Şimdi Ara

ACİL SATILIK!!! SAMSUNG S22B350H FULL HD, LED MONİTÖR (15 günlük)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • !!! SATILIK SAMSUNG 21,5 inç FULL HD (1920x1080) S22B350H MODEL LED MONİTÖR !!!

ÜRÜN SATILMIŞTIR

..... FİYATI: 320 TL dir ....Bundan ucuza bulun parasını ben vereyim...henüz 15 günlük faturası vardır. (Alış fiyatı 380 TL dir, temizleme solüyonu ve bezi hediye edilecektir)

ürün garantili, faturalı ve kutusundadır.

Monitör bana yeğemin tarafından alınmıştır. Ben öğretmen olduğum için bu kadar büyük ekranda word de çalışmaya, sunu hazırlamaya alışık değilim. Monitör sadece ölü piksel testi için açılmış olup hiç bir şekilde kullanılmamıştır. Bir parmak izi dahi görürseniz ürünü geri gönderebilirsiniz. (Ölü piksel testinden başarıyla geçmiştir). VGA ve HDMI girişleri mevcuttur.

Almak isteyen arkadaşlara duyurulur. En küçük bir şüphenizde ürünü geri gönderebilirsiniz. PTT KARGO, YURTİÇİ ve ARAS KARGO veya sizin istediğiniz her kargo ile gönderilebilir.

Detaylı bilgi için lütfen inceleyin:http://www.samsung.com/tr/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/led-monitor/LS22B350HS/UF-spec
    veya
    http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-s22b350h-215-2ms-analoghdmi-full-hd-wide-screen-led-monitor/productDetails.aspx?productId=bd300108&categoryId=3002879

Almak isteyen arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gencakademi07 -- 7 Ekim 2012; 17:05:02 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Bir şeyi vicdanen iyi yaptığımıza, sözlerimizin iyi olduğuna inanıyorsak, onu olduğu gibi açık, tereddüt ve belirsizlikten arınmış olarak anlatmayı amaçlamalıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gencakademi07

!!! SATILIK SAMSUNG 21,5 inç FULL HD (1920x1080) S22B350H MODEL LED MONİTÖR !!!

..... FİYATI: 320 TL dir ....Bundan ucuza bulun parasını ben vereyim...henüz 15 günlük faturası vardır. (Alış fiyatı 380 TL dir, temizleme solüyonu ve bezi hediye edilecektir)

ürün garantili, faturalı ve kutusundadır.

Monitör bana yeğemin tarafından alınmıştır. Ben öğretmen olduğum için bu kadar büyük ekranda word de çalışmaya, sunu hazırlamaya alışık değilim. Monitör sadece ölü piksel testi için açılmış olup hiç bir şekilde kullanılmamıştır. Bir parmak izi dahi görürseniz ürünü geri gönderebilirsiniz. (Ölü piksel testinden başarıyla geçmiştir). VGA ve HDMI girişleri mevcuttur.

Almak isteyen arkadaşlara duyurulur. En küçük bir şüphenizde ürünü geri gönderebilirsiniz. PTT KARGO, YURTİÇİ ve ARAS KARGO veya sizin istediğiniz her kargo ile gönderilebilir.

Detaylı bilgi için lütfen inceleyin:http://www.samsung.com/tr/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/led-monitor/LS22B350HS/UF-spec
    veya
    http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-s22b350h-215-2ms-analoghdmi-full-hd-wide-screen-led-monitor/productDetails.aspx?productId=bd300108&categoryId=3002879

Almak isteyen arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

kardes arada ki 60 tl millet sifirini alir. 2.el olmus bir kere yari fiyata cekmelisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• :-) Doğru söylüyorsun. Sıfırı ile arada 60 TL civarı fark var ama ben bu ürünü bir defa bile kullanmadım piksel testi dışında. Enazından hiç bir sorunu olmadığının garantisi ve testi var. 380 TL ye ya da 360 a alan tek fark olarak fatura üzerinde kendi ismini görecek. Garantisi olan bir üründe garanti kimin adına diye bakılmıyor ki, garantisi var mı yok mu bu yeter. İlginden dolayı size yine de teşekkür ederim. Ben ürünüme kefil olmasam 280-300 der elden çıkarmanın yollarına bakardım. 380 e alınmış sıfır durumdaki bir ürünü 320 ye satışa sunmakla zaten fiyatı aşağıya çekmiş olmuyorum zaten

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Bir şeyi vicdanen iyi yaptığımıza, sözlerimizin iyi olduğuna inanıyorsak, onu olduğu gibi açık, tereddüt ve belirsizlikten arınmış olarak anlatmayı amaçlamalıyız.
  • ürün satıldı mı??

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.