Şimdi Ara

acil yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba öncelikle bilgisayrdan ortalama anlayan biris olduğumu sölemeliyim o yüzden yanlış yere yazdıysam konuyu kuusra bakmayın.benim şöyle bir problemim var pazartesi günü bi görüşmem var ve ingilizce seviyemi belirlemek için bir test gönderdiler ve sonucu yarın göndermem gerekiyor fakat testi çözdükten sonra sonuç bölümünde şu hatayla karşılaşıyorum(bkz.resim) bütün tarayıcılardan denedim ne yapsam bu sorunu çözebilirim.şimdiden teşekkürler acil yardımlarınızı bekliyorum...
     acil yardım!!!

• arkadaşım çözümü nasıl bir ortamda yapıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkusuz_

arkadaşım çözümü nasıl bir ortamda yapıyorsun

dediğim gibi tam olarak bu konularda pek bilgim yok sadece bu hatanın sebebi nedir ve çözümü nedir herhangi bir ayar değişikliği falan mı diye sormak için yazdım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdante69 -- 29 Kasım 2013; 20:01:33 >
  • yok mu arkadaşlar kımse anlayan...
  • ASP.Net ten bişey anlamam fakat verdiği hatayı google'da aradım sanıyorum işini görür.

arama sonucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkdante69

arkadaşlar merhaba öncelikle bilgisayrdan ortalama anlayan biris olduğumu sölemeliyim o yüzden yanlış yere yazdıysam konuyu kuusra bakmayın.benim şöyle bir problemim var pazartesi günü bi iş görüşmem var ve ingilizce seviyemi belirlemek için bir test gönderdiler ve sonucu yarın göndermem gerekiyor fakat testi çözdükten sonra sonuç bölümünde şu hatayla karşılaşıyorum(bkz.resim) bütün tarayıcılardan denedim ne yapsam bu sorunu çözebilirim.şimdiden teşekkürler acil yardımlarınızı bekliyorum...
     acil yardım!!!

Merhaba,

Bu hata sizden kaynaklı değildir, sorun sitenin kodlarında firmaya böyle bir sorun olduğunu söyleyin, sorun sizden kaynaklı değil.

• Yukardaki arkadaşın acıkladıgı gibi sorun sizle alakalı değil
  • teşekkürler verilen cevaplar için...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.