Şimdi Ara

ACİL YARDIM EDERMİSİNİZ ARKADAŞLAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evimizde 1 kablosuz modem var ve komşumuzda giriyor sürekli torrent indiriyor ve kotayı dolduruyor sınırsız fakat belli bi limitten sonra hızımız düşüyor ve hep indirdiği için internet hızımız hep yavaş oluyor bunu nasıl engellerim bi program yada arayüze ayar vermek gerekirmi yardim edin lütfen aAirties rt-205tt modem modeli LÜTFEN YARDIM EDİN

• bildiğim kadarı ile böyle birşey yok fakat bilen birisi yazarsa öğrenmiş oluruz.
  • Şifreyi değiştiremem fakat ayarlardan kapatma gibi bir şansımız olamazmı acaba ya inanın uyuz oldum hep yavaş kota doluyor öyle duruyor ondada akk devreye giriyor

• Söyleyin hocam indirme diye.
  • modem markanıza göre araştırın trafiği denetleyen bir özelliği varmı bakın hangi portu kullanarak torrent indiriyor onu engelleyin indiremez yada modemden torrent i engelleme diye aratın mutlaka çıkar olmadı yine modemden band genişliği ayarlama diye aratın markaya uygun ayarlar çoktur
    21 yıl önce açıldı
    ARKADASLAR LÜTFEN YARDIM ACİL
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu modem biraz dandik philips vardı kırıldı bakarım yardım olanlara çok teşekkür ederim umarım mutlu sona ulaşırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Geschichte

Söyleyin hocam indirme diye.

Söylüyorumda indirmem diyor indiriyor kotadan bakıyorum şifre değiştiremiyorum komşu diye yakın temas felan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.