Şimdi Ara

ACIL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sandisk 32gb hafiza karti aldim telefonumdaki dosyaları atıyorum hafiza kartini cikarip geri takınca tum dosyalar kayboluyor anlam veremedim hafiza karti dolu görünüyor ama dosyalar yok ortada lutfen acil yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gizli öğeleri göster belki virüsten dolayı gizlenmiştir
  • nietzscheninbıyığı kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonda o is nasil yapılıyor

• Hafiza kartini tekrar telefona taktiginda telefonu komple ac kapa bastan gozukur dosyalar

• Hocam yaptım hala yok vidrolar lost.dr diye biryerde hepsi hafiza kartinda oyle biryer acilmis tum videolar orda ama uzanti degimis isimler 12333 tarzi olmus virüs mu var

• Zella Day kullanıcısına yanıt
    Lost bosver ornek bir video varsa kisayolu gibi kendiliginden olan birsey dedigim gibi yeni bir klasor ac dosyalarini oraya tasi hafiza kartini taniyorsa tabi. Normalde direk takip algilamiyorsa telefonu yeniden baslatirsan olmasi gerek. Olmasa karti resetle dediklerimi yap tekrar baslat muhtumelen olacaktir.

• Yine olmadi hocam neden ya yeni aldim daha hafiza kartini

• Zella Day kullanıcısına yanıt
    Resetlersen dosyalar hafiza kartindan gider onlari bi yere kopyala sonra yap yoksa dosyalar kartaysa silinir

• Hocsm simdi hafiza kartindaki herseyi sildim deneme amacli video attim oda yok oldu

• Bir baksaniz acil

• Yanlis yonlendirmiyim ama ya telefon o hafiza kartini kaldirmiyor yada bozuktur baska bir hafiza kartini bul dene oluyorsa hafiza kartindandir sıkıntı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.