Şimdi Ara

Acil Yardım Anlamsız Sorun Tv Ps4ü görmüyor fakat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Şöyle saçma sapan bir sorunum ortaya çıktı güncellemeden sonra ya da xbox one'i aldıktan sonra tam olarak nasıl oldu anlam veremiyorum. Tv ps4'ü görüyor no signal yazısı gidiyor fakat ekrana görüntü gelmiyor. Televizyon philips 55 inch 4k. Eskiden direkt playstation olarak tanırdı fakat şu an ps4ü televizyon bir türlü görmüyor. Safe modda açtım bir kez o zaman gördü baştan başlattım gayet sorunsuzdu fakat bugün açtım yine yok görüntü siyah ekranda öylece kalıyor. Şimdi bu sorunun anlamsızlığı şurada 27 inch acer monitöre taktığımda ps4 gayet çalışıyor. Tvnin portu sağlam hdmi kablosu da sağlam.

    Neden olabilir acaba çıldırdım vallahi. Yardımcı olursnız çok sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Geçen bende bunun gibi olmasada ses sorunu yaşadım bir türlü ses çıkmıyordu ps4 oyunlarda filan. Monitörü fabrika ayarlarına döndürdüm düzeldi. Öyle imkanınız varsa deneyin derim.
  • Fabrika ayarlarına da döndürdüm yine olmadı. Hdmi 1 portuna taktığımda çalıştığını fark ettim şimdi diğer portlarda çalışmıyor fakat xbox one bütün portlarda çalışıyor anlamadım gitti. Mac mini de sadece hdmi 1de çalışıyor. Tvden yana bir sıkıntı var diyeceğim fakat xone nasıl çalışıyor onu anlayamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genelde hdmi kablosu sorunu yapıyor bu durumu.youtube den sorunu bi aratın derim.
  • Yok Hdmi kablosu ile alakalı değil maalesef. Aynı hdmi kablosu monitörde çalıştırıyor. Televizyonun firmware'ini updateleyince düzeldi şimdilik ama tecrübeme dayanarak tv'nin servise gitmesi gerektiği zamanlar yakındır gibi görüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.