Şimdi Ara

Acil yardımmm sitelere giremiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
23.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mantık çerçevesinde denemediğim yol yok

    Modem resetle
    Baştan kurulum yap (klasikler)
    Müşteri hizmetleri (pek ağzını açamadı sorun görünmüyor demek dışında)
    arıza kaydı
    11820 diye kendi illetlerine yönlendirmeleri(dk da 117krş) (aramadım)
    yarın sabaha çözülmezse bir santrale uğrayacağım bakalım ne olacak en doğru bilgiyi santralden alıyoruz...
  • Umraniye degim bendede Su an modem ip vermiyor pc sınırlı baglanti uyarisi veriyor modeme reset attim duzelmedi cepten yaziyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • expat shield programi ile ip'yi londra'ya tasiyip, ttnet'in yurtdisi sitelere neredeyse toptan yasaklama durumunu simdilik boyle bertaraf ettim.

    fakat, ayni seyi bu problemle karsilar karsilasmaz 5 saat oncesinde yaptigimda, expat shield dahi kullanilamaz haldeydi, ve ip address assign edemiyordu. fakat su anda orasi saglam gorunuyor.
    ttnet expat shield'in kullandigi internet hattina girisi yasaklamadigi/problem cikartmadigi muuddetce sorun cozulene kadar bununla idare edilebilir.
  • internet resmen çöktü,hiçbir yere girilemiyor bu nasıl işdir çözemedim?
    ne dns nede başka bir şey patladı resmen ttnet
  • aynı sorun şuan bende de var twitter gamespot speedtest ve daha birçok site açılmıyor
  • Hala aynı,yabancı sitelere girememe problemi devam ediyor.

    Bu nasıl bir ülkedir arkadaş,internette problem olur nete girmez,üsküdar'da bu akşam sular kesildi 2 gün sonra gelecekmiş.Vay arkadaş herşey üst üste gelirmi ya

    Çalışmanın tahmini olarak 23.06.2012 tarihinde saat 04:00 civarı bitirilmesi öngörülmektedir

    http://www.iski.gov.tr/web/arizaKesinti.aspx


    Çok sinirliyim
  • Sabah oldu hala calismiyor. Rezalet devam ediyor.
  • cok buyuk rezıllık yaşanıyor..salak salak modemı ackapa cevaplarından bıktım bunlar bızı cıddı salak sanıyor bırıne cok fena patlamak uzereyım..APPSTORE dahı acılmıyor..sanırım TTNET yurtdısını komple yasaklamak ıcın test calısmalarına başladı..haram olsun ttnet..
    2 gundur ınternet hızmetı veremıyorsun bana saglıklı olrak ama AKK denen sacmalıgını dayatıyorsun..KESER DONER SAP DÖNER..
  • tam bir rezillik var şuan...heryermi böyle yoksa kısım kısım bölgelerdemi onuda çözemedim..
  • Suadiye'de su an itibariyle duzeldi arkadaslar. Amazon, imdb, guardian acilmaya basladi. Umarim sizlerde de duzelmistir veya en kisa zamanda duzelir.
  • Şu an beykozdayım dünkü sorunun aynısı devam ediyor. Şu ttnetten çıkabilirsem başka bir sağlayıcıya gitmek istiyorum. Ona şimdiden karar vermek gerek
  • ttnet.com.tr 'ye bende de girmiyor
  • Dün öğlen saatlerinden bu yana aynı sorun bende de var. Evdeki iki farklı PC ve modemle test edilebilecek herşeyi denedikten sonra, sorunun bağlantıyla ilgili olabileceğini düşünüp beklemeye başladım; Zira uzun yıllardır TTNet ADSL kullanıcısı olduğumdan, müşteri hizmetlerinden hiçbir destek alamayacağımı biliyordum, o yüzden hiç bulaşmadım. Ne var ki dün akşam saatlerine kadar, durumda hiçbir değişiklik olmadı. O zaman ciddi bir sorun olabileceğini düşünüp, acaba geçmiş yıllardaki gibi bir yurt dışı çıkış arızası, kablo kopması vs. gibi bir durum mu diye, internette araştırma yaptım. Sonuç itibarıyla yaptığım aramada güncel olarak bu sorunu yaşayanlarla ilgili yalnızca bu forum sayfasını bulabildim. Başka kimsede böyle bir sorun yok sanki Türkiye'de. Öte yandan yirmi dört saati geçtiği halde, bende hala aynı durum devam etmekte. Acaba özel olarak seçilmiş küçük bir test grubu falan mıyız TTNet tarafından? :)
  • arkadaslar, bu sorun bende hala duzelmedi ve ttnet isi yokusa suruyor. musteri hizmetlerinde bastan savma cevaplar veriliyor. donanimsal soruna baglanmaya calisiyor, en son konustugum kisi, konusmanin basinda yurt disi cikislarinda sorun olmadigindan soz ederken, meseleyi uzun uzun anlattiktan sonra konusma sonunda "simdi bilgi geldi, sorun varmis"a bagladi, yalan, bastan savmaca.

    simdi size sorum ne yapmaliyiz? ttnet uzerinden, ttnet'in halletmek istedigi bir pozisyonda degiliz. bu sorun sonsuza dek surebilir.

    onun icin sahsen ttnet'i birakip baska bir servis saglayicisina gecmek istiyorum. amma velakin, uydunet disinda diger isp'lerin ornegin superonline'in ttnet altyapisiyla hizmet verdigini duydum. hatta yukarida bir kisinin dsmart internet kullanirken ayni sorunla karsilastigini gordum.

    sizce ne yapmali, hangi internet servis saglayicisina gecmeli? uydunet bulundugum bolgede maalesef yok.
  • Aynı sorunu Kadıköy/Göztepe 21 Haziran 2012 12:00 civarı yaşamaya başladım ve şu andada(22.06.2012 12:30) devam etmekte.Twitter,vimeo,imdb,hotmail,steam ve birçok yabancı siteye giremiyorum.Sorun yaşamadığım siteler(Youtube,Google Siteleri ve Facebook örnek verebilirim). DNS ayarları ile de herhangi bir şekilde erişim sağlayamamaktayım.TTnet Desteğe donanımhaber aracılığıyla bildirimde bulundum haydi hayırlısı.
  • işin pis tarafı dns değişikliği filanda fayda etmiyor.nedir bu sıkıntı anlamadım,hacker saldırısı filanmı acaba,adamlar karizmamız çizilmesin diye söylemiyor,laf cambazlığı ediyor?
    yani 2 gündür net doğru düzgün sağlanmıyor ttnet tarafında.ya bir çalışma var diyin,problem şu diyin insanlar anlasın ona göre hareket etsin.bu kadarda vurdumduymazlık olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

    işin pis tarafı dns değişikliği filanda fayda etmiyor.nedir bu sıkıntı anlamadım,hacker saldırısı filanmı acaba,adamlar karizmamız çizilmesin diye söylemiyor,laf cambazlığı ediyor?
    yani 2 gündür net doğru düzgün sağlanmıyor ttnet tarafında.ya bir çalışma var diyin,problem şu diyin insanlar anlasın ona göre hareket etsin.bu kadarda vurdumduymazlık olmaz.

    Valla sorun her neyse, bayağı büyük bir sorun olduğu belli.

    n1-atakoy-yap-pop dün saat 10.07 de bağlantı kesilmiş,ondan olabilir belki.Tarih ve saat olarak en yakın bu arıza mevcut.

    http://home.netone.com.tr/sonuc.asp?ticketid=2604786#tick

    Şimdilik proxy kullanıyorum,proxyde herhangi bir sorun yok,facebook,twitter,imdb,hotmail gibi girilemeyen sitelere girebiliyorum.İp proxy'e güven olmaz diye hotspot shield kullanıyorum,eğer şuan girilemeyen sitelere girmek istiyorsanız hotspot shield'le sorunsuzca girebilirsiniz,üstelik 7 günlük elite paralı sürümüde bedava,hızdada pek düşüklük yok 5mbit alabiliyorum.

    @FizigeAykiri


    Hocam DH TTnet Destekden gelecek cevabı burayada yazarsanız iyi olur,bakalım ne cevap verecekler.
  • Burada okuduklarımdan anladığım, sorunun servis sağlayıcı kurumlardan kaynaklı ciddi bir altyapı arızası olduğunu gösteriyor.Ama çok sınırlı sayıda kullanıcıyı etkilediği için yeterli ilgiyi görmüyor sanırım. Southpark'ın bir bölümünde, dünyanın tamamının interneti yavaşlayınca,elemanlardan biri gidip çölün ortasında,yeraltındaki gizli bir üste saklanan,koca bir modemin fişini söküp takıyordu,durum düzeliyordu.Birisi Telekom'u arayıp böyle bir şey mi önerse acaba :D
  • bende de ayni sorun var atasehir icerenkoydeyim. Bu bolgesel bi sorun degil onu soyleyebilirim. Neyse ttnet cagri merkezini aradim baya bi konustuk en sonunda ben artik bastirinca kadin soyledi yurtdisi cikislarda genel bir sorun oldugunu. Bende 2 gundur devam ediyor sorun kafayi yicem bide modemden kaynaklandigini dusunup gittim yeni modem aldim gicir gicir!! Yani tam bir rezillik ttnet yaziklar olsun. Ne musteriyi bilgilendiriyolar, ne musteri hizmetleri ne olup bittiginin farkinda, insani aptal yerine koyuyolar sacma sapan cevaplar veriyolar.
  • aynı sorun bende de var. hotspot'U açmadan çoğu siteye bağlanamıyorum. hotspot'U açmama rağmen origin'e girmiyor. düzeli umarım sıkıntı olur uzun süre devam ederse.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.