrol panelini bulamadım bu aracın. Nedir, ne işe yarar ve nasıl kaldırabilirim acaba?



  • konu 2008 konusu ama aynı sorunla bugun ben karşılaştım.az bakındım ınternete fakat halledemedim.tekrar konu açmak yerine buraya yazmayı tercih ettim.sorunun çözümünü bilen varsa alıntılayarak veya haberdar ederek söylerse cok sevinirim.




    edit buldum : seçenekler >>> tercihler >>> görüntü >>> görüntü hareketlendirmesi >>> hareketlendirme kipini , dahili hareketlendirici rgb kipi yapın eski halini alıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbiskuha -- 6 Ağustos 2013; 17:16:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elbiskuha

    konu 2008 konusu ama aynı sorunla bugun ben karşılaştım.az bakındım ınternete fakat halledemedim.tekrar konu açmak yerine buraya yazmayı tercih ettim.sorunun çözümünü bilen varsa alıntılayarak veya haberdar ederek söylerse cok sevinirim.




    edit buldum : seçenekler >>> tercihler >>> görüntü >>> görüntü hareketlendirmesi >>> hareketlendirme kipini , dahili hareketlendirici rgb kipi yapın eski halini alıyor.

    Teşekürler aynı sorun ben de oldu sayenizde düzeldi.
  • 1-2 aydır bende de vardı çözemedim bi türlü, Allah razı olsun çözülü :D
  • ya arkadaşlar bu hangi ayar neye giriyoruz nereden yapıyoruz ayrıntılı bi anlatır mısınız kaç aydır aynı sorun bizde de var

  • elbiskuha kullanıcısına yanıt

    hocam bu sorunla alakalı bilgilendirir misin bende de su an aynı sıkıntı mevcut ne yapmamız lazım tam olarak windows media playere mi hangi ayara girmemiz lazım windows 10 da sıkıntı yaşıyoruz bu konuda

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.