Şimdi Ara

acıl yardım megane 2 sedan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • megan 2 sedan 2005 model sportway 1.5 dizel bıı arac var bu aracı 18 500 e alsam ıımıdır

pıyasası nedır

aracın trek sıkıntısı 150 bınde olması arac sırket aracı tum bakımları yapılmıs

hemen alıp satsam kar edebılırmıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .IsTanBul. -- 6 Eylül 2008; 12:46:44 >

• sirket araclarindan uzak durmani oneririm. 150 bin km.'de yazmissin, gercek km.si mi acaba, yoksa 180-200bin km.deydi de dusurduler mi o da var. gercek de olsa sirket araclarindan kar etmen biraz zor. piyasasi icin sahibinden'e bakabilirsin veya daha da iyisi pazar gunu acik otopazarlarina bak.
  • bence alma fiyat uygun gibi dursada baş ağrıtan bir araç olabilir, alır satarsınız sattığınız kişide patlar araç beddua almayın 3-5 kuruş için
  • Maceraya girmeye gerek yok. Türkiye'de kimse 100.000 üstü aracı pek almaz. Özellikle de dizel bir aracı. Ancak Mercedes falan olması lazım ki alsın.
  • Fiyat çok düşük bir anormallik olabilir araçta.Ama benim tanıdık bir servisim var a'dan z'ye herşeyine baktırır ve km'de oynanıp oynanmadığını anlarım diyorsan kaçırma.
  • Ben olsam almazdım ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.