MSI 27" MAG 275CQRXF 2560x1440 (WQHD) 16:9 CURVED 1000R RAPID VA 240HZ 1MS ADAPTIVE-SYNC GAMING MONITOR
Monitor kutusu 25/08/2025 günü açılmıştır. Monitörde ölü piksel titreme vesaire yok. RTX 2060 kartımla Test yaptım 80 ve üzrerini göre biliyorum ancak. Ghosting testinde 240 hz ve oyunda belli olmayacak kadar var.
İncelemelerde ışık ayarı yapılamıyor diyor, ya bilimiyorlar yada Programda görmediler yada anlayamadılar HDCR ve karşıtlık üzerinden ışık ayarı da yapılıyor. Firmware güncellemesi sorunsuz yapıldı 0.15 e yükseltildi. Işık HDCR açıldığı zaman IPS monitörü hiç aratmıyor, ihtiyacım olsaydı oyun oynasaydım vermezdim. Ama karanlıkta açarsanız sisli gibi oluyor.Modları ayarlayıp kısa yolla değiştirmede var. Bende bu monitör IPS lerden neden pahalı diyordum açınca anladım. Aydınlıkta ışık gözünüzü alacak derecede. %60 larda. Kırılır dökülürdiye de kormayın MSI kutuda eskiye göre iyi önlem almış üstüden silindir geçmedikçe zor. Değişen monitörümde bile kutuda ekranın olduğu kısım açıktı bunda kapalı birde köpük dağılmasın diye plastik şeritten köpüğü kilitleyecek bant şerit yapmış. Randevulaşıp görüntülü araya bilirsiniz. MSI desteğe sordum eski ürün silindiği için garanti gözükmüyormuş. Faturayıda yeniden MsI center e girip garantinin ne zaman bitiğinide öğrendik. (Garanti Durumu eklendi.)
Bozulan Ürünüm Garantiden Değiştirildi Yerine bunu verdiler. söylediğim gibi 25 Ağostosta televizyon kullandığım için açtım. Etiketleri dahi üzerinde duruyor.
Yapay zekaya sorup incelemerine baka bilirsiniz TR de inceleme yok. Yapancı sitelerde 3 tane inceleme var.
Kutusunda kargoda olusan hafif hasarlar var. Oralara ben kırmızı dikkat kırılır etiketi taktırım kargoya.
Ürün oyuncular için tasarlanmış Rapid VA panel 240 Hz 1MS (GTG).
27 INCH KAVISLİ CURVED 1000R
2560x1440(WHQD)
VESA DisplayHDR 400
AMD FREESYNC PREMIUM
ADAPTIVE - SYNC (NVIDIA G-Sync uyumlu)
2XHDMI 2.0b - 1XDP 1.4a
1XUSB Type C (DP Alternatifi ve 15W şarj)
2x USB A 1 X USB B (uygulama için ve OSD için)
Kulaklık çıkışı 1x
Yazıllım Desteği.
MSI ın sayfasından diğer Özelliklerine ve kutu içeriğine bakabilirsiniz. (Güçkablosu + Adaptör + USB B kablosu, HDMI 2.0 Kablosu, DP 1.4 kablosu vs)
Yurtiçi nin uygulamasını yükleyip %30 indirimli göndere bilirim.
WW karton: 985 x 171 x 490 mm karton kutu ölçüleri kargoya sora bilirsiniz.
Sarısayfa onaylı İlan No 1263337878 diğer ürünlerimede baka bilirsiniz,
Uygunbulacağım yıpranmamış 27-32 inch monitorlerle takas edilir.
Monitörden Kazandığım $24 yüklü greenmangaming hesabı veya kodları hediye.

Garanti Durumu

Cep telefonu ile çekilmiştir bulanıklık ondan kaynaklanıyor.

HDCR açık

Windows Yazılım Görüntüsü.

Firmware yüklemesi başarıyla tamamlandı.

OSD menusu ortada kişiselleştirile bilir Jouistik var ayrıca açma kapama düğmesi var altta, üsteki programramı çalıştırıyor.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.