Şimdi Ara

Acil yardımmm sitelere giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
23.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilgisayar sadece facebooka giriyor her ne varsa facebookumda bugün kapatıldı. Düzeltmem için hotmaile girmem lazım ona da giremiyorum. Facebook ve bazı siteler dışında hiçbir siteye girmiyor. Forumların öoğunluğuna giriyor twitter, hotmail,dizi izleme siteleri falan açılmıyor. Bazıları açılıyor ama video açılmıyor vsvs. DNS değiştirdim google dns, open dns, comodo dns hiçbiri işe yaramadı huaweinin kablosuz modemini kullanıyorum. Bugün bunden çektiğim yeter artık lütfen yardım edin. Facebookumda kapandı zaten ne olduğunu bilmeden.



  • mozilla ile denedinmi explorer de sorun olabilir.modemi fabrika ayalarına döndür.
  • Ben zaten mozilla kullanıyorum da şöyle bir şey var arkadaşlar telefondan deneyeyim dedim. Wifi açıkken telefon hotmaile falan girmiyor veya başka bir siteye ancak 3gyi açıyorum(avea) istediğim gibi giriyor sanırım problem ttnetle ilgili. arayıp soruşturcam facebookumda kapandı bir şey yapamıyorum. facebooktanta maili onaylayın diyor ancak mail yok. ya da telefonda göremiyorum.
  • Twitter ve facebook'a giremediğim gibi aşağıdaki sitelerede giremiyorum.Mozilla,chrome,opera hiçbirinden giremedim.Sadece proxy ile girebiliyorum.

    www.speedtest.net/
    www.adobe.com/
    http://watchdogs.ubi.com/watchdogsgame/en-gb/home/index.aspx
    www.hidemyass.com/




  • Şu anda ben de giremiyorum o sitelere açılmıyor. Ya şu ttnet tam rezillik adamı aradım dedim facebooka girip twittera giremiyorum diye. Adamın dediği şu: faceye giriyorsa twittera da girer. 11820yi arayıp bilgisayarla ilgili sorun mu kontrol ettirin.
  • Anlık bir sorun gibi geldi bana. Herhangi bir ayarı değiştirmeden bir süre beklemek daha mantıklı.
  • dns ve IP ayarlarının otomatik olup olmadığını kontrol edin ; özellikle modem arayüzüne ulaşıp ulaşamadığınıza da bakmanız gerekiyor sorun devam ederse ; eğer modem arayüzüne giremiyorsanız yeni kurulum gerekior modem arayüz sayfası açılıyorsa bu durumda hattınızda bir arıza yaşıyor olabilirsiniz ....dns service network kaynaklı olabiliyor santralde kontrol edilmesi gerekiyor ve bu nedenle çağrı merkezimizden yardım alabilirsiniz
  • Aynı şekilde bende giremiyorum.Bölgesel bir problem olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TTnet_asistan_53

    dns ve IP ayarlarının otomatik olup olmadığını kontrol edin ; özellikle modem arayüzüne ulaşıp ulaşamadığınıza da bakmanız gerekiyor sorun devam ederse ; eğer modem arayüzüne giremiyorsanız yeni kurulum gerekior modem arayüz sayfası açılıyorsa bu durumda hattınızda bir arıza yaşıyor olabilirsiniz ....dns service network kaynaklı olabiliyor santralde kontrol edilmesi gerekiyor ve bu nedenle çağrı merkezimizden yardım alabilirsiniz

    Dns yi hem otomatiğe alıp denedim,hemde open dns gibi dnslerle denedim işe yaramadı.Modem arayüzüne girebiliyorum.

    Bu problem bugün başladı,çünkü facebook'la ilgili bir problem yaşamıyordum.(adobe.com hariç,o siteye 3-4 gündür giremiyorum)

    Bölgesel problem olabileceği söyleniyor,acaba İstanbul/Üsküdar santralinde bir problem varmı bakma ihtimaliniz varmı?

    Bu problemden dolayı hiçbir online oyuna giremiyorum,çünkü bağlantı kuramıyorlar(Apb reloaded,starcraft 2 ,WoW)

    Bugün ne olduysa artık ttnette problem var anlaşılan.

    Şimdi çağrı merkezini arasak klasik cevapları verecekler,dns değiştirin,yasaklı site olma ihtimali var,kablolarınızı kontrol edin,modemi yeniden başlatın vs.vs. Bu gibi cevapları duyacağımdan dolayı dahada sinirlenmemek için aramıyorum çağrı merkezini Başka bir yolla çözülme ihtimali varmıdır acaba?




  • Ya sinirlerim bozuldu valla adamın dediğine bak ya faceye giriyorsa twittera da girer Devlet böylelerine kaldıysa Facebookumda kapandı tam üst üste geliyor adam gibi internete de giremiyorum. Sanırım bu aralar bilgisayara güzel bir format attırıp şu internet işini çözüp bırakacağım hiçbir şey yüklemeyeceğim bilgisayara. Zaten çok ısınıyor laptop olduğu için. soğutucu falan nafile.
  • avrupa yakası ve izmir santrallerinde IP sorunu var ama senin ki sayfa açamama sorunu ; beklemen gerekecek bu durumda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TTnet_asistan_53

    avrupa yakası ve izmir santrallerinde IP sorunu var ama senin ki sayfa açamama sorunu ; beklemen gerekecek bu durumda

    Beklemen gerekecek derken? Sayfayı açmasınımı beklicem(Zaten bir süre sonra sayfa bulunamıyor diye hata veriyor),yoksa birkaç güne düzelirmi diyorsunuz?.

    Aklıma gelmişken söylüyeyim,ben üsküdar'da oturmama rağmen bazen izmir'de görünüyorum,bunun sebebi ne olabilir?.Speedtest'den test yapıcağım zaman izmirde gösteriyor beni bazen,ve istanbul serverini seçincede normal hız daha yavaş ve pingimde yüksek oluyor.Yani anladığım kadarıyla hakikaten benim hat izmirden istanbul'a bağlanıyor gibi oluyor.Şuan bakamıyorum bu problem varmı diye çünkü speedtest'ede girmiyor.Sadece proxyle giriş yapabiliyorum.




  • ayni sorun bende de cikti simdi. aradim cagri merkezini, yurtdisi cikislarinda problem olup olmadigini sordum, yok dediler. dns otomatikleme, modem acip kapamaca yaptirdi tabii ama hikaye. belki altyapi calismasi filan olabilire bagladi en sonunda ama cozemedim ben. twitter, guardian, imdb ve bir dolu yabanci site acilmiyor. facebook, youtube gibi birkac yabanci siteyle tum turk menseili sitelerde problem yok.

    site yasaklarken en sonunda kafayi yedip toptan bozdular heralde. cunku, bu siteler bildigin yasaklanmis formatindalar ve ancak ktunnel uzerinden filan proxy degistirdiginde aciliyorlar. ne yapsam bilemedim.

    edit: umraniye'de oturuyorum bu arada. yakinlarda oturan bir arkadasima sordum onda boyle bir problem yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzycatt -- 21 Haziran 2012; 18:30:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Beykozdayım ama telefondan bakıyorum twittera mesela arkadaşlar falan tweet atmış yani onlarda problem yok
  • santral kaynaklı arızalar uzun sürmez bildiğimce .....akşama kadar problemin düzelmesi gerekiyor kesin bir saha incelemesi vardır ; yada bölgesel bir çalışma ; beklemelisin derken sayfa açılmasını beklemene gerek yok zaten açılmıyor ; işlem uzun sürebilir o manada beklemelisin demek istedim
  • Bu genel bir sorun anlaşılan, aynı sorun bende de bir kaç saattir mevcut.
  • dün sitelere giremiyorum dediğimde bi kişi bile yazmamıştı :D

    n1-Gayrettepe-Pop 21.06.2012 13:55 21.06.2012 13:55 POP'ta Calisma POP'ta Calisma

    bu arada bende dünden beriwww.ttnet.net.tr sitesi açılmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostweb -- 21 Haziran 2012; 18:42:31 >
  • Evet genel bir sorun anlaşılan,bu linkten arıza kayıtlarını takip edebilirsiniz.Sanırsam gayrettepe-pop daki çalışmadan dolayı böyle bir sorun var.

    http://home.netone.com.tr/sonuc.asp?ticketid=2605339#tick
  • İstanbul-Anadolu Yakası Pendik ve Ümraniye bölgelerinde var şu anda ...
  • www.ttnet.net.tr adresine girebilen var mı ? iki farklı vpn ile denedim yinede girmiyor 2 gündür
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.