Şimdi Ara

Acile servise giden kardeşime kayıt için PCR testi şartı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 gün önce gece saatlerinde kardeşim fenalaştı. Mide bulantısı ve ishal vardı, sabaha kadar 9-10 kez kustu. Haliyle ertesi gününe hemen ailem acil servise götürdü, ancak acil servis girişinde kardeşime PCR testi yaptırıp yaptırmadığı sorulmuş. Kayıt için öncelikle PCR testi yaptırması gerektiği söylenerek test bölümüne gönderilmiş ve acil servise alınmamış. Test bölümü ile görüştüğünde akşam beşte açılacağını öğrenince mecburen çıkıp eve gelmişler.



    Kardeşim 25 yaşında ve 2 doz Biontech aşısını çoktan oldu. Ailedeki herkes de aşısını zamanında yaptırdı. Aşısız kimse yok. Acil servise kayıt almak için PCR testi zorunluluğu getirildi de bizim mi haberimiz yok? Kendim şehir dışında yaşadığım için ilgilenemedim, yoksa gidip konuşacak, soracaktım. Doktor arkadaşlar mutlaka vardır, bu konuda beni aydınlatabilirlerse memnun olurum.








  • Duruma göre istenebiliyor. Ben geçende çarpıntı için gittim. Benden istemediler ama grip için acile giden oda arkadaşımdan istediler.
  • GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt

    Ben ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Daha önce anneannemi defalarca acile götürdüm, hiçbirinde hiçbir şekilde ne test ne aşı sorulmadı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.