Şimdi Ara

Acil önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kredi kartı bilgilerimi kardeşimin mail adresine yollucama başkasının mail adresine yolladım acaba ne yapmam lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Hugo Grotius

Hocam sence yapılması gereken ne :)
    Kartın iptalini sağlamalısın, yeni bir kart gönderirler..

Hoş geldin arkadaşım tc kimlik numaramıda değiştireyimmi

Nasıl bir çözüm öneresi sunmamı bekliyordun acaba?

Çok teşekkür ederim türkiyedeki avukatlık Barosu bile sizin gibi ilgili ve bilgili avukat vermezdi bize ne zaman hukuki sorunum olsa ilk siz ilgileniyorsunuz bizimle size güveniyoruz

Burda elimizden geldiğince kişilere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Forum sitelerinde sorulara cevap vermek gibi bir yükümlülüğümüz olmadığı gibi avukatlık danışma ücretleri 50-150 lira arasında değişken ortalama. Bizim gösterdiğimiz bu iyi niyeti neden sizin gibi kişiler suistimal ediyor acaba anlamış değilim. Sadece kredi kartı bilgilerin kullanılarak sanal ortamda kart limitinin tamamen doldurulması mümkün. Kart bilgileri ile mail order yapmakta mümkün. Kartın iptalı dışında hiç bir yol yok. Lakin olsa bile ben burda kendi görüşümü belirtiyorum, bana katılmadığınız halde dalga geçmeye çalışman saçmalıktan ibaret

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Burda elimizden geldiğince kişilere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Forum sitelerinde sorulara cevap vermek gibi bir yükümlülüğümüz olmadığı gibi avukatlık danışma ücretleri 50-150 lira arasında değişken ortalama. Bizim gösterdiğimiz bu iyi niyeti neden sizin gibi kişiler suistimal ediyor acaba anlamış değilim. Sadece kredi kartı bilgilerin kullanılarak sanal ortamda kart limitinin tamamen doldurulması mümkün. Kart bilgileri ile mail order yapmakta mümkün. Kartın iptalı dışında hiç bir yol yok. Lakin olsa bile ben burda kendi görüşümü belirtiyorum, bana katılmadığınız halde dalga geçmeye çalışman saçmalıktan ibaret

Arkadaşım bilgi sahibi değilim onun için buraya size danıştım kredi kartım ininal kart paypal kart gibi diğer kredi kartları gibi değil iptal ettirmesem sorun olurmu diye merak ettim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok acil pda önerisi
    18 yıl önce açıldı
    Çok acil yardım !
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • trplayer kullanıcısına yanıt
    "TC kimlik numaramı da iptal ettireyim mi?" Şeklinde cümleyi doğru bulmuyorum ben.

Her neyse hocam yine de yardımcı olmaya çalışayım. Bankaya çalıntı/kayip bildirimi yapmaz isen riskleri yukarı da yazdım. Geri kalan senin insiyatifinde..

"TC kimlik numaramı da iptal ettireyim mi?" Şeklinde cümleyi doğru bulmuyorum ben.

Her neyse hocam yine de yardımcı olmaya çalışayım. Bankaya çalıntı/kayip bildirimi yapmaz isen riskleri yukarı da yazdım. Geri kalan senin insiyatifinde..

Biraz şüpheci yapım var en güvenilir yöntem olarak o aklıma geldi söyledim yinede Teşekkürler Herşey için eski konularımda bana çok yardımcı oldun

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.