Şimdi Ara

ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar;Benim Airties 5340 model MODEM kullanıyorum fakat arada bir ADSL ışığı gidiyor 25-30 saniye sonra tekrar geliyor yani internet kopuyor tekrar geliyor.. Bunun için Splinter değiştirdim LİNE ile Splinterı bağladığımı kabloyu değiştirdim hatta LİNE girişini elimle titizle tekrar kontrol edip bağladım..Ama hala sorunu çözemedim düşünüyorum aklıma başka bir şey gelmiyor denemediğim araştırmadığım okumadığım yazı kalmadı Lütfen bunun neden olabileceğini ve nasıl çözebileceğimi bilen varsa LÜTFEN YARDIM ETSİN.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cllasman -- 11 Haziran 2013; 20:17:25 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: cllasman

    İyi günler arkadaşlar;Benim Airties 5340 model MODEM kullanıyorum fakat arada bir ADSL ışığı gidiyor 25-30 saniye sonra tekrar geliyor yani internet kopuyor tekrar geliyor.. Bunun için Splinter değiştirdim LİNE ile Splinterı bağladığımı kabloyu değiştirdim hatta LİNE girişini elimle titizle tekrar kontrol edip bağladım..Ama hala sorunu çözemedim düşünüyorum aklıma başka bir şey gelmiyor denemediğim araştırmadığım okumadığım yazı kalmadı Lütfen bunun neden olabileceğini ve nasıl çözebileceğimi bilen varsa LÜTFEN YARDIM ETSİN.

    Hat değerlerini koy.
  • Hat değerlerini nasıl kontrol edicem yani biraz açarmısın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cllasman

    Hat değerlerini nasıl kontrol edicem yani biraz açarmısın.

    Adres çubuğuna 192.168.1.1 ya da 192.168.2.1 yazınca karşına kullanıcı adı ve şifre olan bir sayfa çıkacak. Modemi TTNet'ten aldı isen kullanıcı adı ve şifre; admin , ttnet kendin aldı isen admin admin olabilir ya da modemin modelini google'e yaz çıkar.
  • Onları biliyorum zaten hat değerlerine nereden bakacağımı bilmiyorum ama sorunumu biraz daha açayım normal bir şekilde İnternet var iken durduk yere ADSL ışığı gidiyor tekrar bağlanıyor.. Dün Modeme güncelleme yaptım ve ondan sonra Bilgisayarı kapatıp açınca modem kendi kendine kapanıp açılmaya başladı... Acaba diyorum Evin dışına bulunan ankestre şu evin dışına bulunan telefon kutusundaki kablolarda mı sorun var ama o kutu evin dışında nerede olur kablolar duvarın içinden geçiyor nasıl kontrol ederim bilmiyorum...
  • Sanırım bahsettiğin Hat değerleri bunlar.

     ACİL YARDIM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cllasman -- 12 Haziran 2013; 12:22:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.