Şimdi Ara

acil yardım hemen silinebilir.. yurt dışından telefon getirtme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar acelem olduğu için fazla arama yapamadım yarım saat içinde kuzenime dönmem lazım.. kuzenim 2 gün sonra amerikadan türkiyeye geliyor ve bende amazondan telefon aldırtmayı planlıyorum burdaki kayıt işlemi nasıl oluyor anında kayıt ediliyormu pasaportundan başka birşey gerekiyormu telefonun yanında mutlaka fatura olması gerekiyormu??

arkadaşlar çok acil hemen dönmem lazım ona o yüzden fazla araştıramadım şimdiden teşekkürler..

İran'lı bir şair derki ; Aşka açma kanatlarını yanar. Mevlana'da derki ; Aşka açılmayan kanat neye yarar''...''Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici'' ? NFK"Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika dan ibaret değildir". Charlie Chaplin
  • pasaport sahıbı yanında olsun ve 2008 gırıslı olsun baska bısey grekmıyor
    İran'lı bir şair derki ; Aşka açma kanatlarını yanar. Mevlana'da derki ; Aşka açılmayan kanat neye yarar''...''Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici'' ? NFK"Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika dan ibaret değildir". Charlie Chaplin
  • evet kardes
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.