Şimdi Ara

[ACİL] MF'ciler içeri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lütfen, herkesten cevap bekliyorum. Ben 11 ve 12. sınıflarda hep TM seçmiştim. 2017 yılında mezun oldum. Şu an ilk mezun yılım ama maalesef stresten ve bazı anlatamayacağım sebeplerden dolayı sadece Türkçe'mi geliştirdim. Ve Sosyal, Matematik'te temel attım. Fen 0. Babam sınava hâlâ başvuru yapmadığım için dün kızdı, ben girmek istemiyorum çünkü hiçbir şey yapamayacağımı biliyorum. 3. yıla bırakıp MF'den ham sıralama olarak 2.000 yapmak istiyorum.
    Ben aşırı derece stres yaşayan bir insanım ve ailemden sadece destek bekliyorum. Sizce bu netlerle 2019 Haziran'ında ham sıralamayla 2.000 yapabilir miyim? Yerleştirmeyle 5.000 istiyorum. (Bu netler 12. sınıftaki netlerim ve 9. sınıftan 12. sınıfa kadar sadece 3 ay ders çalıştım.)

    Ve bu durumumu aileme nasıl söylerim.
    Hedefim Anadolu Üniversitesi Pilotaj. (O olmasa bile herhangi bir özelde tam burslu...) Ben sevdiğim işi yapmak istiyorum. 40 yıl sevmediğim işi yapamam. Bu yıl ekim ayında 19 yaşımı dolduracağım. Ablam 2 sene eşek gibi çalışıp Sosyal Bilgiler Öğrt.'i kazandı Elazığ'da. (Balıkesirliyiz, niye Elazığ'ı yazdıysa...) Mezun olup iki yıl da KPSS'ye çalışacak. Benim öyle bir derdim olmaz eğer kazanırsam pilotaj'ı.

    Ben bunu kafama koydum, eğer kazanamazsam yaşamımı sonlandırırım. O kadar streslendim.

    Netlerim aşağıda, bahsettiğim gibi hiç çalışmadan yaptım. haftaya pazartesi başlasam 2019 hazirana kadar feni bitirebilir miyim. Fende 0'ım. fullemek iyi, garanti olur feni. matte şu an böyle değilim. 80'de 40 yapıyorum. ve sadece fen konularına yabancıyım.

    [ACİL] MF'ciler içeri...







  • Ilk 2000 cok buyuk bir hedef . Tabii yapamazsin diye birsey kimse soyleyemez ama emin misin srn kendine guveniyor musun gercekten onu dusunmek gerek .
    Aileni al karsina sinirlenmeden bagirip cagirmadan uygun dille anlat . Ben istemedigim sevmedigim birseyi yapamam , ne okulunu okuyabilirim ne de o meslegi yapamam diye .
    Ve ayrica 2019 'a kadar duzenli gercekten emek vererek verimli gecirirsen o dersleri sadece fen degil butun konulari bitirirsin . Ama gercekten calisman lazim bir gun bile of demeden .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Programlı bir çalışmayla yapılabilir ama kendini iyi zorlaman gerekecek yoksa gelecek zenenin ortasında yoldan çıktım tarzı konulqr açarsın diyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İrisEymen kullanıcısına yanıt
    Bağırıp çağırma zaten benim yapacağım değil, onların yapacağı... :)
    Ama cidden inanıyorum, diğer derslerde iyiyim. Türkçe'de temelim çok sağlam, sadece paragrafta yanlış yaptım o sonuçlarda. Dediğim gibi sadece fen'de 0'ım. Bir de fen için kitap önerilerini de alıp seni öyle uğurlasak..? Ve mat - geo için de...
  • Ortilency kullanıcısına yanıt
    2018 hazirana kadar 08:00-21:00
    sonrasında
    2019 hazirana kadar 05:00-22:00
  • k UP a
  • uniadayi0099 kullanıcısına yanıt
    Hahah tamam soyleyeyip bende ders calismaya gideyim o zaman 😄 .
    Kimya icin ben su an Birey B kullaniyorum ve gayet memnunum . Onu onerebilirim . Organik kimya icin su an Palme ' nin 2016 sinavi icin aldigim kitabini kullaniyorum gayet guzel . Ama cap organikte cok guzel onu onerebilirim arkadasimda vardi .
    Biyoloji icin kesinlikle Palme . Bence en iyisi o . Onu 2016 sinavi icin cozmustum ama su an Birey B cozuyorum ondan da gayet memnunum .
    Fizik icin su an 0 'sin bastan ogrenmen gerektigi icin Okyanus 40 seansta fizik onerebilirim . Onu hizli ama verimli bir sekilde bitirip benimde su an kullandigim Birey B cozebilirsin bence gayet guzel .
    Bu arada dershane ve ozel derse gitmedigim icin bilerek hep birey aldim video cozumu icin . Eger sende gitmeyeceksen cozumleri olan kaynagi almani tavsiye ederim . En azindan anlamadigin yeri izleyip eksigini kapatabilirsin .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Matematik icin diyebilecegim tek sey Bilfen alma ben bir hata yaptim ve onu aldim . Bana zor geldi sorulari . Ve cok islem yaptirtan biraz ugrastiran bir kitap pismanim aldigima . Karekok al eger orta ve biraz ustu seviyeysen . O seni daha iyi yere getirecektir . O 4 buyuk konu icin😄 (limit-turev-integral-trigo) cap fasikullerini al ozellikle osym tarzi sorulari cok guzel . Ve video cozumlu olmasi ayri bir avantaj .
    Geometri icin iyiysen B degilsen once A al gelistir kendini sonra B'ye gec .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İrisEymen kullanıcısına yanıt
    Önerilerin için sağ ol ama birey serileri (A-B-C) falan çok uzakmış ÖSYM tarzına.
    Fizik için önerilerinde haklısın, herkes onu öneriyor.
  • Üzgünüm ama yapamazsın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıkı bir çalışma yaparsan ve kendine olan inancını yitirmezsen, of öf bunlar neden var allah belasini versin her şeyin diye triplere girmezsen yapabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lil Peep

    Üzgünüm ama yapamazsın

    1000 kişilik bir toplulukta 999 kişi olmaz, 1 kişi olur diyorsa bile olma imkanı vardır. Neyse yine de sağ ol. Ben yöneleyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: andromedae

    sıkı bir çalışma yaparsan ve kendine olan inancını yitirmezsen, of öf bunlar neden var allah belasini versin her şeyin diye triplere girmezsen yapabilirsin.

    Bazen ağır stres yaşıyorum ama...
    ...Bilemem, olmaz inşallah öyle bir durum.
  • Daha 18 yasindasin hayat senin hayatın zor kolay hedeflerine ulasabilecegin verimli bir cagindasin çok istersen neden olmasin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışmalarına başla, yapılıp yapılamayacağını sen göster insanlara!
  • Letonya L kullanıcısına yanıt
    :) Daha şimdi babam aradı söyledim, pek terslese de 3. yıla kalacağımı... Umarım kazanınca mutlu olur o da ben de. :)
    Doğru diyorsun, herkes kendi hayatını şekillendirmeli, kimse kimsenin hayatını mahvetme hakkına sahip değil.
  • David Belle kullanıcısına yanıt
    Bu senenin sonunda da yapamama durumum olursa Dünya'dan çeker giderim. :(
    Teşekkürler. :)
  • UP! Okuyup geçmeyin, herkesin fikrine ihtiyacım var. Özellikle Hep LYS Kasan Adam...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uniadayi0099

    Bu senenin sonunda da yapamama durumum olursa Dünya'dan çeker giderim. :(
    Teşekkürler. :)

    Bu dünyada kalan zaten yok, diğer dünya senin için neresiyse orası kaçmıyor kardeş.
    Bu hayatın kime ne zaman güleceği belli olmaz (:

    THY herhangi bir lisans mezunlarına alım yapıyor, belki ileride sen başvurursun seni alırlar neden olmasın? Belki bambaşka bir hayatın olur, belli mi olur? İleride belki şöyle dersin: "ulan taktığım şeylere bak muhahaha"

    Bu dünyadaki en saçma şey bir kağıt parçası yüzünden hayatına son vermen olur açıkçası bu dünyadan çekip gitmen benim için bir şey ifade etmiyor.
  • David Belle kullanıcısına yanıt
    Vallahi şu an tek derdim bu, ben aslında dertsizim. Kaygusuz Abdal gibi...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.