Şimdi Ara

ACİL YARDIM.!!! LG G4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAMÜN ALEYKÜM DÜN LG G4 ALDIM 606C SERİSİ TELEFONU DAHA KURMADIM. TELEFONU KAPALI VAZİYETTE SARJA TAKTIĞIMDA PİL SİMGESİ GELİYOR VE YÜZDEYİ GÖSTERİYO VE DAHA SONRA CİHAZ KENDİLİĞİNDEN AÇILIYOR BU NORMAL Mİ SİZCE ? LG G4 KULLANANLAR VEYA BİLENLER YARDIM EDERLERSE ÇOK SEVİNİRİM.. İYİ GÜNLER....

• Evet bu normal birşey. Şarj %3'ün altına düştüğü zaman cşhaz kapanır. Şarja takarsınız. %5'i geçince otomatik açılır. Örnek veriyorum %20 şarjınız var ve telefonu kapattınız. Şarja taktığınızda batarya simgesi gelir şarj yüzdesi görünür ve şarj %5 üzeri olduğu için cihaz otomatik açılır

Uyanık kaldığımız zamanın yarısından fazlasını bir ekrana bakarak geçiriyoruz.Teşekkürler Steve Jobs!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammedby06

SELAMÜN ALEYKÜM DÜN LG G4 ALDIM 606C SERİSİ TELEFONU DAHA KURMADIM. TELEFONU KAPALI VAZİYETTE SARJA TAKTIĞIMDA PİL SİMGESİ GELİYOR VE YÜZDEYİ GÖSTERİYO VE DAHA SONRA CİHAZ KENDİLİĞİNDEN AÇILIYOR BU NORMAL Mİ SİZCE ? LG G4 KULLANANLAR VEYA BİLENLER YARDIM EDERLERSE ÇOK SEVİNİRİM.. İYİ GÜNLER....

Normaldir hocam bende g3 kullanırken oluyordu telefonun öyle bir özelliği var .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.