Şimdi Ara

[ACİL YARDIM] Formatla Silinen Fotoğraflar Geri Gelir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar Huawei Mate 7 cihazımın ekranı düşme sonucu talihsiz bir şekilde kırıldı, kılıfa rağmen kırılabileceği tek açıyla düştü ne yazık ki.

    Üzerine çok çok daha kötü bir talihsizlik yaşadım. Cihazı tanıdık, sözde güvenilir bir telefoncuya verdim ve kesinlikle formatlamamasını söyledim, tamam dedi anladı lakin telefona format atmış. İçindeki bütün verilerim gitti, en üzücü yanı da fotoğraflarımın gitmesi oldu. Google Drive veya Fotoğraflar yedeği yapmamıştım, onun senkronizasyonunu açmamıştım. Aslında hesap ayarlarında Fotoğraflar uygulamasının senkronizasyonu açık, lakin şimdi gördüğüm kadarıyla uygulamanın içine girip fotoğrafların yedeklenmesini onaylamam gerekiyormuş, bunu yapmadım. Kendim nasıl olsa yedeklerim diye düşündüm ve böyle bir talihsizlik hiç aklıma gelmedi.

    Şimdi benim bu fotoğrafları bir şekilde geri getirme ihtimalim var mıdır? Bilgisayarlarda silinen dosyaları geri getiriyorlar gibi şeyler duyardık hep, telefonlarda bu var mıdır?

    Ya da ben farkında olmadan, ayar yapmadan, yedekleme açmadan bu fotoğraflar herhangi bir yere yedeklenmiş midir? Hiç umudum yok bundan gerçi.

    Bilen birisi yardımcı olabilirse çok sevinirim, zira anılarımın yok olması çok can sıkıcı bir durum. Önerilerinize açığım dostlar.

    Saygılarımla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lepanto -- 27 Temmuz 2017; 18:3:46 >







  • Günceldir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günceldir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günceldir.
  • Günceldir.
  • Merhaba,

    Umarım sorununuzu çözülmüştür. Sizin sorununuzu araştırırken belki yardımcı olabilecek bir sayfa buldum. Bende Android telefon olmadığından deneyemedim, ancak siz bir bakın.

    https://www.easeus.com/android-data-recovery/recover-formatted-android-phone.html

    sağlıcakla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.