Şimdi Ara

[ACİL] : Monitör Kapanıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
9.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok tuhaf bir sorunu size danışmak istiyorum ve hızlı bir şekilde yardımlarınızı bekliyorum. İnternetten baktığım halde bulamadım. Arkadaşlar sorunu şu;

Bilgisayarı açıyorum, monitör'ümü açtığımda 3 sn. sonra (sayıyorum o yüzden kesin bir süre verdim) ekran kararıyor, kapanıyor. Ama arkadaki ışığı açık duruyor. Tekrar Açma/Kapamaya bastığımda ışık kapanıyor. Sonra tekrar basıyorum açılıyor ve 3 sn. sonra tekrar kapanıyor. 4 gündür böyle bir sorunla karşı karşıyayım. Şuan bu konuyu 30 dk.'da yazdım diyebilirim (Yazıyı yazıyorum ışığı açıp 3sn. de yanlış yeri bulup düzeltmeye çalışıyorum. :( ). Yardımlarınızı bekliyorum. Eğer çözersem, bu sorunu olan kişilere de yardımda bulunacağım.

İyi Forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: dj batuhan

Vestel marka mı ? Aynı sorun bizim okuldaki bilgisayarlarda vardı. Teknik bölümdeki öğrenci arkadaşlar baktı fakat nerde problem çözemediler. Sonra servis çağırılmıştı sanırım.

Hayır Vestel değil. Diğer monitörümün girişi yanınca Acil bi monitör almak zorunda kaldım. Markası bien.
  • hocam çok basit bunu anlamak yakında arkadaşınızın veya yakınınızın monitörünü 5 dklığına ödünç isteyin. kasayı bağlayın aynı işlemler o monitörde devam ediyorsa kasaya bakarız yok sorunsuz açılırsa elbette monitörden kaynaklanır LCD monitörse bence kendi servisinden başka yere vermeyin garantisi bitmiş olsa bile. paraylada olsa yaptırmaktan başka çözüm olmaz. benimde aynı şey başıma geldi ilk başta kendi kendine gidip geldi ekran kablo çıkarıp takıp getirttim sonra birgün hiç gelmedi servisini çağırdım 70 liraya bordunu değiştirdiler hemde kapıdan alıp kapıya getirdi servis.. bu paradan fazlasını isterlerse zaten vermeyin yenisini alın.

çözüme kavuşturamassınız bana pm atabilirsiniz her türlü yardımcı olmaya çalışırım çözene kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 23 Ağustos 2012; 23:37:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

Aynı konuyu 2 kere açmışsınız birini silin....

Özür diliyorum 5 dakikaya sileceğim..

Orijinalden alıntı: bjk__murat

hocam çok basit bunu anlamak yakında arkadaşınızın veya yakınınızın monitörünü 5 dklığına ödünç isteyin. kasayı bağlayın aynı işlemler o monitörde devam ediyorsa kasaya bakarız yok sorunsuz açılırsa elbette monitörden kaynaklanır LCD monitörse bence kendi servisinden başka yere vermeyin garantisi bitmiş olsa bile. paraylada olsa yaptırmaktan başka çözüm olmaz. benimde aynı şey başıma geldi ilk başta kendi kendine gidip geldi ekran kablo çıkarıp takıp getirttim sonra birgün hiç gelmedi servisini çağırdım 70 liraya bordunu değiştirdiler hemde kapıdan alıp kapıya getirdi servis.. bu paradan fazlasını isterlerse zaten vermeyin yenisini alın.

çözüme kavuşturamassınız bana pm atabilirsiniz her türlü yardımcı olmaya çalışırım çözene kadar.

Hocam ilginiz için çok teşekkürler, fakat şöyle bişey var apartman komple birini. Apartman sahibi de tüm akrabalarını apartmanına çağırmış yabancı olan tek kişi bizi. Onlarda topluca memlekete gidince... Bu iş zor gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WerderWeremem1 -- 23 Ağustos 2012; 23:49:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Acil Yardım !!!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Değerli yorumlarınızı bekliyorum...
    dünyanın bütün toprakları bir tek insanın kanını akıtmaya değmez!
  • Sanirim monitorunuzun smps(guc kaynagi)inde sorun var.Bendede ayni sorun vardi.Bir hafta once tamirciye verdim.2 Tane sisik kondansator degisti sorun duzeldi ama sizin icin birsey soyleyemeyecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Windows Yükleniyor yazısına kadar monitör kapanmıyor. Ondan sonra 3 sn. aralıklı şekilde kapanıyor. Buna karşılık bi çözüm bulabilir misiniz?
    Pc arkada aciliyor.ekran dugmesine bastigimda 3 saniye masaustu gorunuyor kapaniyor.aksama tornavidayla tanistiracam:)monitore koskoca 8 yil oldu.bakim bi.doncem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.