Bilgisayarim casper nirvana cgu. Kendisi çok lanet birşey dir ayıptır söylemesi. Birgün lolde yine kanser olduğum anlar. Fps 08 lere fln düştü sinirden yumrukladim pc yi. Bilgisayari kapattim lakin bu olaydan 2 saat sonra pc yi tekrar açmak istediğimde bios ekranı çıktı. Dedim aha yaprağı yedik :D. Herneyse. Ne yapmaya calistiysam da yok bir türlü cikamiyorum şu ekrandan. Yardimlarinizi bekliyorum..
en son resimde kaydet çık dediğinde çıkmıyor mu veya f10 kaydetib çıkabilirsin ayrıca boot ekranında sistemin yüklü olduğu hdd ilk sırada olmalı hdd görmüyorsa ondan biosa atıyor olabilir ayarlara bak hdd gözüküyorsa vurduğunda hdd bozulmuş olabilir pamuk eller cebe
Yok reis epister escyle cikiyim ister f10 ile cikayim yine bios a atiyor. Seninde dedigin gibi sorun harddisk de olabilir. Hdd nin calismadigini baska nasil anlayabilirim?
sata configrasyon kısmında hdd gözüküyormu bak bir boot sıralamasında hhd ismi var mı varsa ilk sıraya al onu
bilgisayari esc ye basili tutarak başlatmayı dene. power tuşuna basar basmaz esc ye basılı tut ve gelen ekrandan işletim sistemini secerek bilgisayarı başlat.
Yok sata configuration da gözükmüyor port 0 bide port 1 var port 1 de dvd gözüküyor port 0 da notpresent yaziyor
Cihaz darbe aldığı için hdd göçmüştür.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme