Şimdi Ara

Acil Yardım! Sizce Değişim İstemelimiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün LG 42LM615S aldım. Bugün geldi. Kutuyu alt tarafından düzgünce açtım ve paneli inceledim. Ekranın ortalarına yakın sadece siyah zeminde bir pikselin 3'te 1'i büyüklüğünde yeşil bir nokta var. Sanırım sıkışmış piksel. Diğer renklerde bu piksel sorunsuz. Onun dışında tüm renklerde hiçbir ölü piksel veya sıkışmış piksel yok. Siz olsanız ne yapardınız? Pek belli de olmuyor gerçi ama sizlere de danışmak istedim. Sadece full siyahta dibinden bakınca belli oluyor. Servis yarın gelecek. Şu an kutuyu tekrar ilk hali gibi paketledim anlaşılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 4 Eylül 2012; 19:16:18 >

• Servis gelince yeni görmüş gibi davran ve maraza çıkar. İade iste :D

Orijinalden alıntı: tatlisoy

Servis gelince yeni görmüş gibi davran ve maraza çıkar. İade iste :D

Hocam iade istemek sorun değil de pek rahatsız etmiyor gibi sanki şimdi TV gitçek gelcek günlerce TV'siz kalmak var Bir de bu TV'yi annemlerin evine aldım onlar içiN sorun olmaz zaten.

Kısacası servisle sinir stres yaşamak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 4 Eylül 2012; 19:18:05 >

• Sen bilirsin hocam. Güle güle kullan.
  • Dayanamadım tekrar çıkardım paneli kutudan. Bu sefer de bulutlanma testi yaptım. İnanın zerre bulutlanma yok. Dinamik ayarları falan hepsini kapadım full parlaklığı verdim ekran tek renk mis gibi. Bayıldım O diğer sıkışmış piksel de 10 cm'den bakınca görülüyor ekrana O da sorun değil normalde bir etkisi yok. Sonuç olarak kullanmaya karar verdim.

• Dayanamadım tekrar çıkardım paneli kutudan. Bu sefer de bulutlanma testi yaptım. İnanın zerre bulutlanma yok. Dinamik ayarları falan hepsini kapadım full parlaklığı verdim ekran tek renk mis gibi. Bayıldım O diğer sıkışmış piksel de 10 cm'den bakınca görülüyor ekrana O da sorun değil normalde bir etkisi yok. Sonuç olarak kullanmaya karar verdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.