Şimdi Ara

Açız diyen Suriyelileri evine alan 80 yaşındaki Amerikalı İstanbul'da öldürüldü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbul, Şişli'de yaşayan 80 yaşındaki ABD uyruklu kişi, kalacak yeri olmadığı için yanına aldığı Suriyeli genç ve arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Suriyeli gencin evdeki değerli eşyaları çalmak için plan yaptığı ve ABD'li Looren İrville Senseman'ı bu nedenle öldürdüğü belirlendi.


    EVDEKİ ANTİKALARI GÖRÜNCE HIRSIZLIK PLANI YAPTI

    Evde birlikte yaşamaya başlayan ikiliden H., adamın evinde antikaların ve değerli eşyaların olduğunu fark ederek hırsızlık yapmak için arkadaşı Marey El E.’yi (19) aradı.

    AĞZINI ELİYLE KAPATIP KARNINDAN BIÇAKLADI


    Plan yapan 2 arkadaştan adamın yanında kalan H., olay günü sigara alma bahanesiyle Senseman ile dışarıya çıktı. Bir süre sonra eve dönen H., kapıyı anahtarla açtığı esnada Senseman’ın ağzını eliyle kapatıp karnından 3 kez bıçakladı.

    Ardından arkadaşı E. ile içeriye giren H. adama ait dizüstü bilgisayar, antika eşyalar, eşya dolu valiz, cep telefonu, evin anahtarı ve İETT kartını alarak evden çıktı. Zanlıların evden çıktığı o anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

    CESEDİ 10 GÜN SONRA BULUNDU

    Olaydan 10 gün sonra evden kötü kokuların gelmesi üzerine vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, içeriye girdiğinde adamın banyoda cansız bedeniyle karşılaştı.https://www.mynet.com/istanbul-da-abd-li-yasli-adam-evine-aldigi-suriyeli-genc-tarafindan-olduruldu-110104384804







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0985F6AB6 -- 10 Eylül 2018; 19:28:37 >







  • Olsun..Memleketin yarısına sorsan bu Araplar bizim ümmet kardeşimiz müslümanlar..Amerika'lı vatandaş da gavur cehennemlik bir adam derler !
  • Sen misin bize yaptirim uygulayan... İlahi adalet... uzulmedim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ümmetçi mod on:

    suriyeli kardeşlerimiz gavur amerikalıyı öldürüdüğü için sevaba girmişlerdir.doları yükseltenlere, fetoyu besleyenlere az bile yapmışlardır.Onlar bize peygamberimizin emanetidir.

    ümmetçi mod off.
  • Elin okyanus ötesinden gelen adamını ortadoğudan gelen adam katlediyo ülkede yabancı azınlık olmuşuz.
  • Bir saniye ciddi misin gerçekten merak ediyorum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.