Şimdi Ara

acil satlık ROADSTAR RD8400 AM/FM Tuner ile 7' TFT Ekranlı DVD/CD/MP3/WMA Oynatma, 4 x 50W OTO TEYP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kırıkkale
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • teyp sıfırdır. kesinlikle montajı yapılmamıştır. kutu içerisinde duruyor. sadece çalışmasını merak ettiğimden adaptöre bağladım 5dk çalıştırdım. faturası mevcuttur. daha taksitleri bitmedi. nakit ihtiyacım dolayısıyla satılıktır. fiyat 385tl. tv tuner anteni hediye.

acil satlık ROADSTAR RD8400 AM/FM Tuner ile 7' TFT Ekranlı DVD/CD/MP3/WMA Oynatma, 4 x 50W OTO TEYP

http://www.vatanbilgisayar.com/oto-ses-sistemleri/roadstar-rd8400-rd8400-amfm-tuner-ile-7-tft-ekranli-dvdcdmp3wma-oynatma,-4-x-50w-oto-teyp/productdetails.aspx?I_ID=55117

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Orijinalden alıntı: alirbsh

teyp sıfırdır. kesinlikle montajı yapılmamıştır. kutu içerisinde duruyor. sadece çalışmasını merak ettiğimden adaptöre bağladım 5dk çalıştırdım. faturası mevcuttur. daha taksitleri bitmedi. nakit ihtiyacım dolayısıyla satılıktır. fiyat 385tl. tv tuner anteni hediye.

http://www.vatanbilgisayar.com/oto-ses-sistemleri/roadstar-rd8400-rd8400-amfm-tuner-ile-7-tft-ekranli-dvdcdmp3wma-oynatma,-4-x-50w-oto-teyp/productdetails.aspx?I_ID=55117

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

ürün satıldı mı arkadaşım ?

• evet hocam.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.