Şimdi Ara

Acil Hasta yavrumuz için tavsiye (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
8
Favori
38.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
685 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Allah çocuğunuza şifa , sizlere de sabır versin . Ümitli ve pozitif olun ama teknolojik imkanlar çok gelişti ve ülkemizde bir çok kaliteli doktor var. İnşallah bu günleri atlatacaksınız,her gecenin bir sabahı vardır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cinarealy

    Ne sacmaliyorsun? Doktor musun? Ben KBB uzmani olduğum halde bu bebeğin girecegi ameliyatın şeklini yapilisini sonucunu başarı oranini ogrenciligimden kalan bilgiyle bile bilemezken doğal yolla cozecekmis öyle mi?

    Alıntıları Göster
    Hocam ameliyat zor ve teknik bir ameliyat kbb ciler yapıyor ama hepsi bilmiyor bu ameliyatı sayılı nedeni de yok doğuştan gelen birşey herkesin başına gelebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rabbim şifa versin çok geçmiş olsun
  • Arkadaşlar öyle umutsuzdum ki şurda iyi niyetlerinizi yardım temennilerinizi iletmişsiniz gerçekten Hepinize teşekkür ederim sosyal medya çok kullanmıyorum komik gelecek twitter hesabım da yok işim çok yoğun zamanım olmuyor o platformlardan da destekleyenler olursa memnun olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sxlsoft S kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun.
    Zamanında Çin'de bulunan bir bebeğe de buradan hep birlikte yardım etmiştik. Yapmanız gereken öncelikle yardım kampanyası için valilikten resmi bir izin almak.
    Yoksa para yolladigimiz hesaba bloke konur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam benim bildiğim acil durumda hiçbir ücret alınamaması gerekiyor, benim oğlumda erken doğum oldu ve uzun süre küvezde kaldı özel hastane de 5 kuruş para almadılar, sağlık bakanlığı ile bir görüşün önce nedir ne değildir die.Allah şifasını versin yavrunuzun İnşallah.
  • Allah şifa versin, zordur evlat ile imtihan olmak, elinden birşey gelmemesi...

    inşallah birileri çıkar da en azından bu zor gününüzde maddi sıkıntınız bir nebze olsun hafifler
  • Rabbim tez zamanda acil şifalar versin inşallah..

    Evlatla sınanmak çok kötü bir durum , dün akşamdan beri 8 aylık oğlum grip oldu diye gece uyku girmedi gözüme resmen.. Ama kesinlikle karamsar durumda olmayın teknoloji çok gelişti artık , gerekli destek alındıktan sonra çözülemeyecek bir durum değil Allah’ın izniyle..

    - Öncelikle ekşide durumu yaymalıyız , orayla ilgilenen olursa çok iyi olur..
    - Twitter bende kullanmıyorum ama sanırım bu tarz işlerde Haluk Levent bizzat ilgileniyormuş , onu haberdar edebiliriz hep bir ağızdan..
    - Bir mail organizasyonu ayarlayalım , Koç yönetim kurulundan herhangi bir kişiye veya toplu olarak hepsine bir mail gönderelim..
    - Son olarak , internet üzerinden para toplamak yasal değil artık gerekli izinleri alabilirseniz eğer azımsanmayacak kadar maddi destek gelebilir..

    Tekrardan çok geçmiş olsun , minik yavrunuzu tez zamanda kucağınıza almanız dileğiyle..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: LeonEyes

    hocam benim bildiğim acil durumda hiçbir ücret alınamaması gerekiyor, benim oğlumda erken doğum oldu ve uzun süre küvezde kaldı özel hastane de 5 kuruş para almadılar, sağlık bakanlığı ile bir görüşün önce nedir ne değildir die.Allah şifasını versin yavrunuzun İnşallah.
    Hocam her zaman yoğun bakımlık olmuyor bebek yoğun bakımı devlet karşılıyor ama bizim hastalıktaki çocukların ekstraları çok oluyor yoğun bakımdan normal odaya alıyorlar orda takip ediyorlar çok kötü olunca tekrar yoğun bakıma alıyorlar ağıZdan beslenmesi olmuyor burnundan mideye bir tüp takılı beslenme onunla oluyor beslemesi bile çok zahmetli zor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mussi47

    Çok geçmiş olsun.
    Zamanında Çin'de bulunan bir bebeğe de buradan hep birlikte yardım etmiştik. Yapmanız gereken öncelikle yardım kampanyası için valilikten resmi bir izin almak.
    Yoksa para yolladigimiz hesaba bloke konur
    Nisan bebek sanırım o. Son halini gördünüz mü? Kocaman oldu. Elbirliği ve dualar ile kurtardık onu. Umarım bu yavruda kurtulur.
  • Allah yardımcınız olsun, tez zamanda şifasını bulur inşallah yavrucak
  • Geçmiş olsun hocam.

    Arkadaşların dediği gibi Sosyal medyadan Haluk Abi'ye yazmayı deneyin

    Anladığım kadarıyla birçok farklı teşhis konulmuş bebeğinize

    Kendisi direkt hastane-doktor ile de iletişime geçeceğinden hem maddi hem de teşhis-tedavi için daha sağlıklı bir süreç işleyecektir

    Edit: Ben istanbul platformuna twitter'dan ilettim detayları,cevap gelirse bilgi veririm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeboyy -- 20 Kasım 2019; 9:8:59 >
  • Çok üzücü bir durum Allah şifa versin

    Eğer hiçbir şekilde destek bulamazsanız kendi çabanızla sosyal platformlarda destek kampanyası başlatın elimizden geleni yaparız
  • Allah şifa versin çok tatlı kerata.
  • Allah acil şifalar versin umarım yavrucağımız sağlığına kavuşur. .

    Eğer arkadaşların dediği gibi valilikten izin işlerini halledebilirseniz, bende elimden geldiğince maddi destekde bulunmaya hazırım burdaki bir çok kişi gibi. .
  • Çok geçmiş olsun, sosyal medyada Ali Koç'a ulaşmaya çalışak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun, fotoğrafı görünce kendi çocuğummuş gibi üzüldüm yavrucak daha kaç aylık neler ile uğraşıyor. Hocam biz maddi olarak yardıma hazırız artık elimizden ne gelir ise.
  • Yegenimde dogustan özofagus atrezisi ye sahipti. Özel hastanede dogum yapmıştı ama bu durum fark edilince ameliyat için üniversite hastanesine sevk edildi. 5000-7000 civarı profesöre para ödemiştik diye hatırlıyorum. Şuan çok şükür iyi ve sadece 3 ayda bir kontrole gidiyorlar.
    Başka hastalıgı olmadıgı için çok şanslıymışız. Allah şifalar versin..
  • şeytana tapanlarla anılan mekanlar rahatsızlığı arttırır...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kamisama-

    Akraba evliliği mi? Bu kadar hastalığının olması garip.
    Görende sanacak ki sadece akraba evliliklerinde oluyor hastalık. Sen git istersen amerikadan bir kadın ile evlen doğacak çocuğunda neler olacak bilemessin. Doğduktan sonraki ömründe de ne hastalık geleceğini bilemessin sapa sağlam doğup sonrasında kan kanserine yakalanan onlarca çocuk var.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.