Şimdi Ara

Acil yardIm hangi cpu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 dk ye sistem alicam kart olarak 7870xt yanina fx6300 veya 8350 alicam fx8350 alirsam karttan dusucem ama aklimda her zaman cf yapma istegi beni fx 8350 ye itiyo yardim
    x

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gmfaruk kullanıcısına yanıt
    CF yapma ihtimalin yüksekse kesinlikle FX8350 al derim. 4.5 GHz veya birazd daha üstü bir o.c ile gpu kullanımlarında sorun yaşatmaz.
  • karttan düşme bence 6300 al
  • Tek kart ile orta grafik ayarında 40 fps aldığın bir yerde grefikleri fulleyip ikinci bir kart ekleyerek gene 40 fps almak için cpu gerekmez bence.
    Orta grafik ayarında iki kart ile 80 fps almak istersen daha iyi cpu gerekebilir.

Katılanlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

Tek kart ile orta grafik ayarında 40 fps aldığın bir yerde grefikleri fulleyip ikinci bir kart ekleyerek gene 40 fps almak için cpu gerekmez bence.
    Orta grafik ayarında iki kart ile 80 fps almak istersen daha iyi cpu gerekebilir.

Katılanlar?

neyse artık bütçede son anda sıkıntı çıktı fx6300 aldım 1 kaç saat sonra test paylaşmaya başlıcam 7850 2 gb aldım 990xa gigabyte ud3 intelli power 500gb hdd 200r 550w kasa aldım 1400 e geldi memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmfaruk

quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

Tek kart ile orta grafik ayarında 40 fps aldığın bir yerde grefikleri fulleyip ikinci bir kart ekleyerek gene 40 fps almak için cpu gerekmez bence.

Katılanlar?

neyse artık bütçede son anda sıkıntı çıktı fx6300 aldım 1 kaç saat sonra test paylaşmaya başlıcam 7850 2 gb aldım 990xa gigabyte ud3 intelli power 500gb hdd 200r 550w kasa aldım 1400 e geldi memnunum

Gayet güzel bir sistem olmuş. APU'nun gpu olarak 4-5 katı, cpu olarak 1.5 katı hızındadır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.