Şimdi Ara

Acill!!! Xp kurarken harddiski gormuyor?? HP Pavilion dv6000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

HP Dv6000t modeli bir laptop kullaniyorum. Recovery cdleri disinda bir cd'den xp kurmaya calisiyorum ama daha kurulumun basinda "setup did not find any hard disk drives..." diye bir hata veriyor. Su an zaten harddisk'te windows kurulu ve sorunsuz calisiyor. Ama kurulum sirasinda bulamiyor nedense.

Yabanci forumalarda xp cd'sinde harddisk SATA/RAid driverlarinin olmayacagi bunun icin bunlarin ayrica floopy'den kurulmasi gerektigi soyluyor ama bu makinada floopy drive yok. External bulma imkanim da yok.

HP'nin sayfasindan SATA/RAID driverlarini indirip yina yabanci bir forumda gordugum sekli ile original olmayan bir xp cd'sinin icine atip denedim ama yine olmadi.

Bu konuda bilgisi olan var mi? Eger cd'den xp kurmak gercekten boyle kulfetli ise HP igrenc bir tasarim yapmis dicem.

Tesekkurler.

• Açıkcası ben de HP almayı düşünüyorum ama bu tarz sorunlar çıkarıyorsa tekrar düşünmekte yarar var...
    hp compaq 6720s hdd sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.