Şimdi Ara

acill tavsiye :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar uzun zamndır laptop almayı düşünüyorum.. iki haftaya kadar bir laptop almayı düşünüyorum fakat maddi durumlar yüzünden iki üç senekadr değiştiremeyeceğim veya yenileyemeyeceğim anlayacağınız nokta atışı yapmam lazım :) bütçem 1250-1450 tl arası acaba bana bu fiyatlarda önerebileceğiniz bir laptop var mı ..bu fityata çok üst sınıf bişey olmayacağını biliyorum ama araştırdığım kadarıyla indirim zamnlarına denk gelirse şöyle gt630 ekran kartlı i 5 bir makina alabilirim ..fakat mühim olan hangi markalardan yana tercih kullanmalıyım ? kullanım olarak oyun oynamayı ve orta düzeydede autocad solidwork gibi girafik programları kullanmayı düşünüyorum örneğin şu sıralar 2 marka arası kararsızım ..:

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=60974
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-332469-z580-core-i5-3210m-250ghz-6gb-ddr3-500gb-156-dvdrw-2gb-gt630m-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=61150

ne dersiniz ?
    donanım olarak eş bilgisayarlar gibi fakat sağlamlık ..kalite ..ısınma gibi kronik sorunlar açısından tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim ..

Asus Türkiyede garanti olarak çok iyi bildiğim bir firma. Sana gözüm kapalı git Asus al derim özellik bakımından düşük olsa bile bunu demeyi planlıyordum ki Asus daha iyi. şimdiden hayırlı olsun
    diğer açılan konularda da asus denmiş.. cevremdeki arkadaşlar da asus diyor gerçi ama lenovo da daha bi gösterişli duruyor yaa :) neyse artık gösterişe falan bakmıcaz madem garantide falan da bu kadar iyi ..asus tamamdır
  • ya dell kullanan arkadaşlar var çok da memnun de aradığım donanımları bu fiyata bulamyorum genelde gt610 veya gt520 ekran kartları kullanıyorlar onlar da benim işimi görmüyo

Orijinalden alıntı: yigithan89

merhaba arkadaşlar uzun zamndır laptop almayı düşünüyorum.. iki haftaya kadar bir laptop almayı düşünüyorum fakat maddi durumlar yüzünden iki üç senekadr değiştiremeyeceğim veya yenileyemeyeceğim anlayacağınız nokta atışı yapmam lazım :) bütçem 1250-1450 tl arası acaba bana bu fiyatlarda önerebileceğiniz bir laptop var mı ..bu fityata çok üst sınıf bişey olmayacağını biliyorum ama araştırdığım kadarıyla indirim zamnlarına denk gelirse şöyle gt630 ekran kartlı i 5 bir makina alabilirim ..fakat mühim olan hangi markalardan yana tercih kullanmalıyım ? kullanım olarak oyun oynamayı ve orta düzeydede autocad solidwork gibi girafik programları kullanmayı düşünüyorum örneğin şu sıralar 2 marka arası kararsızım ..:

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-332469-z580-core-i5-3210m-250ghz-6gb-ddr3-500gb-156-dvdrw-2gb-gt630m-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=61150

ne dersiniz ?
    donanım olarak eş bilgisayarlar gibi fakat sağlamlık ..kalite ..ısınma gibi kronik sorunlar açısından tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim ..

Bak kardeşim öncelikle artık marka takıntısını içinizden atın..Yani anlatmak istediğim markaya PARA VERMEYİN.!!!Bir bilgisayarcı olarak şuan bu yorumu yazıyorum...Örneğin 2 laptop arasında kaldınız diyelim,bütün özellikleri aynı ama markası birinin toshiba birinin casper tabi ilk olarak akla gelen marka toshiba olacaktır toshibanın fiyatı 1450 tl ise casperın 1000 tl falandır tabiki millet gidip toshibayı marka diye alıyor oysa 2 laptopta aynı işlevi görüyor olsa olsa bir tek kasası farklıdır oda o kadar önemli değildir..

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxfenerlixxx

quote:

merhaba arkadaşlar uzun zamndır laptop almayı düşünüyorum.. iki haftaya kadar bir laptop almayı düşünüyorum fakat maddi durumlar yüzünden iki üç senekadr değiştiremeyeceğim veya yenileyemeyeceğim anlayacağınız nokta atışı yapmam lazım :) bütçem 1250-1450 tl arası acaba bana bu fiyatlarda önerebileceğiniz bir laptop var mı ..bu fityata çok üst sınıf bişey olmayacağını biliyorum ama araştırdığım kadarıyla indirim zamnlarına denk gelirse şöyle gt630 ekran kartlı i 5 bir makina alabilirim ..fakat mühim olan hangi markalardan yana tercih kullanmalıyım ? kullanım olarak oyun oynamayı ve orta düzeydede autocad solidwork gibi girafik programları kullanmayı düşünüyorum örneğin şu sıralar 2 marka arası kararsızım ..:

ne dersiniz ?

Bak kardeşim öncelikle artık marka takıntısını içinizden atın..Yani anlatmak istediğim markaya PARA VERMEYİN.!!!Bir bilgisayarcı olarak şuan bu yorumu yazıyorum...Örneğin 2 laptop arasında kaldınız diyelim,bütün özellikleri aynı ama markası birinin toshiba birinin casper tabi ilk olarak akla gelen marka toshiba olacaktır toshibanın fiyatı 1450 tl ise casperın 1000 tl falandır tabiki millet gidip toshibayı marka diye alıyor oysa 2 laptopta aynı işlevi görüyor olsa olsa bir tek kasası farklıdır oda o kadar önemli değildir..

kesinlikle sana hak veriyorum ben havaya savuracak kadar param olmadığı sürece toshibaya para vermem .. haa kalitede sağlamlıkta ısınmada vs iyidir tamam da arkadaş i5 gt540 sistemi lenovo 1600tl e satarken toshiba 2500 tl ye satıyor ne gerek var.. varsın 5 10 derece fazla ısınsın ...
    fakat şöyle bişey de var ki bazı markaların bazı sorunlu serileri olduğu da olabiliyor mesela lenovodaki menteşe sorunu ..acerdeki ısınma kapanma sorunu ..casperde yine ısınma ve fan sorunu....vb. şimdi bu iki bilgisayarda hemen hemen aynı fiyata ve benim merak ettiğim de hangisinin sorun çıkarabilme ihtimali daha fazla ..malum son npişmanlık fayda etmiyor parayı verene kadar ağa paşa verdikten sonra istersen bir saat sonra bunun ekranı yok diye geri getir ** ancak servise göndeririz yapılırsa yapılır yapılmazsa değiştirirler ** diyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    takas için önerilerniz acill!!!!
    16 yıl önce açıldı
    TAVSİYE,YARDIM
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ayrıca az önce söylediğim konu da çok canımı sıkan bir konudur ..mağazadasın ..parasını verdin görvlinin yanında cihazı açtın bilgisayar telefon vs neyse.. açtını ki cihaz bozuk adamlar geri almıyor ya böyle şey varmı !!! sen bana ayıplı mal satıyorsun dyorsun adam anck servise göndeririz yapılacak bişey değilse yenisini yollarlar diyorlar yok yapılcak bişeyse de zaten ücretsiz yapıp yollarlar!!!!! ya ben mi yanlış düşünüyorum anlamadım ben niye garanti görmüş mala para vereyim.. o zamn sıfır almanın anlamı ne ?? gider ikinci el alırım yarı fiyatına sonra da götürür tamirini yaptırır kullanırım!!!!! .

quote:

Orijinalden alıntı: xxxfenerlixxx

quote:

ne dersiniz ?

kesinlikle sana hak veriyorum ben havaya savuracak kadar param olmadığı sürece toshibaya para vermem .. haa kalitede sağlamlıkta ısınmada vs iyidir tamam da arkadaş i5 gt540 sistemi lenovo 1600tl e satarken toshiba 2500 tl ye satıyor ne gerek var.. varsın 5 10 derece fazla ısınsın ...
    fakat şöyle bişey de var ki bazı markaların bazı sorunlu serileri olduğu da olabiliyor mesela lenovodaki menteşe sorunu ..acerdeki ısınma kapanma sorunu ..casperde yine ısınma ve fan sorunu....vb. şimdi bu iki bilgisayarda hemen hemen aynı fiyata ve benim merak ettiğim de hangisinin sorun çıkarabilme ihtimali daha fazla ..malum son npişmanlık fayda etmiyor parayı verene kadar ağa paşa verdikten sonra istersen bir saat sonra bunun ekranı yok diye geri getir ** ancak servise göndeririz yapılırsa yapılır yapılmazsa değiştirirler ** diyorlar

Arkadaslar eger kaliteli notebook almak istiyorsaniz gidip kendinize business notebook alin ve 5 sene kullanin. Lenovo y580 sahibiyim 3 senede degistirirdim diyordun simdi 1 bilemedin 2 senede atarim diyorum.

Uzun sure gidicek notebook alicaksan business notebook alicaksin o da bildiniginiz yerlerde istediginiz fiyata satmiyor. Aldiginiz y580 asus niye ucuz, bilgisayarlar niye ucuzladi kalitesiz mal aliyorsunuz da ondan. Casper Lenovo consumer mallari da en ucuz ve kalitesiz mallar piyasada.

kalite diyorsan Lenovo thinkpad T serisi alicaksin. su videoya bir bakin isterseniz

http://www.youtube.com/watch?v=zidXELsEA-E

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.