Şimdi Ara

[ACİL SATILIK] IBANEZ GRG170DX GİTAR + TBX15R AMFİ # FİYAT REVİZE # ANKARA #

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
3
Favori
2.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gitar ve amfi CryingFreedom nickli arkadaşa satılmıştır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whiskey -- 13 Haziran 2014; 14:08:15 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

• takip
  • takip
  • orjinal resimler eklendi.

• fiyat pahalı geldi. 100 lira daha verilip gitarın sıfırı alınabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laurent_blanc -- 12 Şubat 2013; 20:27:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34

quote:

Orijinalden alıntı: lauren_blanc

fiyat pahalı geldi. 100 lira daha verilip gitarın sıfırı alınabilir

ortalaması bin liranın üzerinde bir gitar olsa 100 lira daha verilip alınabilir, ama bunda 100-150 tl fark önemli ve gitarın sıfırından tek farkı dükkanda satış yapmıyor olmam.

gitar kaç yıllıktı???
  • quote:

quote:

quote:

fiyat pahalı geldi. 100 lira daha verilip gitarın sıfırı alınabilir

ortalaması bin liranın üzerinde bir gitar olsa 100 lira daha verilip alınabilir, ama bunda 100-150 tl fark önemli ve gitarın sıfırından tek farkı dükkanda satış yapmıyor olmam.

gitar kaç yıllıktı???

1

• quote:

Orijinalden alıntı: BrainDrain

pm

gelmedi.

• gitarın sıfırı şuan 620-650 TL arası.

• Hala satılık mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DavidJonGilmour

Hala satılık mı

evet satış güncel.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DavidJonGilmour

Hala satılık mı

evet satış güncel.

gitar satılık mı hala ?
  • Lanquaté kullanıcısına yanıt
    evet

• fiyat konusunda anlasabilirsek 250 tl ye almayı dusunurum kargo ücretinide karsılayabilirim
    Edit : izmirdeyim :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baazingaa -- 27 Ekim 2013; 17:35:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baazingaa

fiyat konusunda anlasabilirsek 250 tl ye almayı dusunurum kargo ücretinide karsılayabilirim

250 TL'ye aynısından bulabilirsen 4 tane almayı düşünürüm bende, ölücülük yapmayın.

• quote:

quote:

fiyat konusunda anlasabilirsek 250 tl ye almayı dusunurum kargo ücretinide karsılayabilirim

250 TL'ye aynısından bulabilirsen 4 tane almayı düşünürüm bende, ölücülük yapmayın.

270 e bi tane var pazarlıkla 250 ye bırakır belki alacaksan.

http://forum.donanimhaber.com/m_82840663/tm.htm

edit: 260 mış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enJr -- 18 Ocak 2014; 0:49:44 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enginnoner

quote:

quote:

270 e bi tane var pazarlıkla 250 ye bırakır belki alacaksan.

http://forum.donanimhaber.com/m_82840663/tm.htm

edit: 260 mış.

1-gitarlar farklı hadi onu geçtim aynı klasman diyelim senin düşüncen ile.
    2-gitarın ne kadar süredir kullanıldığı ve temizliği belli değil fotoğraflardan.
    3-konuyu iyi okursan manyetiklerinde sorun olduğunu yazmış arkadaş benim gitarda tek bir sorun yok.

gitarın sıfırı mydukkanda 712 TL, Zuhal'de 713 TL
    sence 250 TL'ye alınan ikinci elinde illaki bir yıpranma ve problem yok mudur? zorlasan 100 liraya da bulursun, sapını tabi işine yararsa..

evet okudum konuyu hocam dikkatle. siz de okuduysanız eğer masrafının 40 lira olduğunu farkedersiniz. 300 toplam. pazarlıkla biraz düşürdünüz diyelim, düşürmeseniz de cazip ya.

gitarlar aynı değil. ama sizin de dediğiniz üzere aynı klasman ve sıfır fiyatları aynı aşağı yukarı. gitarda ben bi yıpranma falan göremedim. tabii, sizinki kadar güzel bir fotoğraf makinesiyle özene bezene çekilmiş fotoğraflar değil. 800*600 ne de olsa.

durumunuzu anlıyorum hocam. ben de sıfırı 500 lira olan garantisi devam eden kutusu faturası herbir şeyi olan ekran kartımı forumda 225 e satamadım, kaldırdım. piyasa böyle, üzgünüm.

gitar sapı meselesine gelince. yorum yapıp sizin seviyenize inmek istemiyorum. uğraşmak istemeyen adam ise sizden de almaz az buçuk kar edecem diye, gider sıfırını alır. sizin satmak istediğiniz adam, sizin gibi, benim gibi, üç kuruş karın peşinde koşan adam. o yüzden kendinizi öyle farklı sanmayın. Baazingaa nickli arkadaşın yaptığı bir teklif sadece. kabul etmek ya da etmemek size kalmış. ölücülükle suçlamanız hoş değil. sizin yaptığınız gibi milletin malına -afedersiniz- bok atmak olsaydı yaptığı ölücülük denilebilirdi.

konunuza yorum yapılmasını istemiyorsanız, sadece kurallar gereği seçeneğini seçmenizi ve tekliflerin sadece pm yoluyla yapılması gerektiğini ilan detaylarında belirtmenizi öneririm.

hayırlı satışlar. iyi günler dilerim.

• quote:

ya boşver adamın gitarının ne olduğunu nasıl olduğunu zaten küçük bir kıyasla farkı görürsün, benim elimdeki gitar sanki 5 piksel resimle çekilseydi hatalı çıkacaktı. jelatinleri vs herşeyi duruyor neredeyse kullanılmamış gitarı satıyorum ben. öyle evde duran. hatası da yok sorunu da yok. böyle bir gitar varsa elinizde benimki gibi 250 lira veririm şuan ama o gitar öyle değil, 300'e patlayacak tamir görmüş ve daha fazla kullanılmış bir gitar ve ayrıca farklı model. ağaç farkı tremolo farkı vs mevcut araştırırsan.

712 lira verip sıfırını alsın o zaman kardeşim 400 lira vereceğine ben kimseyi zorlamıyorum burda, ama çıkıpda gitarın aynısı 250 lira satışta dersen ve öyle birşey sözkonusu değilse ilanı baltalamış olursun. senin yaptığında aynen bu şuan.

250 tl önermek bu gitar için ölücülüktür bu kadar basit. bende yazarım iphone 5s sıfır konusuna bin lira veririm diye, yaptığım ölücülük olur. sonra biri de gelip yurtdışı pasaport falan filan şeyi olan kullanılmış arızalı bir iphone5s i gösterirse ah bu da bin lira bak noldu diye, o adam da ilanı baltalamış olur.

bu kadar basit, yorum yapılmamasını isteseydim öyle derdim 2006'dan beri kullanıyorum bu forumu sana soracak değilim. ama böyle yorumlarda elinin güçlü olması gerekiyor birşeyleri savunmak için, sonra laf yiyince de ağlamayın.

neyse hocam, daha fazla tartışmaya gerek yok. hayırlı satışlar.

• Ben de aynı model aynı renk bu gitarı yanında 10W Marshall amfi ile 350TL'ye satmıştım. Fiyat fazla ama sizin dediğiniz gibi sıfıra yakın bir gitarsa normal denebilir.
    İyi satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: animetrk

Ben de aynı model aynı renk bu gitarı yanında 10W Marshall amfi ile 350TL'ye satmıştım. Fiyat fazla ama sizin dediğiniz gibi sıfıra yakın bir gitarsa normal denebilir.
    İyi satışlar

teşekkürler :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.