Şimdi Ara

Activar Gece Kremi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
43
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cildimiz kendini en etkin şekilde geceleri tedavi eder. Vücut mekanizması, cildin tamiri ve beslenmesi için besini stresin en aza düştüğü anlarda ve uykuda kullanır. Activar Gece Kremi cildinizin daha derinlerine ulaşır ve cildi taşıyan, sarkmalara karşı destekleyen alt yapısını güçlendirir. Daha derin kırışıklıkların tabanını doldurarak azalmalarına yardım eder. Gece biz dinlenirken cildimizi ertesi güne hazırlar.
    Yaşlanmanın oluşturduğu etkilerden kurtulmak için, tam da geceleri cildinizin tamir edildiği sırada onu en iyi bileşenlerle dışarıdan da desteklemek oldukça faydalı olacaktır. Activar Gece Kremi yaşlılık lekelerinin azalmasına yardımcı olur ve cildin tonunu düzenler. Düz çizgi ve kırışıklıkların önlenmesini sağlar. Kolajen ve elastin üretimini destekleyerek cildin genç kalmasına yardımcı olur.
    Eğer cildinizin daha uzun yıllar gergin, pürüzsüz ve kırışıksız görünümünü korumak istiyorsanız, gündüz bakımınızın yanı sıra gece bakım kremlerinizi asla ihmal etmemelisiniz. Activar Gece Kremi içindeki koruyucu, yenileyici anti-aging ve gençleştirme ajanlarının çoğunu içerir. Cildi yenilenme sürecinde destekleyerek cildin uzun süre ışıltılı, pürüzsüz, sıkı ve genç bir görünümde kalmasını sağlar.
    Activar Gece Kremi yüksek kalitede nemlendiren Squalen ve Hyaluronik asit ve zengin AC-11® içeriğine ek olarak; Lipokol C, LiponatGC,Arjırelin, Aktifit'in bileşimi olarak yüksek onarıcı ve gençleştirici potansiyele sahiptir. İçinde bulundurduğu AKTIFIT cildin genç ve ışıltılı görünümünü sağlar, ARJIRELIN ise kırışıklıkların derinliğini azaltarak cildi pürüzsüzleştirir ve kırışıklığı derinleştiren mimik kaslarını gevşeterek cildi her daim genç tutar.
    Activar Gece Kremi
    Cilt metabolizması geceleri çok daha hızlı çalışır. Bu nedenle gece bakımı cilt için çok önemlidir. Gün içinde ki toz ve kirler, makyaj artıkları, güneş ışınlarının zararlı etkileri cilt yapısında ciddi hasarlar yaratabilir. Activar Gece Kremi zengin besin içeriği ile gece yavaş yavaş emilerek cildin gün içerisinde aldığı hasarları onararak cilde doğal parlaklık sağlar ve cilt yaşlanmasının yavaşlamasına yardımcı olur. Activar her yaşta ve her cilt tipi grubunda kolaylıkla kullanılabilir.Her gece temizlediğiniz cildinize rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Vücudunuzun yanaklar, çene, boyun ve dekolte bölgelerinde kullanılabilir. Her gece kullanmak istediğiniz bölgeye hafifçe masaj yaparak uyguladığınızda cildiniz tarafından yavaşca emilerek her güne ışıltılı, pürüzsüz, sıkı ve genç bir cilt ile başlamanızı sağlar.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.