Şimdi Ara

ACİL YARDIM ! LAPTOP KLAVYE SORUNU VE VİSTA BOOT MANAGER SORUNU !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR DÜN GECEDEN İTİBAREN LAPTOBUMDA KLAVYE TUŞLARIMN BAZILARI ÇALŞMAMAYA YA DA BASTIĞIMDA 3 HARF BİRDEN BASMAYA BAŞLADI. NE OLDUĞUNU ANLAMADIM HEPSİ ANİDEN OLDU VE DİĞER SORUMDA YİNE AYNI GECE BİLGİSAYARI AÇIP KAPADIKTAN SONRA BOOT MANAGER ÇIKIYOR VE BANA SEÇENEK SUNUYOR ZATEN SEÇENEKTE DE BİRTANE SEÇENEK VAR O DA WİNDOWS VİSTADA BAŞLATILSIN DİYOR,BENDE BAŞKA İŞLETİM SİSTEMİ YOKKİ ZATEN VE DÜN GECEYE KADAR NE BUNU SORUYORDU NE DE KLAVYEMDE SORUN VARDI, AYRICA KLAVYEM TÜRKÇE Q OLARAK AYARLI YANİ BÖLGE VE DİL SEÇENEKLERİNDEN YAPTIM YAPACAĞMI ,BAŞKA NERDEN HALLOLUR ACABA YARDIM EDİN LÜTFEN!!BU YAZILARI DA BAŞKA BİR KLAVYE BAĞLAYARAK YAZABİLİYORUM

• klavyen bozulmuştur büyük ihtimalle bazı tışlar sürekli basık sinyali veriyor ve açılışta o tuş basılı olduğu için boot menüsü çıkıyor sanırsam kısaca klavyen bozulmuş yenisini alman lazım yani servise göndermen yeterli 100 150 tl arası bişe olması lazım yeni tuş takımı
  • ama donanım aygıtlarına baktığımda bu alet düzgün çalışıyor diyor ve az önce şunu keşfettim f7 ye basında 4 yazıyor sanki f7 le 4 yer değiştirmiş gibi,servisten başka yolu yokmu bunun?
  • arıza dediğim şey çalışmada görünmez kalvyeye sıvı birşey döktünmü kalvyenin altındaki letkenlerinde sorun vargibi görünüyor oksitlenme benzeri birşey tek tek kalvyedeki bütün tuşları sert şekilde vur belki basılı kalan bir tuş felan vardır yada değişik birşey ama büyük ihtimalle kalvyenin değişmesi lazım
  • dün gece çok az sıvı kaçmış olablr ama sildim diye biliyorum ve bazen 4444444444444444444444 e basılı durup gidiyor kendi kendine aslında dediğin gibi basılı kalıyor ve oksitlenme olsa hiç çalışmaz bunlar bilidğim kadarıyla değil mi?yani klavye tam anlamıyla bozulmamış sanırım??
  • tuşlara basıldığında klavyenin altındaki ince iletkenler temas ediyor sıvı yuzunden bu temas sürekli sağlanıyor olabilir büyük ihtimalle ıvı yuzunden bozuldu derken bozukluk bu zaten eğer imkanının varsa kalvye takımını söküp iyice temizlediğinde sorun çözülebilir tabi böyle bir bilgiye ve yeteneğe sahipsen yap buişi yoksa işler daha kötüye sarar.
  • sanırım bunu halledebilirim içini açıp pamukla temizlerim ve muhtemel sorunlu yerleri biliyorum,yardımın için çok teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XP de format nasıl ? Acil
    20 yıl önce açıldı
    windows xp saat sorunu
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konu başlığını ve konu üslubunu lütfen Kurallara uygun olarak düzeltiniz.
  • neresi kurallara aykırı onu anlamadım söylermisin bana???
  • Büyük harften bahsediyor..Başlık problem değilde konu metnini küçük harflerle yazabilirsen iyi olur.
  • peki,anladım şimdi teşekkürler siz daha açıklayıcısınız.
  • mrb arkadaslar benım sorunum klavyenın sağındakı rakamlar basmıyor.ok tuşları kullanılıyor ama rakamlar basmıyor pc yi her açtığımda fn+numlock yapmm gerekiyor bunu kalıcı hale getiremezmiyim her açtığımda kitlenmese basmak fn+numlock yapmak zorunda kalmasam:)
  • anakartın bios menusünde numlock yazan bir seçenek bölümü var oradan enable yada disable yapabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.