Şimdi Ara

Active Desktop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu konuyla ilgili derdimi daha önce de yazmıştım,sağolsun bi arkadaş yardımcı oldu ama onun önerdiği çözüm de sorunu halletmedi..Şimdi durum şu : Görüntü özelliklerinde "Active Desktop'ımı web sayfası olarak görüntüle" seçeneği kapalı olmasına rağmen windows'u her açtığımda wallpaper html formatı haline gelmiş görünüyor listede ve işin ilginci açılışta wallpaper görünmüyor.Ama görüntü özelliklerinde arka plan listesinde ben bmp olanı seçiyorum,kapatıyorum..win tekrar açıldıgında haydaa yine html seçilmiş oluyor..Ben hiçbirşey anlamadım bu işten..yardım bekliyorum..teşekkürler..



  • Unutmadan..Win98se kullanıyorum..
  • bi keresinde bi arkadaş pc'de virüslü makrolu bi word dosyası açmıştı, "emailme" diye bi html dosyasını wallpaper yapmaktan gayrı zaararı yoktu, bi de tüm dosyalarımızın yaratıcısı olarak kendini gösteriyodu. word'u uninstall edip tekrar kursak da yaratıcı değişmedi:) emailme.htm'yi defalarca sildik, fakat windows'u her açışımızda bi şekilde tekrar oluştu. belkim virüs yemişindir, zararsız olanlardan...

    sevgiler...
  • virus taraması yaptım,yok..zaten yeni format attım,formattan önce de bu oluyordu,şimdi de devam..çok ilginç ya..önerilerinizi bekliyorum...
  • kahramanın da dediği gibi bende seninkine benzer bir durumla karşılaşmıştım ama benimi virüsten kaynaklanıyordu, temizledim kurtuldum. Fakat senin olay cidden ilginç benim kafa basmadı yani!

    K_R_K
  • ben o virus taramasını free bir programla yapmıştım..fprotla yapınca "haptime" virusu çıktı :) sanırım o yüzdenmiş..
  • gordini sorununu anLadım ama inan iLk kez duydum böyLe bir sorun çözüm üretemiyorum ama wirüs yüzünden oLma ihtimaLide yüksek gibime geLiyor ;

    SEwgiLeriMLe !!! ...

    _______________
    -------------
    YETERI KADAR NEDENINIZ WARSA,
    HERSEYI YAPABILIRSINIZ !!! ...
    -------------
    e-maiL : heykaptan@heykaptan.com
    ICQ : 129365055
    -------------
    http://www.heykaptan.com
  • Haptime virüsünü temizledim ama temizlenirken 707 dosyayı da beraberinde götürdü :) Formatladım,AVG 6.0 (free bi antivirus prog.) kurdum..şimdilik herşey normal görünüyor,sorun düzeldi..Teşekkürler arkadaşlar..
  • merhaba gordini
    ben şunu merak ediyorum
    hata vermeden önce hiç html sayfası açmışmıydın.
    ben de bir keresinde arkadaşlardan birkaç html dosyası almıştım onlardan birini açmamla virus kendini windows\web altındaki dosyalara eklemiş o yüzden windows web sayfası görünümüne aldığımda devamlı help.vbs isimli bi dosyayı açmaya çalışıyordu.
    bir java script koduydu sorun
    sen de şimdi web klasörünü yedekle
    sorun tekrar çıktığında bi bak değişen dosya var mı?


    n'inci dereceden bir denklemin n tane kökü vardır.
  • Maille gelen birkaç html dosyası açtım hatırladığım kadarıyla..Zaten arka plan resimleri içerisinde bir de "help.html" belirmişti..Yukarıda da yazdığım gibi,fprot ile tarayınca happy time virusu buldu,700 küsür dosyayı etkilemiş ve fprot hepsini sildi..bazı windows dosyaları dahil :) Formatladım,bi de AVG kurdum,şimdilik sorun yok..
  • formatladığın için sorun mutlaka çözülmüştür ama bundan sonra dikkatli olmanı tavsiye ederim.
    ben sorunu anlayıncaya kadar 1 günde 5 kere windows kurmuştum.:))

    n'inci dereceden bir denklemin n tane kökü vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.