Şimdi Ara

Acil Yardım (Linkini Paylaştığım E36 Kasa Arabalar) Nasıl Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, E36 kasa bmw 320Ci almaya karar verdim uzun zamandır. İzmirde oturuyorum Ankarada iki tane araç beğendim nasipse Pazartesi günü bu iki araca bakmaya gidicem ikisinden birinde karar kılıcam sizce bu para ederlermi alınır mı ? ortalama 25000tl gibi bir fiyatlara anlaştık bu konu hakkında bilgisi olanlardan acil yardım bekliyorum.


    1. Araba :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kazasiz-degisensiz-full-e36-coupe-128941236/detay/

    2. Araba :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-orjinal-169000-km-bmw-320-ci-124733113/detay/


    Lütfen bilgisi olanlardan acil yardım bekliyorum...



  • Merhabalar.Araç hakkında biraz bilgi sahibi yapıyım öncelikle var ise zaten gerek yok ama bilmiyorsanız ondan sonra tekrar karar verebilirsiniz .


    1992 - 1996 ARASI m50 motor kullanılmıştır.96 sonra ise E36 larda M52 motor kullanılmıştır.

    M50 M52 ye nazaran daha iyidir.Aralarında fark


    m52 %30 alüminyum karışımlı motor blogu
    m52 az daha genişletişmiş subablar


    mevcuttur.Kasa olarak ise m52 motorlu araçlarda ( fabrikasyon ) bazı farklı ekstra özellikler mevcuttur.


    Sizin tercihiniz M50 den yana olmasını tavsiye ederim.Birazda nadirde olsa gazlama tutkunuz var ise tam yeri budur bence


    Türklerin meşhur bir sözü vardır.

    KIRMIZI OLSUN 1 FAZLA OLSUN ...

    Fakat o araç 94 model ve LPG li motor ömrü açıkcası yavaş yavaş geliyor.Biryerlerde ansızın patlak verebilir piston vs olmasa dahi.

    Ama diğer araç 96 kasa ve daha diridir.Kordon apaçık ortada .Hem murat abinin aracı gerçekten güzel.

    Rengine gelince bir pasta cila ile çok canlı olur ve açılacaktır.Jantlar biraz yakışmamış açıkcası tabiki tarz meselesiki 17 ALPİNA çok güzel gider yada bbs rs 2 GOLD.
  • Çok fazla bir bilgim yok kardeşim ilk defa alıcam bende bmw ;) o yüzden bu model arabalara bu kadar para vermem doğru olurmu düşüncesi içerisindeyim birde devamlı okuyorum yok sanayiden çıkamazsınız falan filan bunlar ürkütüyor zaten ben keyfe keder alıyorum ikinci araç olarak haftasonları binicem ki o kadar abartı bir şekilde hor kullanan bir adam kesinlikle değilim ;) bende murat beyin arabası hoşuma gitti sadece dediğiniz gibi renk te çok tereddüt ettim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shngzm

    Çok fazla bir bilgim yok kardeşim ilk defa alıcam bende bmw ;) o yüzden bu model arabalara bu kadar para vermem doğru olurmu düşüncesi içerisindeyim birde devamlı okuyorum yok sanayiden çıkamazsınız falan filan bunlar ürkütüyor zaten ben keyfe keder alıyorum ikinci araç olarak haftasonları binicem ki o kadar abartı bir şekilde hor kullanan bir adam kesinlikle değilim ;) bende murat beyin arabası hoşuma gitti sadece dediğiniz gibi renk te çok tereddüt ettim.

    Eğer 2. araç olarak kullanıcak ve gazlıyacaksanız 25 alamınızı tavsiye ederim en az hafta sonu 50 tl benzin yaksanız ayda 200 tl birşey değil ama tam zevkini alırsınız .20 de ise sorunlar yaratabilir.KİLİT yok zaten o araçta köşe başlarında pek tat vermez.

    Murat abinin araba daha iyi daha düzgün.İç döşemesi yazın güneşinde sunroof'tan ışıgı aldımmı siz bir görün cıvıl cıvıl rengarengarenk :D


    Ankara'ya gelince düzgün birde jant takarsınız hemen burdan ooohh miss... ver yansın ondan sonra
  • Hayırlısıyla pazartesi günü ankarada olucam sabahtan :) hayırlısı bakalım inşallah doğru seçim yapmış oluruz :) bu arada murat beyi tanıyorsunuz galiba :)
  • merhaba arkadaşlar iyi forumlar bende 92 model full e36 3.20 i alacağım yarın muhtemel izmrideyim aracı alırken neye bakmak gerekiyor + - yanları nelerdir acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evilhunter

    merhaba arkadaşlar iyi forumlar bende 92 model full e36 3.20 i alacağım yarın muhtemel izmrideyim aracı alırken neye bakmak gerekiyor + - yanları nelerdir acaba

    92 e36 almak bence akıl işi değil 96 üstü almak en iyisi ama temizi bulursanız alın ama sanmam zaten bu seferde yuksek fiyat istiyeceklerdir.Biraz daha bekleminiz tavsiye ederim ( tabiki sizin hesabınız nedir bilmemiyorum )
  • 2. sahibi ilk sahibi almanyadan getirmiş değişen işlem gören yeri yok 180 binde tıkır tıkır bi exper 2-3 ustayla çözcez gibi ama bakalım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evilhunter

    2. sahibi ilk sahibi almanyadan getirmiş değişen işlem gören yeri yok 180 binde tıkır tıkır bi exper 2-3 ustayla çözcez gibi ama bakalım :)

    Kaç parça boyalı ? sunroof ve klima varmı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MPower Huso

    quote:

    Orijinalden alıntı: evilhunter

    2. sahibi ilk sahibi almanyadan getirmiş değişen işlem gören yeri yok 180 binde tıkır tıkır bi exper 2-3 ustayla çözcez gibi ama bakalım :)

    Kaç parça boyalı ? sunroof ve klima varmı ?

    sunroof yok klimalı komple boya var sadece yaşından ve çiziklerinden dolayı csl jant m paket pirelli yeni lastikler sıralı lpg spor yay var bi marka söyledi ama unuttum orjinal dedi yol bilgisayarı bile almanca türkçeye çevirtmedim dedi deri koltukları 2 ay önce yeniletmiş kırışığı yanıgı yırtığı yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhunter -- 7 Temmuz 2013; 22:12:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.