Şimdi Ara

Acil telefon tavsiyesi (Max :1400)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk akıllı telefonumu alacağım. Aşağıya yazdığım kriterlere göre telefon tavsiyesi istiyorum.

-Boyu en fazla 5,3 olsun
    -Kameranın çok iyi olmasına gerek yok, güzel çeksin yeter
    -Oyun performansı da önemli değil. Oyun oynayan biri değilim.
    - Forum, sözlük, youtube gibi yerlerde çok zaman geçireceğim o yüzden internet performansı iyi olmalı. Görüntü kalitesi de iyi olmalı.
    - Şarj orta kullanımda 1 gün çıkarsa yeter.
    - En az 2 sene kasmadan, donmadan kullanmak istiyorum.

Aklımda honor 7 var. Hepsiburada'dan almalı mıyım ? Teşekkürler.

''İnsanın doğuşunu görmekten herkes kaçar, ama ölümünü görmeye koşa koşa gideriz. İnsanı öldürmek için gün ışığında meydanlar ararız, ama onu yaratmak için karanlık köşelere gizleniriz. İnsanı yaparken gizlenip utanmak bir ödev, onu öldürmesini bilmekse birçok erdemleri içine alan bir şereftir. Biri günah, öteki sevaptır.''
  • bu kriterlere uygun honor 7 uygun bence de internetten alma olayına birşey diyemem tecrubem yok
    CPU AMD Ryzen 7 5700x3D CPU Cooler Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB GPU PowerColor Red Devil Radeon RX 7800 XT ANAKART Gigabyte B550 Aorus Elite V2 RAM Kingston 32GB (4x8GB) Fury 3600Mhz CL17 DDR4 DISK 1 WD_BLACK SN850 500GB NVMe PCIe 4.0 DISK 2 Samsung 870 EVO 1TB 2.5" DISK 3 WD 3.5" 1 TB SATA III KASA Corsair 3000D Airflow White PSU FSP Hydro GT PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 850W MONITOR Acer ‎Nitro XV272UVbmiiprzx KLAVYE MCHOSE G98 Pro MOUSE MCHOSE L7 Ultra SES SISTEMI Samsung HW-B400F KULAKLIK MCHOSE V9 Pro
  • Teşekkürler. Başka tavsiyeleri de bekliyorum.
    ''İnsanın doğuşunu görmekten herkes kaçar, ama ölümünü görmeye koşa koşa gideriz. İnsanı öldürmek için gün ışığında meydanlar ararız, ama onu yaratmak için karanlık köşelere gizleniriz. İnsanı yaparken gizlenip utanmak bir ödev, onu öldürmesini bilmekse birçok erdemleri içine alan bir şereftir. Biri günah, öteki sevaptır.''
  • öncelikle honor 7 ile ilgili bi bilgim yok ama önerebileceğim f/p bakımından benim gözümde bu fiyat aralığındaki lider ürün LG G4. Gerek görüntü kalitesi gerek performası gayet düzgün bi cihaz. Bununla birlikte iPhone 5S düşünebilirsin. Onun harici bence maceraya girer
    Kasa: Cooler Master Cosmos C700P | Güç Kaynağı: Corsair RMi 80 PLUS GOLD 850W | İşlemci: Intel Core i7 7700K | Anakart: MSI Z270 Gaming M7 | Ekran Kartı: ASUS GeForce RTX 2080 OC Edition | Ram: Corsair Vengeance 2x8GB 16 GB 3200 Mhz CL16 | SSD: Samsung 960 EVO 250GB M2 & Samsung 850 EVO 500GB | Hard Disk: Toshiba P300 3 TB 7200 RPM | İşlemci Soğutucu: Corsair Hydro Series H115i Sıvı Soğutma | Monitör: AOC Agon AG352UCG Curved 35" 100 HZ | Klavye: Logitech G910 |
    Mouse: Razer Mamba | Headset: Asus ROG Strix Fusion 500 | Ses Sistemi: Harman Kardon Aura Plus |
  • G4 iyi de çok sıkıntı cıkarıyormus neredeyse herkes pişman.
  • Ya her telefonda var bu sıkıntısı olan da var olmayan da var yani. Ben kullandım hiçbir sıkıntısını görmedim sadece sürekli oyun oynarsan ısınıyor hepsi bu
    Kasa: Cooler Master Cosmos C700P | Güç Kaynağı: Corsair RMi 80 PLUS GOLD 850W | İşlemci: Intel Core i7 7700K | Anakart: MSI Z270 Gaming M7 | Ekran Kartı: ASUS GeForce RTX 2080 OC Edition | Ram: Corsair Vengeance 2x8GB 16 GB 3200 Mhz CL16 | SSD: Samsung 960 EVO 250GB M2 & Samsung 850 EVO 500GB | Hard Disk: Toshiba P300 3 TB 7200 RPM | İşlemci Soğutucu: Corsair Hydro Series H115i Sıvı Soğutma | Monitör: AOC Agon AG352UCG Curved 35" 100 HZ | Klavye: Logitech G910 |
    Mouse: Razer Mamba | Headset: Asus ROG Strix Fusion 500 | Ses Sistemi: Harman Kardon Aura Plus |
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    700 TL Telefon Önerisi.
    11 yıl önce açıldı
    800 TL civarı Telefon Önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • G4 mantıklı gibi. Ama yukarida da denildiği gibi telefon bu. Kullanma bicimine gore alacağın performans değişebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel Core i7 4790K 4.0 GHz İşlemci || MSI GeForce GTX1070 Ti GAMING 8GB Ekran Kartı || ASUS H97-PLUS DDR3 1600 MHs Anakart ||CORSAIR 8GB (2x4GB) Dual Kit Ram || WD3.5" 1TB Caviar Harddisk || Samsung 120 Gb 850 EVO SSD || COOLER MASTER HYPER LGA || LOGITECH G502 Proteus Spectrum RGB || LOGITECH G410 ATLAS SPECTRUM Klavye || STEELSERIES QcK HEAVY MOUSEPAD 6mm || HyperX Cloud 2 7.1 Gaming Headset || CORSAIR Carbide Spec-Alpha Siyah/Kırmızı Kasa
  • g4 olabilir, hb.com ile ilgili alınabilir, oradaki satıcı hakkında da araştırma yapabilirsin hepsi farklı farklı oluyor ama hb'de yamuk olmaz
  • evet G4'te öyle bi sıkıntı var ama hepsinde değil. eniştem kullanıyor 8-9 ay oldu alalı. herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadı. karşılaşması olası tabii. bootloop ve ghostscreen gibi sorunları var. sorun çıkabilir ya da çıkmayabilir ama bu ikilemde kalmak istemiyorsanız Türk Telekom Honor 7 bu fiyat aralığında alınabilecek güzel bir telefon. veya GM 5 Plus. ben önümüzdeki hafta babama telefon alacağım bi aksilik olmazsa inşallah. kart kullanmadığım için türk telekom honor 7 alamayacağım. TT de de tarifeli alınca 1600 liralara geliyor. Telpa'dan GM 5 Plus almayı düşünüyorum. 2. sürümlerinde sorun yaşayan duymadım. veya Sony Xperai C4 de düşünebilirsin alanlar şiddetle tavsiye ediyor ve çok memnunlar forumdan gördüğüm kadarıyla.
    CPU AMD Ryzen 7 5700x3D CPU Cooler Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB GPU PowerColor Red Devil Radeon RX 7800 XT ANAKART Gigabyte B550 Aorus Elite V2 RAM Kingston 32GB (4x8GB) Fury 3600Mhz CL17 DDR4 DISK 1 WD_BLACK SN850 500GB NVMe PCIe 4.0 DISK 2 Samsung 870 EVO 1TB 2.5" DISK 3 WD 3.5" 1 TB SATA III KASA Corsair 3000D Airflow White PSU FSP Hydro GT PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 850W MONITOR Acer ‎Nitro XV272UVbmiiprzx KLAVYE MCHOSE G98 Pro MOUSE MCHOSE L7 Ultra SES SISTEMI Samsung HW-B400F KULAKLIK MCHOSE V9 Pro
  • Cevaplar için teşekkürler. G4 en cok hosuma gideni ama risk almak ve uğraşmak istemiyorum. Hepsiburada'dan honor 7 alacağım galiba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.