Şimdi Ara

Acil!! Tez için!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlarım merhaba!! Eşim tez yazıyor hazirana kadar bitirmesi gerekiyor. 3000-3500 arası f/p önerebileceğiniz bilgisayar hangisidir. Bilgisayar bir kere alınıyor aldıktan sonra uzun yıllar işimizi görsün istiyoruz. Tavsiyeleriniz nedir. İlginiz için şimdiden teşekkürler 🙏🏻🙏🏻

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • https://www.hepsiburada.com/lenovo-thinkpad-e580-intel-core-i5-8250u-4gb-500gb-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-20ks005ktx-p-HBV00000F0VA2?magaza=GTI%20Bili%C5%9Fim

    Ram miktarı düşük biraz ama kalite olarak thinkpad en az 15 senedir kalitesi ile isminden söz ettiren bir seri. Mercedes ve diğerleri misali. 14 inç olanından emin olmasam da 15 inç olanı baya iyi. Pardon 15 inç zaten bu.Cpu su da acerdan açık ara önde.7300hq kadar güçlü bir cpu. Fakat ssd olması hız farkı yaratır. Sonradan bu pc ye takacaksanız akın ve servisine de asla bu iş için güvenmeyin lenovo servisi rezalettir.

    https://www.hepsiburada.com/acer-swift-3-sf314-54-intel-core-i3-7130u-4gb-128gb-ssd-linux-14-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nx-gxjey-001-p-HBV00000H1SEL?magaza=Hepsiburada

    Bu da çok iyidir cpu düşük ram düşük fakat ssd var ve linux da akıcı çalışmaya yeterli. Ve eşiniz eminim şeklini de beğenir. Tezi linuxda da yazabilir benim bildiğim çünkü libreoffice var tüm office 365 programlarının muadilini içeriyor hemen hemen. Word formatı da atayabiliyorsunuz kaydederken tez i. Ya da windows 10 kuracaksınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 25 Şubat 2019; 1:11:10 >




  • Linux hızlıdır ve kolay virüs de girmez.Isınma da da serin diye biliyorum windowstan.Thinkpad mercedes bunu unutmayın. Gerçi önerdiğim acer da macbook air a yakın kalitede. Parmak izi okuyuculu diye biliyorum. Ayrıca acer servis olarak da iyi. Bu paralara en iyi cihazlar bunlar. Bir de grundig in windows 8.1 li pcleri var. Kalitesi iyi diyorlar ama benim için asıl mevzu 8.1 in 10 a kıyasla 2 kata yakın hızlı oluşu.
  • Adam grundig önermiş ya la!
    Bir de son kullanıcıya linux kullanın demiş. İstersen kodlama da öğrensinler olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam lenovo yoga serisine ya da asus zenbook serisine bakabilirsiniz.
    Bir kadın için yeterince zarif ve kullanışlılar ikisi de.
    Habire yazı yazacağı için bunları önerdim. İnce, kullanışlı klavyeleri ve uzun ömürlü bataryaları var.
    Fiyatları da istediğiniz aralıkta.

    Zenbook daha iyi bu arada. Eşinizi seviyorsanız fazladan para verip almaya değer bence.

    Ekleme: Zenbook serisinin farklı varyasyonları var. Mağazalardan aratıp uygun donanımlı olana bakabilirsiniz. Ama lütfen SSD'yi eksik etmeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 25 Şubat 2019; 2:53:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MehmetNY kullanıcısına yanıt
    Siz önce insan gibi konuşmayı öğrenin bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 25 Şubat 2019; 10:43:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MehmetNY

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Kelimeleri doğru seçin lütfen. Bu bilgileri önemseyen de var herkes siz değil.
    Ayrıca linux u kullanamıyorsanız o sizin beceriksizliğiniz. Saçma olan da sizin son yazdıklarınız. Size üslubunuzda bir cevabım var : ''Tabi eleman yoga alsın da bozulsun degil mi zeki şey ??'' Yoga 500lerin menteşe vs genel olarak ne kadar kötü olduğunu biliyor çoğu kişi forumda. Zenbook da tartışmalı.

    Grundig e gelecek olursak : Grundig i direk önermedim, windows 8 den kaynaklı iyi bir seçenek olabilir anlamında yazdım.Kullanmadan bilmeden konuşmayalım lütfen.
    Windows 8 akıcı bir os çünkü.

    Tekrar ediyorum : Linux u kullanmak zor değil ve baya da akıcı ve başarılı bir os. Artık makine de ubuntu mu var yoksa mint mi var bilemem ama ikisi de iyi sistemler. İsterse hem windows da kurabilir. Siz linux u elinizi yüzünüze bulaştırıp office 360 a dünya para bayılıyorsanız ya da paranız deniz kumu kadar çok ise bilemem. Yine sizin ağzınızdan bir cevap olsun bu da : ''Elaleme refurbished cihaz öneriyor la bırak kumda oyna sen ... ''



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 25 Şubat 2019; 10:49:13 >




  • Zenbook ve yoga sakat cihazlar. Özellille yoga. Gidip zenbook alır teşhir çıkar tamirli falan olur refurbished olur sakat. Yoga zaten evlerden ırak internette onlarca şikayet dolu. Yukarıdaki arkadaşın densizliği adına ben sizden özür dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MehmetNY

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Fanboyluk ile alakali mesajimi da bir gostersenize hadi ?Sacma sapan konusmak icin konusuyorsunuz. Fanboyluktan da bir halt anlamam ben babamın oğlu değil hiçbirisi. Kaliteli pc öneririm her zaman ve sizin gibi link atmaya zahmet bile etmeden uluorta ukalalık taslamam millete. Babacım hadi git sokakta dayılan elaleme kirletme forumu HADİ...

    Tabi ki de os a göre pc ayıracagım herkes kaby lake coffee lake i senin benim kadar kurulum yapamayabilir. Ince işler bunlar . Millet os yüzünden macbook alıyor bari cehaletinizi belli etmeseydiniz.

    Ayrica bir formata bakar deyip makinaları çöken,uyumsuz çalışan cokca insan da gordüm oyunda mavi ekran alanlar vs... Uymayinca uymuyor grundig hakkinda dedikleriniz bile sizi ne kadar güzel ele veriyor. Illa geri surum pc nin ileri surume cekilmesi degil ki mesele. Her turlu uymayinca uymuyor. Tabi Intel ve Amd de bosa kod yaziyor eski sürüm kulllanilmasın diye. O kadar kolaydı eski os atip düzgün kullanmak...

    Bir dahakine google i donanimhaber e girmek dısında da
    mı kullansan ? Grundig yerli bir marka degil Alman markasıdır.İyi kötü tartışılır ama üslubu bu degil.
    Bios update olayi da herkes icin elzem bir mesele degil.Genel olarak dayanıklı oldugunu duymuştum ve yorumlar da olumluydu bu yüzden araya bir iliştirdim onu.

    Tez yazan bir insan elbette internet ve ofis arasi git gel yapar baska ne yapacaktı ?? Linux a bakis acimda hata falan yok. Su durumda gayet mantikli.
    Hem sonradan w10 olanini gorup onu da koydum ne kadar da çakalsın sen ??

    Yogadaki bozulma hic belli olmaz o kadar şikayet olan bir pc yi önerme gafletinde bulunman beni hic saşırtmadı.

    hp envy bile kendi kendine sapıtan bir pc iken yoga Allah a emanet.O ekran ve menteseler...

    Zenbook da modele göre degisir ama link atmadan olmaz bu işler. Refurbished olanını teşhirini nenemde önerir. Sikayetvar.com da Asus hakkında çokça şikayet dolu. Bu model de dahil. Bir de dilerim ki adminler size iskembe corbasi ismarlasalar iyi olacak zira sizin durum hic iyi degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.