Şimdi Ara

ACİLLL ALACAM SON KARAR HIREMCO FX TURBO HD UYDU ALICISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • UYDU SEOUL HIREMCO FX TURBO HD UYDU alıcısını almayı düşünüyorum son kez size sorayım diyorum
    bir sitede 245 lira ya satılıyor...
    ne dersiniz alayım mı pişman olur muyum?



  • arkadaşlar veya şu ürün olabilir mi SUNNY AT-14200 HD POWER FULL HD
    veya sizin önerebileceğiniz 250 tl geçmeyecek bir ürün !!!
    tabiki özelliklerinde fullhd ve hdmi olacak
  • türksat uydusunda 3-4 kanal vardır ancak hd olan. hd cihaz d-smartta işe yarar diye düşünüyorum.
    onun dışında hiremco x3 turbo deneme şansım oldu. normal kanallarda görüntüyü %20 iyileştiriyor. usb,kendini güncelleme v.b de diğer özellikleri.
  • up
  • ben daha önce hiremco x3 turbo hd modelini kullandım. daha sonra sattım. lcd tvde sd görüntü kalitesi genelde vasat, bazı kanallarda orta seviyede. bu konuda serkangüzel in yorumlarından faydalanabilirsin. kendi görüşüm sadece trt hd için alacaksanız gerek yok. diğer hd kanallar şifreli. henüz hd cihazlarda sd görüntü kalitesi çoğunda vasatı aşamıyor. ibm işlemcili iyi bir sd receiver işinizi görecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ft19

    ben daha önce hiremco x3 turbo hd modelini kullandım. daha sonra sattım. lcd tvde sd görüntü kalitesi genelde vasat, bazı kanallarda orta seviyede. bu konuda serkangüzel in yorumlarından faydalanabilirsin. kendi görüşüm sadece trt hd için alacaksanız gerek yok. diğer hd kanallar şifreli. henüz hd cihazlarda sd görüntü kalitesi çoğunda vasatı aşamıyor. ibm işlemcili iyi bir sd receiver işinizi görecektir.


    İlaveten burada;http://forum.donanimhaber.com/m_34275297/mpage_41/tm.htm

    @elmadağlı nick'li arkadaş İnpax 8100HD (Dreambox 800HD ile aynı cihaz) cihazı 280 TL'ye
    satıyor !

    Yüksek donanım değerleri ile açık kaynak kodlu image desteği bulunan Dreambox'lar
    varken, diğer cihazlara para vermek uzun vadede kullanıcısını üzer.

    Fiyatlarda eşitlendiğine göre, bu vakitten sonra Dreambox'lar alternatifsizdir.

    Saygılar, sevgiler.




  • Dreambox modellerini tek geçerim.Bu güne kadar o kadar çok cihaz değiştirdimki anlatamam.1993 yılından beri cihaz değiştiriyorum.Dreambox alarak hepsini rafa kaldırdım.Paylaşımda kullanıyorsanız d.box.
  • Hiremco fx turbo hd cihazı yaklasık 1 aydır kullanıyorum. Görüntü kalitesi diğer cihazlarla karsılastırma sansım pek olmadı ama cidden süper. Ben çok memnunum. Aynı zamanda o kadar cok ozellıgı varkı incelemek lazım.
    Fakat ben burada bilgisi olan akadaslardan bir konuda bilgi almak istiyorum. Cihazımda server yüklü umarım anlatabilmişimdir. Yalnız dün uydudan guncelleme yaptım cihazı kurcalarken ve serverdan sağlamış oldugum kanalların görüntüleri kayboldu, şifreye girdi ve kanallar açılmıyor... Bu konuda ne yapmalıyım tavsiyesi olan bilen arkadaşlardan yardım. 1 yıllık kiralamıştım, 1 ay olmadan görüntü gitti... Acil yardım...
  • hd cihazlar sd yayınlarda çok kötü lcdlerde.
    bi kaç gündür x3 hd modelini kullanıyorum.Trt hd süper ama başka hd yayın yok ücretsiz.
    eski normal receiver daha iyi .
    bu sadece bende böyle değil sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u555 -- 17 Nisan 2011; 15:30:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali_ankara

    Hiremco fx turbo hd cihazı yaklasık 1 aydır kullanıyorum. Görüntü kalitesi diğer cihazlarla karsılastırma sansım pek olmadı ama cidden süper. Ben çok memnunum. Aynı zamanda o kadar cok ozellıgı varkı incelemek lazım.
    Fakat ben burada bilgisi olan akadaslardan bir konuda bilgi almak istiyorum. Cihazımda server yüklü umarım anlatabilmişimdir. Yalnız dün uydudan guncelleme yaptım cihazı kurcalarken ve serverdan sağlamış oldugum kanalların görüntüleri kayboldu, şifreye girdi ve kanallar açılmıyor... Bu konuda ne yapmalıyım tavsiyesi olan bilen arkadaşlardan yardım. 1 yıllık kiralamıştım, 1 ay olmadan görüntü gitti... Acil yardım...

    Uydudan güncelleme değil internetten güncelleme yapacaksınız server menüsü o zaman aktif hale gelicek bilgileri tekrar girdikten sonra rahat rahat şifreli kanalları seyredebilirsiniz




  • Bilgiler derken anladığımı sanmıyorum. Ne gibi bilgiler girmem gerekiyor aceba ve nereye girmeliyim. Detaylı yardım edersenız cok memnun olurum cidden.
  • Hocam senin cihazda server varmı server almışmıydın cihaza
  • Hocam senin cihazda server varmı server almışmıydın cihaza
  • Bu cihazı 1 haftadır kullanıyorum. Bir problem yok. Görüntü kalitesinden memnunum.

    Server aboneliğini şu ana kadar denemedim. Bu konuda internet üzerinde de yeterli bilgiyede ulaşamadım. Bu konuda deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

    Birde D-Smart veya Digiturk aboneliği olanlar bu cihazla birlikte kullanabiliyorlarmı bu bu aboneliklerini?
  • Sevgili süleyman hocam nasılsın


    Bu cihazı gözün kapalı alabilirsin.Daha evvel 3 farklı seul modeli kullandım bu da dördüncü ve yerli mallar içinde bence en iyisi.Her nekadar forumda bazı çok bilmiş tipler çıkıp bunları dreambox hd al yok seul iyi değil filan diyorlar ama sen kanma.Demiyorlarki bunun fiyatı 230-240 lira dreambox un fiyata 500-600 lira onu düşünmüyorlar.


    Şu anda fx turboda d-smart hd modül takılı + hotbird + türksat + ccam server ile full hd avrupa kanallar vs açık bi şekilde kullanıyorum.Görüntü kalitesi de gayet iyi.Ve devamlı yazılım çıkarılarak daha nasıl geliştirilir diye uğraşıyorlar.Ayrıca bende dm500 s de var.Bu fiyat aralağında hem hd-sd hemde server kullanılan düzgün uydu alıcılardan biri.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.