Şimdi Ara

Acronis True Image 9.0 (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
6
Favori
386.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mustafa2

İyi günler arkadaşlar benim bilgisayarda sata hdd kullanıyorum.Daha önce Ghost proğramını denedim olmadı. Acaba bu proğram da sata hdd lerde sorun çıkarıyor mu ?

Benimki de sata disk ama bende sorunlu. Herhalde sata dan sta ya değişiyor. Acaba ben nerede hata yapıyorum?
    Gerçi ben kolay bir yol buldum: İki ayrı diskim var ve bu ikisinde de xp kurulu. 2. xp den sata diske imajı geri yüklüyorum.
    Acaba saha kolay yolu var mı?
  • Sata diskler Acronic 9,1 & 10.0 Versiyonunda Sorunsuz Çalışıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArdaR

Sata diskler Acronic 9,1 & 10.0 Versiyonunda Sorunsuz Çalışıyor.

Benim versiyonum 10 ama ne yalan söyleyeyim benim sata diskte çalışmıyor. 4-5 tane sata olmayan diske kurulu bulunan xp'lerde sorunsuz çalışıyo ve geri yükleme yapıyor, ama sata diske kurulu xp de çalışmıyor. Sanırım sistemden sisteme değişiyor. Acaba ben mi hata yapıyorum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: asiboldon

quote:

Benim versiyonum 10 ama ne yalan söyleyeyim benim sata diskte çalışmıyor. 4-5 tane sata olmayan diske kurulu bulunan xp'lerde sorunsuz çalışıyo ve geri yükleme yapıyor, ama sata diske kurulu xp de çalışmıyor. Sanırım sistemden sisteme değişiyor. Acaba ben mi hata yapıyorum?

Tam olarak sende çalışmayan ne bootable cd mi
    Belki hatalı oluşturma yapmıssındır
    Mutlaka full versiyon kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.ramazanunal -- 28 Ağustos 2007; 10:25:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr.Ramazan ÜNAL

quote:

quote:

Bende çalışmayanı şöyle özetleyeyim: Backupa tıklayıp sistemin kurulu olduğu diskin (C) yedeğini oluşturuyorum. Bu yedeği (D) diskine alıyorum. Recovery yaptığımda sistem yeniden başlıyor acronis ekranı geliyor ve o ekran saatlerce öyle donuyo kalıyor.
    Hatalı oluşturma yaptığımı zannetmiyorum çünkü belirttiğim gibi 4-5 PATA diskte sorunsuz kullanıyorum.
    Versiyon FULL'dür.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende çalışmayanı şöyle özetleyeyim: Backupa tıklayıp sistemin kurulu olduğu diskin (C) yedeğini oluşturuyorum. Bu yedeği (D) diskine alıyorum. Recovery yaptığımda sistem yeniden başlıyor acronis ekranı geliyor ve o ekran saatlerce öyle donuyo kalıyor.
    Hatalı oluşturma yaptığımı zannetmiyorum çünkü belirttiğim gibi 4-5 PATA diskte sorunsuz kullanıyorum.
    Versiyon FULL'dür.

Sana tavsiyem bunu bootable cd ile yapman ben hiç sistem üzerinden kullanmadım acronisi
    Kendine bir media cdsi oluştur

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Versiyon FULL'dür.

Sana tavsiyem bunu bootable cd ile yapman ben hiç sistem üzerinden kullanmadım acronisi
    Kendine bir media cdsi oluştur

Peki doktor, bu bootable cd sini her yedekleme için ayrıca oluştuşturacağız mı? Yoksa bir tane yeter mi?

• Sadece bir defa oluşturuyorsun boyutu 35mb gibi onu koy bir kenara sadece boot ederken gerekiyor benim masa üstündede yandaki acronis yazısı çıkınca takılıyordu önceden sonra tam sürüm cd yaptım artık sorunum yok
    Bu arada eğer beklerse sonuna kadar bekle o süreyi vazgeçme zaten bir defa olur o
  • quote:

Sadece bir defa oluşturuyorsun boyutu 35mb gibi onu koy bir kenara sadece boot ederken gerekiyor benim masa üstündede yandaki acronis yazısı çıkınca takılıyordu önceden sonra tam sürüm cd yaptım artık sorunum yok
    Bu arada eğer beklerse sonuna kadar bekle o süreyi vazgeçme zaten bir defa olur o

Yardımın için teşekkürler doktor. Bir deneyelim bakalım.
  • Arkadaslar ACRONİS ozelliklerini ve kullanımını (mumkunse resimli anlatım daha iyi olur) bir dosya seklinde bulabilirmiyiz internetten

yeni bir kullanıcı olarak her soruyla mesgul etmektense okuyup takıldıgımız yerleri sorarız diyorum

vista kullanıyorum bu arada...
  • E000101F4 hatası ve çözümü ( E000101F4 problemi )

Arkadaşlar bir Acronis Problemini daha çözmüş bulunuyorum
    Hani bazen sata disklerde veya XP üzerine onarım ile kurduğunda veya durup dururken acronisi açınca
    E000101F4 hatası verir

Bugun ben de XP yi üzerine onarım yapayım dedim küçük bir şeydi çünki (yedek tarihim 5 aylıktı )
    Üzerine kurunca beğenmedim
    yedeği yuklemek istedim ve Acronis E000101F4 hatası verdi.
    Google aramada olumlu bilgi çıkmadı başkası da yaşamış çünki bu problemi

Acronis DESTEK

Amanca sitedeki yazıları okuyup bir link buldum ve şunu yükledim
    SNAPAPiDLL YUKLE
    Sorun SnapAPi.dll dosyasının bozulmasıymış
    Bu yamayı kurunca E000101F4 hatası kayboldu

Ha bu arada benim de disklerimden birisi SATA

Zaten bu topicin ilk mesajında yani sayfa 1 de resimli anlatım var
    Vista ile sadece 10 sürümünü kullanabilirsin
    Ben denedim diğer sürümler çalışmadı

Ama sana tavsiyem
    önce programı kur
    SOnra yedek al
    kafana takılan birşey olursa
    Forumda aramayı kullan ve ( arama yaparken forum bölümü olarak yazılımı seç ) çözümü mutlaka bu sayfalarda vardır
    Burada yoksa zaten direk Acronisi yapanlara sorabilirsin :))

Gene buraya sorarsın cevap veririz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 2 Ekim 2008; 23:45:20 >

• Arkadaşlar benim de Acronis ile ilgili sıkıntım var.

İmage'ımı aldım zamanında. Yalnız şuan recovery yapmak istiyorum, windows üzerindeki acronisden tekrar başlattırıyorum boot etmesi için. Giriyorum programa herşeyi seçiyorum arşivi seçmeye gelicem sabit disk bulunamadı diyor

Sorun nedir acaba? Sata disk vs. gibi birşeyler denmiş ama anlayamadım. Bundan önce seagate sata diskte kullanıyordum birşey olmadı. Şimdi niye sorun çıkardı...

Bir de acronis ile aldığım image'ı başka bir program, örneğin norton ghost ile sistemi tekrar geri yükleyebilir miyim (recovery) ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-GeN -- 10 Eylül 2007; 19:20:07 >
  • arkadaşlar diskde 4 partisyon var ve 1de xp 3 de vista kurulu . ben xpdeyken backup aldım , geri yüklemeyi denyecekken şununla karşılaştım ;
     Acronis True Image 9.0

mbr yi de yedeklemiş galiba , her ikisini de işaretleyip next demeliyim değil mi ? deneyen var mı iki işletim sistemiyle bu işi ?

• X-GeN kardeş
    Bir önceki mesajımda yazdığım yamayı yukledin mi?
    Programı kaldırıp tekrar kurmayı denedin mi?
    Acronis image N. Ghost ile uyumlu değildir.

Kurtarma CD varsa bir de onunla dene.

Converdale
    geri yükleyceğin image hangi windows?
    Resimde hangisini yükleyceğini sormuş sana

Ben MBR denemedim ama XP için sadece C yi seç ve ilerlemeye devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 10 Eylül 2007; 21:54:31 >
  • Başlanıg cdsi ile backup yaptığım zaman Kullanıcı oturumlarıda otomatik oluşuyor mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiSKE

E000101F4 hatası ve çözümü ( E000101F4 problemi )

Arkadaşlar bir Acronis Problemini daha çözmüş bulunuyorum
    Hani bazen sata disklerde veya XP üzerine onarım ile kurduğunda veya durup dururken acronisi açınca
    E000101F4 hatası verir

Bugun ben de XP yi üzerine onarım yapayım dedim küçük bir şeydi çünki (yedek tarihim 5 aylıktı )
    Üzerine kurunca beğenmedim
    yedeği yuklemek istedim ve Acronis E000101F4 hatası verdi.
    Google aramada olumlu bilgi çıkmadı başkası da yaşamış çünki bu problemi

Acronis DESTEK

Amanca sitedeki yazıları okuyup bir link buldum ve şunu yükledim
    SNAPAPiDLL YUKLE
    Sorun SnapAPi.dll dosyasının bozulmasıymış
    Bu yamayı kurunca E000101F4 hatası kayboldu

Ha bu arada benim de disklerimden birisi SATA

Zaten bu topicin ilk mesajında yani sayfa 1 de resimli anlatım var
    Vista ile sadece 10 sürümünü kullanabilirsin
    Ben denedim diğer sürümler çalışmadı

Ama sana tavsiyem
    önce programı kur
    SOnra yedek al
    kafana takılan birşey olursa
    Forumda aramayı kullan ve ( arama yaparken forum bölümü olarak yazılımı seç ) çözümü mutlaka bu sayfalarda vardır
    Burada yoksa zaten direk Acronisi yapanlara sorabilirsin :))

Gene buraya sorarsın cevap veririz

bende vista var ve 9 sürümünü kullanıyorum problem yok

Acronis True Image 9.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 11 Eylül 2007; 1:25:08 >

• Bilgisayarında , yedek image aldığın gün ne varsa aynısı geri yükleme yaptığında da karşına gelecektir.
    Kullanıcı oturumları da dahil

quote:

Orjinalden alıntı: HaDeS

Başlanıg cdsi ile backup yaptığım zaman Kullanıcı oturumlarıda otomatik oluşuyor mu ?
  • Arkadaşlar nolur bana da yardımcı olurmusunuz benim notebokun imajını alıcam ama acronis 10u kurdum vistaya yedek aldı validate yaptım hata verdi.Bootable media yap ddim onada hata verdi.Devamlı kullandığım acronis9da harddiski tanımadı mkineye xp de kurdum canım çıktı sorunsuz image alabileceğim bi bootable iso adresi verebilirseniz çok mutlu olurum.
    Not: makine imzamdaki hdd western dijital 250gb notebook hdd(@nihat1551in verdiği isoyu indiriyorum ama notebook satalara desteği varmı bilmiyorum deneyen varsa söylerse çok sevinirim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enola

Arkadaşlar nolur bana da yardımcı olurmusunuz benim notebokun imajını alıcam ama acronis 10u kurdum vistaya yedek aldı validate yaptım hata verdi.Bootable media yap ddim onada hata verdi.Devamlı kullandığım acronis9da harddiski tanımadı mkineye xp de kurdum canım çıktı sorunsuz image alabileceğim bi bootable iso adresi verebilirseniz çok mutlu olurum.
    Not: makine imzamdaki hdd western dijital 250gb notebook hdd(@nihat1551in verdiği isoyu indiriyorum ama notebook satalara desteği varmı bilmiyorum deneyen varsa söylerse çok sevinirim)

satalara desteği var nerden biliyorum benim hdd sata :) notbook farkedermi bilemeyecem

• quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

buyrun size acronis true image boot cd yapmak için gereken dosyalar

boot cd yapamayanlar için upload yaptım

http://rapidshare.com/files/49911253/nihat1551.rar.html

cd nin komple sanal cd iso dosyasınıda uploadyaptım hangisini isterseniz onunla yapın

http://rapidshare.com/files/49920304/nihat15.51.rar.html

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.