BEYLER 3 TANE CHAR ACTIM EN SONUNCUYU KULLANIYORUM İLK 2 TANESINI NASIL SILERIM BILEN VARMI ACABA K.E DE.... SIMDIDEN TEŞEKKURLER....
bildiğim kadarıyla KO da lwl 50 oluncaa bi çarını silebiliyodun KE bilmiyorum belki ondada aynıdır bi dene istersen
Silmek için pin kodu gerek.Oda şu an uskoda yok.Ama galiba mykoda oluyo.Bana mail ile pin kod yollamışlardı
quote:Orjinalden alıntı: cursed50 beyler benımde 43 tane charım var 1 tanesıyle oynuyorum 42 sını sılmem gerek nasıl yapcam arkadasım iyi sallamışsın da zaten 4 tane server var ares diez beramus cyhpher(nasıl yazıldığını bilmiyorum) 4 çarpı 3 eşittir 12 eder 4 servera nasıl 43 tane char sığdırdın anlamadım bir server basına 10-11 char düşüo
EWET YAA BENDE DE VAR FAZLALIK BOŞ BOŞ DURUYO MAGE ONUN YERİNE ASAS AÇCAM NASIL SİLİNİYOR BU MERET AYRICA DELETE CHAR DAN SİLİNSYDİ HERKES SİLERDİİİ
quote:Orjinalden alıntı: ***Dark___Blue*** quote:Orjinalden alıntı: cursed50 beyler benımde 43 tane charım var 1 tanesıyle oynuyorum 42 sını sılmem gerek nasıl yapcam arkadasım iyi sallamışsın da zaten 4 tane server var ares diez beramus cyhpher(nasıl yazıldığını bilmiyorum) 4 çarpı 3 eşittir 12 eder 4 servera nasıl 43 tane char sığdırdın anlamadım bir server basına 10-11 char düşüo ARKADAŞIM 5 TANE SERVER VAR ARES CYPHER DİEZ XİGENON BERAMUS OLARAK
quote:Orjinalden alıntı: ***Dark___Blue*** quote:Orjinalden alıntı: cursed50 beyler benımde 43 tane charım var 1 tanesıyle oynuyorum 42 sını sılmem gerek nasıl yapcam arkadasım iyi sallamışsın da zaten 4 tane server var ares diez beramus cyhpher(nasıl yazıldığını bilmiyorum) 4 çarpı 3 eşittir 12 eder 4 servera nasıl 43 tane char sığdırdın anlamadım bir server basına 10-11 char düşüo BELKİ ADAMIN FARKLI İD LERİ VAR NERDEN BİİLİYON ÖYLE DEİL SE AMA İİ SALLAMIŞ CİDDEN!!!!!!!