Şimdi Ara

active desktop hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayara format atamıyorum. hatayı gidermek için sp2 yüklüydü yükseltme işlemi yaptım. bazı hatalar giderildi fakat active desktop hatasını gideremiyorum. ayrıca sağ tuş özellikler yaptığımda, bilgisayarım özellikler dediğimde ve denetim masasındaki hiç bir görevi çalıştıramıyorum. masaüstünde active desktopu yükle dediğimde resimdeki hatayı veriyor.
    yada format atmadan başka neler yapabilirim içinde logo nun muhasebe programı var tekrar yükleme durumum yok.

active desktop hatası

active desktop hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylu -- 11 Ağustos 2009; 17:59:24 >

• açık durumdaysa sistem geri yüklemeyi deneyin.
  • windowsu yükselttiğim için sistem geri yükleme önceki tarihleri göstermiyor
    quote:

Orijinalden alıntı: Selcuk Igci

açık durumdaysa sistem geri yüklemeyi deneyin.
  • arkadaşlar sorunum devam ediyor
  • up
  • Bilgisayarının tarihini geri bir tarihe al. Sonra active desktopu geri yükle.

sonra tarih ayarlarını güncelle.

sonra bi dene.
  • arkadaşlar yönetimsel araçların bir çoğunu kullanamıyoru. bilgisayarım özelliklerini- denetim masasındaki özellikleri-sistem saatini bunları açamıyorum active desktopu yükle dediğimde reimdeki hatayı veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    unknown device windows 7 hatası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba arkadaslar..behnim.active desktop diye bi sorunum var şöyle ki:ekranın arka planında active desktop recovery diye bi yazı var..su anda viü bulaşmış durumda pcye..format cdsi taktım..okudu cd yi..kuru yaptım ama antivirüs programı kurulmadı...paint olsun, media player olsun, hata veriyor kullanılmıyor..bizim kardeşler yanlış yunluş yerlere girmişler bi yardımcı olun lütfen arkadaslar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.