Şimdi Ara

Acil Yardım!! IPhone 5 Ekranım Bozuldu!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar kafayı yemek üzereyim lütfen yardım edinnn!! IPhone 5 i düşürdüm ve dokunmatiğin sol tarafı bozuldu. Tamirci tamirci dolaşırken bi daha düştü ve yarısı düzeldi. O zaman bi temassızlık olduğunu anladım içini açtım ve kablolara bastırdım düzeldi tamamen. Şimdi tekrar aynısı oldu ama düzeltemiyorum açtım içini tamamen söktüm ekran kısmını. Şimdi taktım ve ama ekran hiç gelmiyor. LÜTFEN BİLEN VARSA ACİL!!!!



  • Servise git.madem içini açıp iyice mahvettin yapacak başka bir şey yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _RaSCaL_ kullanıcısına yanıt
    Hocam ürün yurtdışı servis 200 den aşağı fatura çıkarmaz ya :'(
  • TTunahanK T kullanıcısına yanıt
    Apple Store Zorlu Center ücretsiz değişim yapıyor ekran
  • tolgahantaraz kullanıcısına yanıt
    :D Yurtdışı üründe sorun çıkartırlar mı? Bi sorun olur mu yoksa tertemiz yapıp yollarlar mı? :) bi de garanti felan dolmuş galiba.
  • Yurdışı cihaz yapıyolar diye bilirim zaten kullanıcı hatası olduğu için garanti kapsamı dışı ama ücretsiz değişim yapılıyor
  • Yol gösterir misiniz? Napmam gerekiyor tam olarak? Hiç yollamadım servise. Telefon çok hırpalanmış inşallah sorun olmaz ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolgahantaraz

    Yurdışı cihaz yapıyolar diye bilirim zaten kullanıcı hatası olduğu için garanti kapsamı dışı ama ücretsiz değişim yapılıyor

    Lütfen yanlış bilgi vermeyin.
    Garanti kapsamında ise evet ücretsiz olabiliyor, ancak garanti dışı ise ücretli olarak değiştiriliyor.
    Ekranı ilk haline getirebiliyorsanız servise gönderin.
    Yurt dışı üründe Avrupa cihazı ise sorun yok ancak Amerika cihazı ise Amerikaya veya Avrupa'ya göndermeniz gerekecek. Amerika cihazlarına Avrupa bakıyormuş (apple müşteri hizmetleri söyledi.) ve Türkiye'de bakılmıyor malesef.

    Eğer ekran değişimi yeterli ise Mersin Forum'da 180 TL nakit olarak ekranı değiştiriyorlar.




  • Yanlış bilgi değil ben cihazı yolladım değiştiler
  • TTunahanK T kullanıcısına yanıt
    apple.com/tr/zorlucenter adresinden genus bar'a girerek randevu alın. sadece cihazı götürmeniz yeterli el ile teslim edilmeli
  • tolgahantaraz kullanıcısına yanıt
    Eskişehir'deyim ben. Napabilirim başka? Ekran sağlam büyük ihtimal sadece takamamış olabilirim. 3 tane klips var başka birşey takılıyor mu ki?
  • TTunahanK T kullanıcısına yanıt
    donanım olarak bilmiyorum ama elden teslim yapılması gerekiyor forumda ucuz fiyatlara falan yapıyoruz diyenler oluyor ama apple harici bir yere getirmeniz doğru değil Örneğin; Ben iPhone 5S düştü ve açılamaz hale geldi GENPA getirdim bana 1800 TL ücret iste Apple Store Zorlu Center' da 699 TL değiştirdim 0 cihaz aldım.
  • Sadece ekran bağlantısı değil, ekran bağlantılarının ve pil bağlantısının üzerindeki saclar ve vidaları takılı olmalı. Vidalar veya saclardan biri eksikse garanti dışı kalır.
    Cihazınızın menşeini belirtmemişsiniz ama ben yine tekrar vurgulayayım: Türkiye apple store Amerika cihazlarına bakmıyor. Ek olarak Amerika cihazları bir yıl garantili bunu da gözönünde bulundurun.

    @tolgahantaraz : Cihazınızı garanti kapsamında arızalı olduğu için mi değişim yaptılar yoksa garanti dışı arıza vardı da ücretsiz değişim yaptılar.
    Sonuçta biliyorsunuz garanti kapsamında olan arızalar ücretsiz olarak yapılıyor veya değiştiriliyor. Garanti dışı arıza ise bence size kıyak yapmışlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolgahantaraz

    Yurdışı cihaz yapıyolar diye bilirim zaten kullanıcı hatası olduğu için garanti kapsamı dışı ama ücretsiz değişim yapılıyor

    Kullanıcı hatasını geçtim kendi açmış arkadaş içini garantili bile olsaydı işlem görmüş diye yüzüne bakmazlar
    Sizin durum farklı galiba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.