Kardeşlerim "Kuvvet-Hareket" ve "İş-Güç-Enerji" için fasikül arıyorum. Birisi Mustafa Tekinay diyor, Birisi Celal Aydın diyor, Birisi Uğur diyor, Birisi Kartezyen diyor. Ne yapmalıyım sizce? Hangi yayının bu konu hakkındaki fasikülleri iyi? Lütfen yardımcı olun kafam çok karışık süre çok az!
celal aydın güzel çözümlü soru sayısı da fazla fakat baya zor yapamıyorsan daha beter moral bozar kartezyen daha kolay ama ben mehmet karaağaçı öneririm video çözümlü sitesinde hemde
Hahaah Seçeneklere bir yenisi daha eklendi Kardeşim benim düşüncem şuydu; bu iki konu genelde formülle yapılan şeyler olduğu için çözmek istemiyordum. Ama son günlere giriyoruz artık. Mat'tan sadece Problemlere yöneldim. Fizik'i de bırakmak istemiyorum. Çalışacağım sadece bu iki konu kaldı Fizikte. Bu konuları yapamıyorum hiç sorularına bile bakmadım :D Fasikülden gitmeyi seviyorum o yüzden bide bunlarınkini alayım dedim :D Mustafa Karaağaç Yani içerik olarak nasıl? Konu anlatım+test ve birde testlerin çözümü mü var? anladığım kadarıyla böyle heralde
konuyu anlatıyor 20-30 çözümlü örneğiyle üstüne testleri veriyor onlar da video çözümlü sitesinde mevcut fakat kuvvet ve hareket çok genel olmuş onu bi düzelt istersen
Tamam kardeşim Eyvallah.. Kitabı araştırdım tam istediğim gibi ve biraz video izledim güzel anlatıyor :) İnşallah alacağım kitabı çok teşekkür ederim yardımın için :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme